Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 23/10 έως 29/10/2023

Ο Άρης και ο Δίας βρίσκονται σε αντίθεση και ο εκνευρισμός, η ψυχική και σωματική ένταση πρωταγωνιστούν. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 23/10 έως 29/10/2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριοί 

Από εκεί που απασχολούσασταν με τις σχέσεις σας τώρα θα ασχοληθείτε με τα λεφτά που βγάζετε από τις …σχέσεις; Κάτι πολύ γκράντε συμβαίνει αρκεί να συγκρατηθείτε λίγο από την υπεραισιοδοξία είτε από την επιθετικότητα. Είναι πολύ πιθανό η Έκλειψη του Σαββάτου να σας ξεκλειδώσει δρόμους προς την απόκτηση χρημάτων ή να σας υπενθυμίσει για τελευταία φορά γιατί συνεχίζετε να χάνετε ή να ξοδεύετε χρήματα εκεί που οι άλλοι κερδίζουν. Τροφή για σκέψη λοιπόν και όχι για θυμό.

Ταύροι

Ο προβολέας άρχισε να πέφτει στους άλλους και στην εξομάλυνση της επικοινωνίας μαζί τους. Αλλά σαν το Σύμπαν να ωθεί εσάς να αλλάξετε πάλι και όχι αυτούς. Γιατί; Έχετε περάσει πάρα πολλά τα τελευταία 2 χρόνια και ό,τι και να πούμε για τις τελεσίδικες αλλαγές που έχετε υποστεί αλλά και υποβάλει στις ζωές σας είναι λίγο. Ωστόσο αυτή η εβδομάδα και κυρίως πλησιάζοντας προς το Σαββατοκύριακο είναι το τελευταίο τεστ στο οποίο θα έχετε να υποβάλετε τον εαυτό σας και τις σχέσεις σας. Η σεληνιακή Έκλειψη το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου στο ζώδιό σας δείχνει τον δρόμο. Επιβιώσατε, συγχαρητήρια! Πάμε για άλλα τώρα!

Δίδυμοι

Μπήκατε πιο βαριά στο φθινόπωρο αυτή την εβδομάδα. Σκέφτεστε λίγο πιο μελαγχολικά και η δουλειά και η ρουτίνα πλέον σας απασχολεί αισθητά. Να σας υπενθυμίσω ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται πάντα και μερικές φορές από τα πιο σκοτεινά και μυστήρια φαινόμενα ξεπηδούν θαύματα! Ίσως η Έκλειψη του Σαββάτου σας φέρει ένα δώρο. Προσπαθήστε όμως και εσείς να συγκρατηθείτε από συγκρούσεις και λογομαχίες στη δουλειά.

Καρκίνοι

Η κινητικότητα και το φόκους μεταφέρεται στην αυτοέκφραση και στον τρόπο που θα εκφράζετε καλύτερα το ποιοι είστε. Είτε αυτό γίνεται με ένα καλλιτεχνικό έργο είτε με την εδραίωση της προσωπικής σας επιχείρησης ή και φίρμας. Αν αυτό περιλαμβάνει και έρωτα ή και προσωπικό δράμα, γιατί όχι; Αν έχετε παιδιά περνάνε και αυτά φυσικά σε πρώτο πλάνο με δημιουργικό τρόπο. Ένα είναι το σίγουρο: η Έκλειψη το Σάββατο το βράδυ σας κλείνει κύκλους με παρέες, φιλίες, κοινωνικούς και πολιτικούς χώρους που όχι μόνο δε σας εξυπηρετούν πια αλλά αποτελούν και τροχοπέδη για την εξέλιξη όλων όσων προείπαμε (για να χρησιμοποιήσω και μία επιτηδευμένη λέξη).

Λέοντες

Τώρα πλέον συγκεντρώνεστε και αναλαμβάνετε ευθύνες στο σπίτι και στα οικογενειακά σας με ιδιαίτερη φροντίδα και πειθαρχία. Η αρχή της εβδομάδας είναι ήρεμη, μετά τα πράγματα αρχίζουν να αποκτούν μία αλλόκοτη ένταση. Η Έκλειψη του Σαββάτου σας υπενθυμίζει ότι το μεγαλύτερο φόκους θα το ρίξετε στην πάρτη σας και στο πως θα στήσετε τη δημόσια εικόνα σας και όχι στο βαθύ οικογενειακό παρελθόν. Σας υπενθυμίζει ότι η καριέρα σας είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει, κάποιοι άνθρωποι από το οικογενειακό σας περιβάλλον πάλι δε θα αλλάξουν ποτέ.

Παρθένοι

Τι καλό ξεκίνημα εβδομάδας Παρθένοι. Βάζετε στόχους ρεαλιστικούς που σχετίζονται και με τις σχέσεις σας ή με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας. Πλησιάζοντας το Σαββατοκύριακο δεν μπορούμε να μη σκεφτούμε τα vibes της Έκλειψης και την υποβόσκουσα επιθετικότητα που υπάρχει στον περίγυρό σας. Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει αλλά υπάρχει και ένα δώρο μέσα σε όλο αυτό. Οι σπουδές σας ή το ταξίδι που θα πάτε. Η μήπως η συνειδητοποίηση ότι πρέπει να τα ξεφορτωθείτε όλα αυτά επειδή είναι βαρίδια και εσείς θέλετε να εκπαιδεύεστε ή να κινείστε πιο ελεύθερα;

Ζυγοί

Η αγωνία μεταφέρεται στον τομέα των οικονομικών. Πολλά έξοδα, πολλές σκέψεις για την επιβίωση; Θα τολμήσω να πω: μην ανησυχείτε! Με ποιους μοιράζεστε έσοδα και έξοδα τον τελευταίο καιρό; Μάλλον θα σας βοηθήσουν και κάτι θα λάβετε από αυτούς. Δεν αποκλείεται να λάβετε χρήματα και από το κράτος (μη γελάτε). Η Έκλειψη στον Ταύρο απελευθερώνει και ολοκληρώνει ένα δυναμικό επενδύσεων (συναισθηματικών και οικονομικών) που έχετε προσπαθήσει ίσως καιρό τώρα. Και να δεν πιάσετε τα αποκτήματα στα χέρια σας το Σάββατο, περιμένετε μερικούς μήνες. Τα αποτελέσματα όμως θα είναι αισθητά τέλος της εβδομάδας.

Σκορπιοί 

Γίνεστε ετοιμόλογοι και σαν να ανεβάσατε στροφές και να βρίσκετε λύσεις εκεί που δεν το περιμένετε. Ωστόσο προσοχή στην επιθετικότητα και στα νεύρα σας που όσο προχωράει η εβδομάδα, χειροτερεύουν. Αυτοσυγκράτηση είναι η λέξη κλειδί, αλλά να σας εμπιστευτούμε ότι θα την τηρήσετε; Η Έκλειψη του Σαββατόβραδου στο απέναντι ζώδιο από εσάς φωτίζει τι άλλο; Τους Άλλους. Και συνεπώς, τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Είναι η τελευταία σας ευκαιρία για τα απαραίτητα λυτρωτικά ξεκαθαρίσματα, ειδικά αν ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο. Μιλάμε για το φινάλε, το οποίο δεν αποκλείεται να είναι και happyend. Θα το εκμεταλλευτείτε με ψυχραιμία;

Τοξότες 

Έχετε αποκτήσει αϋπνίες και πολλές σκέψεις; Προετοιμάζεστε ίσως για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, γι’ αυτό. Ίσως το Σαββατοκύριακο η Έκλειψη σας δείξει ότι βρίσκετε δουλειά εάν δεν έχετε ήδη ή φανερώσει ότι κάτι ολοκληρώνεται στον εργασιακό τομέα σε μορφή κρίσης. Είναι έντονες οι ενέργειες που κυκλοφορούν και ίσως να έχει πέσει και το ανοσοποιητικό σας, γι’ αυτό πάρτε και καμία βιταμίνη παραπάνω και προσέχετε τον εαυτό σας. Αλλά το τελικό πόρισμα είναι ότι κάτι χάνεις για να κερδίσεις στον τοξικό εργασιακό στίβο, ο οποίος γίνεται όλο και λιγότερο τοξικός εν τέλει για εσάς παρά τον ύστερο καπιταλισμό που βιώνουμε.

Αιγόκεροι 

Η εβδομάδα ξεκινάει, μιλάμε για βράδυ Δευτέρας και μετά που θα έχει μπει και ο Ήλιος στον Σκορπιό, με μία πολύ ευνοϊκή όψη με τον κυβερνήτη σας Κρόνο και τον Ήλιο. Μπαίνει μία πολύ καλή βάση για να ευνοηθούν οι στόχοι σας, μετά από συζητήσεις και επικοινωνίες με φίλους. Το επιχειρείν δε σταματάει εδώ, αφού ευνοείται πολύ η προσωπική έκφραση αλλά δυστυχώς όχι χωρίς κόστος. Το κόστος εδώ είναι τα νεύρα σας και οι αψιμαχίες με παρέες και κοινωνικούς χώρους αλλά η επιβράβευση είναι ίσως ο έρωτας ή οι υπέροχες στιγμές με τα παιδιά σας. Έκλειψη είναι αυτή, την ημέρα του ΟΧΙ, και εσείς που είστε το ζώδιο του «όχι» ξέρετε σε ποιους φίλους ή έρωτες να λέτε «όχι» ·ξέρετε όμως σε ποιους να λέτε ναι;

Υδροχόοι 

Ίσως οι έριδες στον στίβο της καριέρας βγουν επιτέλους σε καλό και βγάλετε και κάνα φράγκο από όλη αυτή την ένταση και τον μόχθο που έχετε ρίξει. Κατά τα άλλα είναι μία έντονη εβδομάδα, δε θα σας πω ψέματα, αλλά αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι είναι από τις τελευταίες εβδομάδες που θα είναι έτσι. Ίσως έρχεται επιτέλους κι άλλη μία επιβράβευση εδώ, για να μην είσαι καριερίστας αλλά να είσαι Υδροχόος. Τα ωραία και τα μοιραία τα παίρνετε από τον χώρο που αφήνετε αφαιρώντας τις πολλές φιλοδοξίες και τις φαντασιώσεις του στάτους χάριν της εσωτερικής ζωής και του βαθύτερου εαυτού που ψάχνετε και φροντίζετε. Μην το χαλάσετε με προστριβές στο σπίτι τώρα τελευταία στιγμή.

Ιχθύες 

Ο Κρόνο στο ζώδιό σας σχηματίζει μία γλυκιά όψη με τον Ήλιο που είναι στον Σκορπιό και σας μιλάει για κάτι που είστε πλασμένοι ίσως να είστε: δάσκαλοι, γκουρού, ταξιδευτές. Ίσως είστε στο εξωτερικό, ίσως έχετε την ευκαιρία να διδάξετε ή να ανοίξετε τα φτερά σε μία ξένη γλώσσα ή φιλοσοφία ή θρησκεία ή σύστημα σκέψης. Κάτι όμως σας βάζει προκλήσεις, επιθέσεις ή επιθετικότητα από μέρους σας. Η Έκλειψη του Σαββάτου είναι Σελήνης: εσωτερική και ψυχολογική αλλά αφορά το μυαλό σας! Επικοινωνείτε πλέον πιο νηφάλια; Κερδίζετε πόντους ως μαθητές ή δημιουργοί γραπτού ή διαδικτυακού υλικού. Αφήνετε τα νεύρα να σας συνεπάρουν; Χάνετε το τρένο στο ταξίδι και αναρωτιέστε αν έχουμε ανάδρομο Ερμή, που δεν έχουμε!

Από τη Furasu Yoru

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ