Προβλέψεις. Η Αφροδίτη στην Παρθένο από 9 Οκτωβρίου – 8 Νοεμβρίου 2023

Η λογική επικρατεί έναντι του συναισθήματος και η επιβολή των πρέπει είναι μονόδρομος. Προβλέψεις. Η Αφροδίτη στην Παρθένο από 9 Οκτωβρίου – 8 Νοεμβρίου 2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός 6ος

Από τη νέα θέση της στην Παρθένο, η Αφροδίτη θα φέρει ευκολίες στην καθημερινότητα των Κριών. Καιρός για τάξη και ‘’κατηγοριοποίηση’’ όσων σας παιδεύουν εξωτερικά και εσωτερικά. Είναι ιδανικό το διάστημα αυτό για να φροντίσετε το σώμα σας… σας το ζητάει άλλωστε. Αν αναγραμματίσετε τη λέξη ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα δείτε μια καινούργια λέξη να ξεπηδά που περιέχει όμως τις προτεραιότητες της. ΔΙΑΤΡΟΦΗ, είναι η νέα λέξη που θα πρέπει να πάρετε σοβαρά για να αλλάξετε κάποιες από τις ”κακές’’ σας συνήθειες!

Ταύρος 5ος

Ερωτική η νέα θέση της Αφροδίτης στην Παρθένο, για εσάς τα αγαπημένα της τέκνα! Είστε παιδιά της Πανδήμου Αφροδίτης και η ευζωία σε όλους τους τομείς της ζωής είναι ένα από τα κύρια μελήματα σας. Από τις 7 Οκτωβρίου και μετά, η πιθανότητα να ερωτευτείτε σφόδρα θα είναι στην ημερήσια διάταξη σας, ειδικά για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Όμορφη, αισιόδοξη, δημιουργική περίοδος η οποία θα συνεχιστεί και όταν η Αφροδίτη περάσει στο Ζυγό στις 8 του Νοέμβρη.

Δίδυμοι 4ος

Μια ‘’ιδιωτική’’ Αφροδίτη θα είναι για εσάς η θεά της ομορφιάς και της άνεσης, αλλά θα σας φέρει μερικά έξοδα παραπάνω που δεν τα είχατε υπολογίσει. Θα σας παροτρύνει να ομορφύνετε τον προσωπικό σας χώρο, την οικία σας, έτσι ώστε να περάσετε ένα γλυκό, σπιτίσιο Οκτώβριο. Θα έρθετε πιο κοντά με τα μέλη της οικογενείας σας και ίσως επιλύσετε και κάποιες διαφορές που είχαν προκύψει προ διετίας.

Καρκίνος 3ος

Περισσότερο επικοινωνιακή θα αποδειχθεί η θέση της Αφροδίτης στην Παρθένο, για εσάς τα συναισθηματικά παιδιά της Σελήνης. Ευνοϊκή εποχή για τους Καρκίνους πρώτου και δεύτερου δεκαημέρου που θα πρέπει να επιδιώξουν συναντήσεις, ραντεβού και σημαντικά τηλεφωνήματα από τα οποία προσδοκούν θετική απάντηση. Μικρές ευχάριστες μετακινήσεις στο καθημερινό σας πρόγραμμα καθώς και βελτίωση των σχέσεων με τα αδέρφια σας.

Λέων 2ος

Οικονομικές ευκαιρίες και extra εισοδήματα μπορεί να φέρει για εσάς τα λαμπερά παιδιά του ζωδιακού η νέα θέση της Αφροδίτη στην Παρθένο. Είστε όμως γενναιόδωροι και θα πρέπει τα έσοδα αυτά να μη τα μετατρέψετε σε έξοδα, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μετά την μακρά παραμονή της στο δικό σας ζώδιο και με τις προσωπικές ευκαιρίες που σας έφερε με έρωτες να επιστρέφουν στη ζωή σας, τώρα από τη γήινη θέση της θα τονώσει περισσότερο την αυτοπεποίθηση σας και θα σας κάνει να αισθανθείτε σιγουρότεροι για τις επιλογές σας.

Παρθένος 1ος 

Η γλυκιά Αφροδίτη στα δικά σας χέρια, έχει τη διάθεση να σας προσφέρει ένα μήνα μοναδικών ευκαιριών! Οικονομικά, συναισθηματικά, επαγγελματικά, όλα δείχνουν να πηγαίνουν απίστευτα καλά με τη θετική ενέργεια να ρέει ανεμπόδιστη ανάμεσα στους ανθρώπους και στις καταστάσεις που σας περιβάλλουν! Ο Οκτώβριος και οι πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου σας ‘’ανήκουν’’ και θα πρέπει να αξιολογήσετε και να διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο τα… μπενεφίτσια που θα λάβετε! Είστε εσείς, το ζώδιο της διάκρισης και ξέρετε να ξεχωρίζετε καλά το ωφέλιμο από το ανώφελο!

Ζυγός 12ος

Μυστήρια, ίντριγκες και… μυστικά θα φέρει για εσάς τα αγαπημένα της παιδιά η Αφροδίτη, από τη νέα θέση της στην Παρθένο. Θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί με ό,τι επιθυμείτε να μείνει κρυφό και αφανέρωτο. Μπορεί φυσικά και να έρθετε σε επαφή και με τα ‘’παλιά κρυμμένα’’ που τώρα θα πάρουν θέση μέσα σας και θα κάνετε ειρήνη μαζί τους. Θα γλυκάνουν με κάποιο τρόπο οι ενοχές σας για θέματα που φέρατε ή δε φέρατε ευθύνη. Η Αφροδίτη αυτή μέσα από τον δωδέκατο σας οίκο, θα ηρεμήσει και θα γλυκάνει τα όνειρά σας.

Σκορπιός 11ος

Η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Γης θα φέρει ευκαιρίες για τόνωση και επέκταση του κοινωνικού σας κύκλου. Φίλοι μπορεί να αποδειχθούν σημαντικοί για τις επαγγελματικές σας επαφές, αλλά και φίλοι μπορεί να αλλάξουν ρόλους και να γίνουν ερωτικοί σύντροφοι! Ευκαιρία ειρήνης και επιστροφής ανθρώπων από το κοινωνικό και φιλικό σας περιβάλλον που οι σχέσεις σας είχαν διαρραγεί στο παρελθόν.

Τοξότης 10ος

Επαγγελματικά θέματα και θέματα καριέρας θα ενεργοποιήσει η Αφροδίτη για εσάς, τα τυχερά παιδιά του Δία. Η είσοδός της στη νέα της θέση στην Παρθένο θα σας φέρει σε επαφή με άτομα κύρους διατεθειμένα να σας διευκολύνουν στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και επιδιώξεις. Δουλεύετε πολύ και θα συνεχίσετε να δουλεύετε πολύ, μα πιο μεθοδικά τώρα, καθώς θα αξιολογείτε ορθότερα τις επαγγελματικές προσφορές που σας γίνονται . Ενδέχεται να προκύψουν έρωτες με άτομα που εμπλέκεστε και επαγγελματικά.

Αιγόκερως 9ος

Η πρόνοια του Σύμπαντος θέλει να άρει λίγο από το βάρος που έχετε στις πλάτες σας, γι’ αυτό και στέλνει προς βοήθεια σας την Αφροδίτη στην Παρθένο. Ιδιαιτέρως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου που έχετε ταλαιπωρηθεί περισσότερο από τους υπολοίπους. Θα γλυκάνει λίγο το φορτίο σας και θα προκύψουν ευκαιρίες οικονομικές και συναισθηματικές που θα αποδειχθούν σωτήριες από τις 7 Οκτωβρίου και έπειτα. Αξιοποιήστε αυτές τις μικρές στιγμές ανακούφισης που θα προκύψουν, με τον καλύτερο τρόπο!

Υδροχόος 8ος

Σε επαφή με τα μυστήρια της Ψυχής σας, θα σας φέρει η Αφροδίτη από τη νέα θέση της στην Παρθένο. Απαιτείται πολύ προσεκτική διαχείριση από μέρους σας, για τον απλό λόγο ότι δεν σας αρέσει να φαίνεστε συναισθηματικά ευάλωτοι, τόσο στους άλλους, όσο και στον ίδιο σας τον εαυτό! Η Αφροδίτη όμως, είναι ο πλανήτης με το πιο γλυκό και φροντιστικό πρόσημο και μπορεί να ηρεμήσει τους φόβους και τα πάθη σας με τον πιο τρυφερό τρόπο. Ευνοϊκή η θέση της για οικονομικές σας απολαβές μέσω τρίτων.

Ιχθύες 7ος

Είστε και τέκνα της Πόντιας Αφροδίτης, της τρυφερότερης και πιο θυσιαστικής έκφανση της. Είστε λοιπόν και δικά της παιδιά και θα θελήσει να σας φροντίσει με τον καλύτερο τρόπο αυτό τον Οκτώβριο, από τη νέα της θέση ακριβώς απέναντι σας, στην Παρθένο. Όλη η φροντίδα θα στραφεί στις σχέσεις σας και στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας. Σύντροφοι, σύζυγοι, συνεργάτες, συνεταίροι θα θελήσουν να καλύψουν τις όποιες ανάγκες σας. Αξιοποιήστε τη θετική τους διάθεση και ζητήστε τις μικρές εκείνες χάρες που δεν μπορούσατε να ζητήσετε το προηγούμενο διάστημα.

από τη ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ