Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 30/10 έως 5/11/2023

Επικρατεί σύγχυση και μπέρδεμα στα αισθήματα, αίσθηση κατάπτωσης και αδυναμίας. Η κρίση είναι θολή. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 30/10 έως 5/11/2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Νοητική δραστηριότητα αρκετά έντονη αυτή την εβδομάδα, η οποία αφορά είτε στην ψυχολογική σας κατάσταση, είτε σε ένα θέμα οικονομικής διαχείρισης. Εστιάστε στο θάρρος και την ακεραιότητα για να το αντιμετωπίσετε. Αρχές Νοέμβρη προσοχή σε μια περιρρέουσα έκφραση απογοήτευσης, προσωπικά ή εργασιακά.

Ταύρος

Οι σχέσεις σας με τους άλλους και οι συνεργασίες γίνονται ένα σημαντικό πεδίο για να εκφράσετε την ένταση και τα νεύρα σας λεκτικά . Ψυχραιμία!!! Ακούστε τα μηνύματα της αλλαγής. Γειωθείτε και βάλτε τον ρεαλισμό, και όχι την εξιδανίκευση, για να περάσετε το τελευταίο αυτό στάδιο της μεταμόρφωσης αυτής της τόσο σημαντικής περιόδου.

Δίδυμοι

Ανυπομονησία, βιασύνη, νευρικότητα, όλα μέσα στο πλαίσιο της επιπολαιότητας και όχι της εξυπνάδας που σας διακρίνει! Αυτό από τη μία, και από την άλλη, στο σπίτι και στην καριέρα, πολλά θα ακούσετε, λίγα θα καταλάβετε. Κρατείστε μικρό καλάθι, γιατί τα πράγματα δεν είναι τόσο “τέλεια”, όσο φαίνονται!

Καρκίνος

Εντάσεις και νεύρα, τα οποία οδηγούν σε βιαστικές κινήσεις σε θέματα όπως τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο, αλλά και ευρύτερες ομάδες και φίλους. Αν και όχι τόσο προκλητική για εσάς, μπορεί να ερεθίσει την παρόρμηση σας και να σας πάει από το 0 στο 100. Προσοχή και σε αυτά που εκφράζετε ως προς την αξιολόγηση των καταστάσεων.

Λέων

Τρέχετε και βιάζεστε αυτή την εβδομάδα και δεν έχετε καθόλου ψυχραιμία. Καθώς όλη αυτή η συμπεριφορά έχει αντίκτυπο στο πως σας βλέπουν οι… άλλοι, γνωστοί και άγνωστοι, κρατηθείτε όσο μπορείτε. Σε θέματα αυτοεκτίμησης αξιολογείστε αυτά που σας λένε, αλλά και που πιστεύετε για εσάς, με περισσότερη σύνεση και ψυχραιμία.

Παρθένος

Εβδομάδα που θα εκφράσετε πολλά νεύρα και ανησυχία στους γύρω, δίπλα, πάνω, κάτω. Το μυαλό τρέχει με χίλια και κάνετε σενάρια. Δεν έχετε καμία διάθεση να είστε συνετοί και πειθαρχημένοι. Παράλληλα, διακρίνεστε από μια εξιδανίκευση για τους ανθρώπους και τις καταστάσεις γύρω σας, δε θέλετε με τίποτα να δείτε την πραγματική εικόνα. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Ζυγός

Προσοχή σε οικονομικές κινήσεις, αγορές, έξοδα, διαχείριση κοινών οικονομικών, έχετε μια τάση να βιάζεστε και να βλέπετε θολό το τοπίο μπροστά σας. Προσοχή στο τι ξοδεύετε και πως ξοδεύεστε! Την ίδια στιγμή δε θέλετε να δείτε την πραγματική εικόνα, ούτε εσείς, και προτιμάτε να παραμυθιάζεστε… από επιλογή;;!!

Σκορπιός

Εντάσεις, νεύρα και θυμός, αρκετά σκορπίσια και ηλεκτρισμένη ενέργεια στην ατμόσφαιρα, μέσα σας, και αυτή εκτοξεύεται προς πάσα κατεύθυνση. Προσπαθήστε να ελέγξετε όσο μπορείτε την παρόρμηση σας. Από την άλλη “δικαίωμα στο όνειρο, δικαίωμα στο τίποτα”, τι υπάρχει εκεί ικανό να σας βάλει σε κατάσταση υπεραναπλήρωσης;

Τοξότης

Εσωτερικός αναβρασμός και μια τάση να πάρετε όλη την εμπειρία, ό,τι έχετε αφήσει πίσω, χωρίς να το έχετε δοκιμάσει. Βλέπετε και τη ζωή σας μέσα από φακούς, είτε έντονα ροζ, ότι όλα είναι τέλεια, είτε με πιο μελανά χρώματα, ότι όλα είναι χάλια και εσείς ανεπαρκείς. Μην φανατίζεστε με τα άκρα. Κάντε οτιδήποτε θα σας κρατήσει μακριά από αυτά!

Αιγόκερως

Αυταπάτες ή αυτά που θέλετε να ακούσετε; Πολλή πληροφορία και πολλά στοιχεία τα οποία δεν καθαρίζουν την εικόνα και κάνετε λάθος αξιολόγηση. Διλήμματα, μην αποφασίσετε τώρα, αν μπορείτε. Αλλά και μια παιδικότητα -καθόλου εσείς!-, βιασύνη, ακαταστασία, πασαλείμματα, στην προσέγγισή σας με το μέσα σας, αλλά και με τους γύρω.

Υδροχόος

Αρκετή ένταση, θυμός και νεύρα, στη δουλειά, τα οποία αντανακλώνται και στο σπίτι, και σαν τελικό αποτέλεσμα έχουν βιαστικές και λανθασμένες κινήσεις. Απλά εκτονώνετε την ανυπομονησία σας και την ξεροκεφαλιά σας. Προσοχή! Και κάπως αυτά συνδέονται με την εξιδανίκευση εαυτού και άλλων, που τόσο έχετε ανάγκη;

Ιχθύες

Αν δεν είστε μουσικός, ποιητής, ή καλλιτέχνης για να εκτονώσετε με το έργο σας δώστε προσοχή στο τι ακούτε, τι νομίζετε τι θεωρείτε για τους ίδιους και τους άλλους. Σε ένα παράλληλο σύμπαν, βιάζεστε να πάρετε όλη την εμπειρία, από τι, άραγε; Ανυπομονησία και απροσεξία μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ