Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 20/11 έως 26/11/2023

Θυμός, μπλοκάρισμα και ένταση, σωματική εξάντληση και κόπωση. Εδώ “το κεφάλι κοιτάει χαμηλά” και υπακούει, ακολουθεί όρια και επιταγές άλλων. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 20/11 έως 26/11/2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριοί

Έχετε μια ατομική βόμβα έτοιμη να σκάσει στον τομέα των δύσκολα διαχειρίσιμων ευκαιριών. Δηλαδή, υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση σε θέματα οικονομικής φύσης αλλά πολλές έντονες δυναμικές στις σχέσεις σας προκαλούν περισσότερο άγχος και ένταση παρά χαρά. Αυτό μπορεί να συνδέεται και με την καριέρα αλλά και με τους γονείς σας. Τα πράγματα εξομαλύνονται και ξεκινούν να λειτουργούνε πιο μεταμορφωτικά και χειροπιαστά από την Πέμπτη και μετά.

Ταύροι

Μυρίζετε ακόμη το μπαρούτι από τις εκρήξεις πάθους που έχουν μεσολαβήσει στις σχέσεις σας με του Άλλους. Ωστόσο, για εμένα το κλειδί εδώ είναι η σχέση σας με τη δουλειά σας και το πόσο πολύ αυτό έχει ωφελήσει την ψυχική σας υγεία. Καλοί οι έρωτες ή η σχέση αλλά αν δεν πιάσεις σκούπα και φαράσι η ζωή δεν προχωράει. Από την Πέμπτη και μετά επίσης θα δείτε όντως πόσο σταθερότητα επιδεικνύουν πιθανές καινούριες σχέσεις και συνεργασίες και θα επικεντρωθείτε κιόλας, κλασικά, σε θέματα οικονομικής φύσεως.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα ξεκινάει με μία επιφοίτηση στον τομέα των σχέσεων τις οποίες πλέον προσεγγίζετε με θεραπευτικό πρόσημο. Καιρός να απεμπλακείτε από κάτι που σας βασανίζει και να το δείτε αλλιώς. Ελπίζω η υγεία σας να είναι καλά και να μην έχετε πάθει υπερκόπωση από την έντονη ρουτίνα ή και εργασιομανία των τελευταίων ημερών. Αν δεν ήταν, τώρα είναι ο καιρός για ανάκαμψη. Τέλος της εβδομάδας, οι σχέσεις είναι στο προσκήνιο περισσότερο από ποτέ με μία πιθανή μελαγχολία ή και καταπίεση. Ό,τι είναι να λύσετε μάλλον θα το κάνετε από την επόμενη εβδομάδα.

Καρκίνοι

Περνάτε ένα μπουστ δημιουργικότητας και πιθανόν ερωτισμού και νέων ευκαιριών. Αυτό ειδικά ενισχύεται στην αρχή της εβδομάδας που η σεξουαλική σας ενέργεια είναι στα ύψη και δεν αποκλείεται, αν συνηγορούν και άλλοι παράγοντες, να βοηθήσει ακόμη και στη δημιουργία μιας σχέσης. Τέλος της εβδομάδας η πεζή καθημερινότητα και οι εργασιακές ευθύνες σας υπενθυμίζουν την ύπαρξή τους. Για λίγο όμως.

Λέοντες

Πεδίο μάχης ήταν το σπίτι Λιοντάρια, βγήκαν όμως και κάποιες ευκαιρίες μέσα από την ένταση. Η ρουτίνα και η επαναληψιμότητα σας βοήθησε να πάρετε τον έλεγχο και αυτό ίσως και να σας έκανε να κερδίσετε τη μάχη. Από την Πέμπτη και μετά επιβραβεύεστε. Έρχεται η διασκέδαση και επιτέλους η ευκαιρία να εκφράσετε το ποιοι είστε και το τί κάνετε άφοβα. Άφοβα έγραψα, αλλά ακόμη μία πικρία, μία ενοχή, μία αίσθηση καθήκοντος ή και οικονομικός περιορισμός επισκιάζει την κατά τα άλλα πολλά υποσχόμενη περίοδο που από το Σαββατοκύριακο και μετά θα ανθίσει.

Παρθένοι

Σαν έξυπνα παιδιά που είστε ξέρετε ότι τα προβλήματα στην οικογένεια την οποία μεγαλώσατε μπορεί να έχουν τις ρίζες τους από τα παλιά τα χρόνια και κάποια θέματα που προκύπτουν ξανά μπορεί να αφορούν τωρινούς φόβους σας για τις σχέσεις σας. Αυτό όμως φέρνει μία απελευθέρωση σαω διαπίστωση. Με όπλο την επίγνωση, οδηγείστε να ασχοληθείτε με ό,τι σημαίνει σπίτι για εσάς από την Πέμπτη και μετά. Με τη μελαγχολία που ίσως αυτό προκαλεί ή και τις ευθύνες που σας φορτώνει. Τα πράγματα θα πάνε όλο και καλύτερα όσο περνάνε οι μέρες, θα το δείτε. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Ζυγοί

Κάνετε μια θεραπεία/κούρα αυτοπεποίθησης. Αρχή της εβδομάδας: ξόδεμα ενέργειας και έξοδα αλλά και αποφάσεις που μπορεί να σας αλλάξουν τη ζωή ή τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε τον εαυτό σας και το αξιακό σας σύστημα. Για να μην πολυλογούμε, προς το τέλος της εβδομάδας η ενέργεια μετατοπίζεται στο να εξωτερικεύσετε και να επικοινωνήσετε ό,τι πολύτιμο συλλέξατε από τη δουλειά σας. Πιθανόν αρχικά να θέλουν να σας φιμώσουν. Μην ανησυχείτε θα το βρείτε τον χώρο και τον χρόνο να πείτε και να εκφράσετε ό,τι έχετε να πείτε από την επόμενη εβδομάδα. Η αρχή τώρα γίνεται.

Σκορπιοί

Για εσάς τώρα τι να πούμε; Σας έχουν συμβουλεύσει να έχετε αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία. Δεν είναι ότι δε θα το τηρήσετε. Είστε από τα ζώδια που συχνά πυκνά (σχεδόν πάντα) τα βέλη τα ρίχνετε μέσα σας και όχι έξω σας. Έξω σας ρίχνετε παγίδες για να υπάρχουν όταν και όποτε πιαστούν οι εν δυνάμει εχθροί. Εδώ το κόμπο είναι λίγο περίεργο καθώς εάν επιδείξατε αυτοσυγκράτηση τώρα θα επιβραβευτείτε. Ακόμη όμως και αν δεν επιδείξατε πάλι η εστίαση στον στόχο που έχετε πλέον είναι ορατή. Από την Πέμπτη και μετά η προσοχή σας πέφτει στα οικονομικά σας. Κάποιοι περιορισμοί δεν είναι ικανοί να σας στερήσουν το όραμα. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Τοξότες

Τοξότες κοιμάστε καθόλου αυτή την περίοδο; Εάν ναι, βλέπετε μήπως εφιάλτες; Τα όνειρά σας έχουν αποκαλύψεις οι οποίες σας φωτίζουν τον δρόμο για την επίλυση των προβλημάτων που είχατε και με τα χρήματα αλλά και με την καριέρα σας το προηγούμενο διάστημα. Την Πέμπτη ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας και επιτέλους το φόκους σας είναι σε εσάς τους ίδιους. Πως θα προμοτάρετε καλύτερα τον εαυτό σας και τα θέλω σας. Ακολουθεί την Παρασκευή και ο Άρης, ο εκπυρσοκροτητής των γεγονότων της περιπετειώδους ζωής σας. Εάν χρειαστεί να συμβιβαστείτε ή να πειθαρχήσετε ή ακόμη και να κάνετε και πίσω λόγω υποχρεώσεων ή «πρέπει» που αφορούν το σπίτι ή και γενικότερες ευθύνες δεχτείτε το. Απαραίτητο βήμα για να ανθίσετε λίγες μέρες αργότερα.

Αιγόκεροι

Τι να πω με εσάς και τη σκανδαλώδη κοινωνική ζωή σας; Και τόσο ταραχώδης πάντως να μην είναι, ξεπηδάνε μέσα από τους κοινωνικούς χώρους και τις παρέες ειδήσεις και ευκαιρίες που θα σας προωθήσουν ή θα σας διαφημίσουν. Προς το τέλος της εβδομάδας τα πράγματα γίνονται λίγο πιο εσωτερικά και κρυφά. Θα αναζητήσετε και εσείς τον χρόνο να αποτραβηχτείτε επειδή κουραστήκατε και ίσως εξαντληθήκατε. Μπορεί να θέλετε τη διαφήμιση αλλά προσοχή στη δυσφήμηση από άγνωστα άτομα. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Υδροχόοι

Έχετε ξεκινήσει κάτι δυνατό στην καριέρα σας και έχετε μπει σε μία πολύ παραγωγική περίοδο. Η φαντασία σας και η έμπνευση είναι σύμμαχοι στο να δημιουργείτε κάτι που μπορεί να σας δώσει ακόμη και φήμη. Συγχαρητήρια! Το επόμενο βήμα όμως τέλος της εβδομάδας είναι να βγείτε στους χώρους τους κατάλληλους και να αλληλεπιδράσετε με ανθρώπους που μπορεί να σας βοηθήσουν, επειδή χωρίς κοινότητα, ως μονάδες, δε θα προχωρήσετε πολύ και ας διαθέτετε όλα τα φόντα. Αυτό δυστυχώς μπορεί να προϋποθέτει και τη διάθεση χρήματος ή τον συμβιβασμό κάποιας αξίας ή ιδεολογίας. Πρέπει να ζυγίσετε τί κερδίζετε και τι χάνετε.

Ιχθύες

Εκπαιδεύεστε, μαθαίνετε ή ταξιδεύετε; Πολλή δράση σε τομείς που σας αρέσουν με βοήθεια φίλων και ομοϊδεατών που σας βοηθάνε να ανοίξετε τους ορίζοντές σας και να μεταμορφωθείτε. Φυσικά αυτό είναι εξαιρετικό για την καριέρα σας και το πρόσωπο που δείχνετε στην κοινωνία, στο κοινό σας, στους γονείς σας (αναλόγως την ηλικία σας). Ο προβολέας πλέον θα πέσει εκεί, τέλος της εβδομάδας, αλλά όχι χωρίς κόστος πια, με σκληρή δουλειά που θα αναρωτιέστε που είστε εσείς μέσα σε όλο αυτό και μήπως τα κάνετε όλα για τους Άλλους. Όχι, το στάτους ανεβαίνει Ιχθύες, απλώς για λίγες μέρες δε θα είστε σε θέση να το νιώσετε ακόμη.

Από τη Furasu Yoru

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ