Μαγικό καθαριστικό για το σπίτι φθηνά και οικολογικά της Χριστίνας Κυβράνογλου

Θα φτιάξουμε ένα αποτελεσματικό καθαριστικό σπιτιού με πολλές χρήσεις και πάνω από όλα μη τοξικό! Μαγικό καθαριστικό για το σπίτι φθηνά και οικολογικά της Χριστίνας Κυβράνογλου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

christina-kyvranoglou2

Γραφτείτε σήμερα εντελώς δωρεάν στο κανάλι μου στο YouTube: Christina Kyvranoglou Greek Kitchen

Σήμερα δεν θα μαγειρέψουμε κάτι γλυκό ή αλμυρό, αλλά θα μαγειρέψουμε… ένα σπιτικό καθαριστικό μη τοξικό! Φτιάξτε το μόνες σας, είναι εύκολο μυρίζει φρεσκάδα και κάνει… δουλειά!!! Κι όμως η καθαριότητα του σπιτιού σας μπορεί να μετατραπεί σε εύκολη και κυρίως οικονομική υπόθεση απλά ανοίγοντας… τα ντουλάπια σας. Δείτε ποια άτυπα καθαριστικά θα βρείτε εκεί και πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε.

Μπορεί τα καθαριστικά του εμπορίου να είναι η εύκολη λύση για τις νοικοκυρές ωστόσο δεν έχετε να χάσετε κάτι δοκιμάζοντας να φτιάξετε το δικό σας καθαριστικό. Πείτε όχι στα τοξικά και με τις σωστές αναλογίες φτιάξτε το δικό σας καθαριστικό με αγνά σπιτικά υλικά εύκολα και οικονομικά.

Η Χριστίνα μας τα εξηγεί όλα αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί!

Γραφτείτε σήμερα εντελώς δωρεάν στο κανάλι μου στο YouTube!
Christina Kyvranoglou Greek Kitchen
Blogger : http://la-koufeto.blogspot.de/
Facebook : https://www.facebook.com/lakoufeto
Twitter : https://twitter.com/lakoufeto
Instagram : http://instagram.com/lakoufeto/

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ