Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 27/11 έως 3/12/2023

Ημέρα εγκεφαλικής σύγχυσης και θολώματος, ανάγκη για πνευματική διαφυγή, αλλά και έλλειψη συγκέντρωσης. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 27/11 έως 3/12/2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Μεγάλη ανάγκη να βγείτε από τα συνηθισμένα και να ταξιδέψετε, να γνωρίσετε ανθρώπους και εμπειρίες από διαφορετικές κουλτούρες. Και όλο αυτό κρύβει απελευθέρωση και ενθουσιασμό. Είτε το κάνετε επειδή βαριέστε μια από τα ίδια, είτε για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα, στο τέλος αφορά τη δικής σας σύνδεση με τον υπόλοιπο κόσμο, κοινωνικά και επαγγελματικά.

Ταύρος

Και αυτή η πανσέληνος τονίζει τα θέματα ασφάλειας και ανασφάλειας τα οποία είναι το πιο σημαντικό θέμα στη ζωή σας, αλλά και ότι το μόνο σίγουρο είναι η αλλαγή η ίδια. Δοκιμασίες και αντιπαραθέσεις για να σας ενισχύσουν. Από το τέλος της εβδομάδας βλέπετε ταξίδια και εμπειρίες, σε σχέση με το εξωτερικό σαν μια ευκαιρία να αλλάξετε εκ των έσω.

Δίδυμοι

Γκάζια, φωνές και νεύρα με σκοπό να ταρακουνήσουν εσάς και τις σχέσεις σας. Μια χαρά … ή μια χαράδρα ανοίγει; Όλα αφορούν τους άλλους, τις σχέσεις σας, γάμο και συνεργασίες, και εσάς σαν μια αντανάκλαση αυτών των επιλογών. Μετά την καταιγίδα, βουτιά εσωτερικά για ενδοσκόπηση και βαθιές συζητήσεις και αναζητήσεις.

Καρκίνος

Όχι και η πιο εύκολη εβδομάδα, θέλει γερά νεύρα και στομάχι, περισσότερο για τη δική σας ευαισθησία. Έρχεστε σε επαφή με τις κρυμμένες σας πλευρές και το μόνο που επιθυμείτε είναι να αποσυρθείτε κάπου μόνοι σας. Θυμηθείτε ότι από τον εαυτό μας δε γλιτώνουμε πουθενά … Πάλι τους άλλους βρίσκετε απέναντι και τον εαυτό σας.

Λέων

Μεγάλη δραστηριοποίηση κρύβει για εσάς αυτό το διάστημα και αυτό σημαίνει και αντιπαραθέσεις με φίλους και ομάδες. Είτε γιατί δεν προβάλουν την εικόνα σας όπως επιθυμείτε, είτε γιατί εκφράζουν επίθεση και ανταγωνισμό απέναντί σας. Αρκετή δημιουργικότητα, παραγωγικότητα και θέματα δουλειάς και οργάνωσης αυτής, τα οποία χρειάζονται τη δική σας σκέψη και αντίληψη.

Παρθένος

Εντάσεις μέσα στην οικογένεια, μέσα στο σπίτι, ρουφάνε την ενέργειά σας και το πως σας βλέπουν οι άλλοι. Αυτό δεν έχει και τόση σημασία για τους άλλους, αλλά για εσάς. Εστιάστε στην επίλυση των θεμάτων και όχι στο πως οι άλλοι θα σκεφθούν. Από το τέλος της εβδομάδας αξιοποιείτε τη θετική σκέψη και τη χαρά σαν μια δεύτερη ευκαιρία για διασκέδαση και ζωή.

Ζυγός

Εντάσεις μεταξύ αδερφών, φίλων αλλά και ευρύτερου συγγενικού πλαισίου. Εντάσεις οι οποίες αφορούν σε χαρτιά, υπογραφές, τηλέφωνα, μηνύματα, το μεταφορικό σας μέσο, αλλά και τις σπουδές και τα σεμινάριά σας. Εντάσεις γύρω από τα ταξίδια ή θέματα του εξωτερικού. Προς το τέλος της εβδομάδας, ανάγκη για απόσυρση για να … επιβιώσετε!

Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να μαζέψετε τα κομμάτια σας και να αναγνωρίσετε τις κινήσεις τις οποίες πρέπει να κάνετε και σε οικονομικό επίπεδο, σε θέματα κτημάτων -και κτητικότητας!- για να πάτε παρακάτω. Μια κρίση, μια ανασφάλεια είναι για εσάς ο τρόπος να νιώσετε ζωντανοί. Μετά την πανσέληνο χώρος και χρόνος για συζητήσεις και διαπραγματεύσεις.

Τοξότης

Αρκετή αυτοπεποίθηση και δυναμισμός, -προσοχή στον ενθουσιασμό και το φανατισμό, επίσης!- έρχονται να σας φέρουν απέναντι στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας, απέναντι σε νομικά ζητήματα. Ή τουλάχιστον χρειάζεται να κάνετε το ξεσκαρτάρισμα, τη διάκρισή σας. Έπειτα χρόνος να σκεφτείτε θέματα εσόδων και ασφάλειας.

Αιγόκερως

Εσωτερικός αναβρασμός και θυμός. Δεν φταίνε μόνο οι άλλοι. Δείτε με τιμιότητα τον εαυτό και τη συμπεριφορά σας απέναντι στα τεκταινόμενα και αναγνωρίστε τι συμβαίνει και γιατί. Με τιμιότητα! Αναλάβετε την ευθύνη. Αυτή θα σας οπλίσει με συνειδητότητα και θα σας γεμίσει με ιδέες για τις επόμενες σας κινήσεις.

Υδροχόος

Υπάρχει τάση -που προκαλεί ένταση!- για θέματα τα οποία αφορούν τα παιδιά και γυναίκες του περιβάλλοντος. Κάποιον θέλετε να φροντίσετε. Μήπως τον ίδιο τον εαυτό σας; Μήπως αυτό θέλετε να φωνάξετε, την παρουσία σας; Αισθάνεστε ότι τραβάνε διάφορες πλευρές προς διάφορες κατευθύνσεις. Υπάρχει τάση να κρυφτείτε, να ψάξετε πιο βαθιά για να σας καταλάβετε καλύτερα. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Ιχθύες

Φως στα επαγγελματικά, δράση και ενέργεια, με αρκετή κούραση και εντάσεις. Η πανσέληνος δεικνύει που πρέπει να εστιάσετε και να … δείξετε τα δόντια σας, αν χρειαστεί. Masterclass για ηγεσία και αυτο-ηγεσία. Κάπως έτσι οδηγείστε σε στόχους και προσδοκίες από τη ζωή, που πρέπει να σκεφτείτε, να επικεντρωθείτε. Και τα σόσιαλ ξαναπαίρνουν φωτιά!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ