Αλλαγή σκηνικού!

Ο καιρός έχει κρυώσει για τα καλά και σε αυτό δεν χωρά καμία αμφιβολία! Μπορεί να μας έπιασε λίγο απροετοίμαστους διότι από το καλοκαίρι σχεδόν περάσαμε στον χειμώνα παρόλα αυτά όμως  είμαστε έτοιμοι για τις αλλαγές μας.
Σαφώς ανανεώσαμε την γκαρνταρόμπα μας…όχι με καινούργια ρούχα αγαπητές μου αλλά τα καλοκαιρινά με τα χειμωνιάτικα! Είναι και αυτό μία ανανέωση θα μπορούσες να πεις! Στην συνέχεια ξεκινήσαμε επιχείρηση στρώσιμο χαλιών…
decor 2 mommyjammi

Χαλιά από εδώ, σακούλες από εκεί και έπιπλα παρά εκεί… Φέτος ομολογώ να πω ότι στρώσαμε νωρίτερα από κάθε άλλη εποχή όμως το κρύο βοήθησε αρκετά σε αυτή την απόφαση και επειδή όλα μία απόφαση είναι, απλώς ξεκινήσαμε!

Μετά σειρά είχε η διακόσμηση στο σαλόνι, την τραπεζαρία για να είμαι ειλικρινής δεν την πείραξα ακόμα, φταίει και το γεγονός ότι επάνω αφήνω λογής λογής πράγματα για τις κατασκευές μου και πρέπει πρώτα να το πάρω απόφαση να τα βάζω αλλού και να αφήσω την τραπεζαρία στην ησυχία της. Στην διακόσμηση είμαι πολύ σταθερή στις αξίες μου. Άσπρο, μαύρο, γκρι και ασημί. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι υπάρχει μία μονοτονία στο όλο θέμα αλλά πιστεύω πως εάν βάλεις κάποια υλικά και τα παντρέψεις σωστά μεταξύ τους βγαίνει ένα όμορφο αποτέλεσμα, το οποίο, προς τα Χριστούγεννα έχω σκοπό να “ζεστάνω” με χριστουγεννιάτικα στολίδια και κατασκευές μας.

 decor 3 mommyjammi

Δεν έχω τζάκι καρδιά μου (αν και πολύ θα το ήθελα), αλλά και με το τζάκι βιοαιθανόλης δίνω μία πινελιά στο συνολικό ντεκόρ της σαλονοτραπεζαρίας. Μία ζεστή πινελιά που δένει με το υπόλοιπο ντεκόρ!

 decor 5 mommyjammi

decor 4 mommyjammi

Άλλοτε χρησιμοποιώντας βιοαιθανόλη και άλλοτε απλά ρεσώ. Ένα ποτήρι κόκκινο κρασί που λατρεύω να πίνω το βράδυ, λίγο η φωτίτσα δίπλα, λίγο το πληκτρολόγιό μου όπου καταγράφω την έμπνευσή μου και δίνω μορφή στην έκφρασή μου… και φυσικά δεν μπορεί να λείπει η συντροφιά της καλής μουσικής…

Αγαπημένη Billie Holiday και Blue Moon…

 

Καλή σας απόλαυση και καλό μας βράδυ!

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αχ και εγώ σήμερα με χειμωνιάτικα ασχολούμαι αλλά το σπίτι δεν θυμίζει καθόλου το δικό σου!!! Σκέτο καρναβάλι είναι τώρα!!! Εσύ τι ωραία ζεστή ατμόσφαιρα που έκανες; Άντε το βράδυ θα πιω και εγώ ένα κρασάκι που επισης λατρεύω να κάνω… Καλό χειμώνα λοιπόν!!!!

  2. Και εγώ Μαρία μου έστρωσα τα χαλιά νομίζω νωρίτερα από κάθε άλλη φορά. Λατρεύω όμως το πόσο αλλάζει το σπίτι και η ατμόσφαιρα στρώνοντας τα. Καλό χειμώνα να έχουμε!

  3. Τι όμορφο και ζεστό το νέο "πρόσωπο" του μπλογκ σου!
    Διάβασα σε παλαιότερη ανάρτησή σου τα σχετικά (βάλε κι εμένα στη λίστα τού "αν χρειαστείς κάτι").

    Θαυμάσιες οι φωτογραφίες σου, φανερώνουν το καλό σου γούστο, αλλά και τη ζεστασιά του σπιτικού σου που ακολουθεί κι έρχεται σε πλήρη συμφωνία με αυτήν που αποπνέει η διαδικτυακή γωνιά σου.

    Καλό χειμώνα, λοιπόν… με αγαπημένο, κόκκινο κρασί και ατμοσφαιρική μουσική!
    Τα φιλιά και την καλημέρα μου! ❤

  4. Αγαπητή μου Roula the Cat σε ευχαριστώ βαθύτατα για τα καλά σου λόγια! Χαίρομαι που σου αρέσουν οι συνδυασμοί που έχω κάνει καθώς τα χρώματα που έχω επιλέξει (- μάλλον τα χρώματα που δεν έχω στο σαλόνι μου) ώρες ώρες φοβόμουν μήπως είναι ψυχρά. Γενικώς σαλονοτραπεζαρία-κουζίνα που είναι εννιαίος χώρος είναι σε άσπρο-μαύρο. Όσο αφορά τις λίστες, είσαι στην λίστα μου όπως θα δεις στα "my ♡ blogs and sites" διότι μου άρεσε από την αρχή η υπέροχη blogογωνιά σου!
    Φιλιά πολλά και ευχαριστώ!

  5. Καλό χειμώνα αγαπημένη μου Γιώτα με ζεστασιά και αγάπη! Αναμένεται κρύος ο φετινός χειμώνας και θα πρέπει να βρούμε τρόπους να τον περάσουμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται! Φιλιά πολλά

  6. Και εγώ θα ήθελα πολύ να έχουμε τζάκι και δεν έχουμε. Σνιφ κλαψ!
    Το γούστο σου υπέροχο και η αλλαγή σκηνικού φανταστική.
    Εγώ κρασάκι δεν πίνω, οπότε θα πάρω την τελευταία μελωδία να με συντροφεύσει στα επόμενα blogs που πάω να σχολιάσω. Σε φιλώ 🙂

  7. Σνιφ κλάψ επίσης καλή μου χεχεχε! Δεν πειράζει γέμισε μία μεγάλη πιατέλα με πολλά κεριά ίσως και αρωματικά και φτιάξε μία ατμόσφαιρά άκρως ζεστή και ονειρεμένη! Αν το καλοσκεφτείς στο τέλος δεν θα έχεις και του κόσμου το καθάρισμα από την κάπνα χιχιχι! Σε ευχαριστώ που σου αρέσει το γούστο μου, απλό, λιτό και άκρως οικονομικό. Οι πετρούλες που βλέπεις μέσα από το τζάμι που έχω στο τραπεζάκι του σαλονιού είναι υπόλοιπα από γνωστώ μου που δούλευε σε εταιρία με πλακάκια και υλικά κατασκευών… γενικώς δεν πετάω "τίποτα" και κάποια στιγμή όλο και κάπου τα χρησιμοποιώ όλα! Φιλάκια πολλά πολλά!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ