Τα 3 βασικά προϊόντα για να πετύχεις το τέλειο μακιγιάζ!

Θέλεις να μάθεις όλα τα μυστικά για να κάνεις μόνη σου ένα υπέροχο μακιγιάζ; 3 βασικά προϊόντα για να πετύχεις το τέλειο μακιγιάζ!

Το πιο βασικό κομμάτι που θα μας βοηθήσει στο να πετύχουμε το σωστό ”καμβά”-βάση, είναι να απλώσουμε σε καθαρό δέρμα μια γενναιόδωρη ποσότητα από ενυδατική κρέμα. Στη συνέχεια καλό θα ήταν να απλώσουμε ένα primer σε όλο το πρόσωπο και ιδιαίτερα στην περιοχή του ”Τ” που εμφανίζουμε λιπαρότητα, αλλά και στις περιοχές που έχουμε πόρους.

Ποια είναι τα επόμενα βήματα;

  1. Καλυπτικό μεικ απ 

Περνάμε το make up μας σε όλο το πρόσωπο εκτός της περιοχής των ματιών χωρίς να ξεχνάμε να σβήσουμε πολύ καλά στον λαιμό και στα αυτιά για να μην κάνει το εφέ της μάσκας που τόσο πολύ ΔΕΝ θέλουμε!

Επιλέγουμε full coverage make-up σύμφωνα με τις ανάγκες μας:

  • Υγρό ή κρεμώδες make-up με ενυδατικά συστατικά, κατάλληλο κυρίως για το ξηρό δέρμα.
  • Το make-up σε μορφή compact είναι μια εξαιρετική επιλογή στην περίπτωση που έχουμε λιπαρό δέρμα. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά πρακτικό όταν ταξιδεύουμε.
  • Το make-up για την ακμή καλύπτει τις ατέλειες, ενώ συγχρόνως επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και δεν φράζει τους πόρους.
  1. Μολύβι φρυδιών 

Συνεχίζουμε με τα φρύδια που είναι πολύ σημαντικά γιατί είναι το ”κάδρο” των ματιών μας! Επιλέγουμε πάντα ένα μολύβι φρυδιών στην κατάλληλη απόχρωση που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά και το μακιγιάζ μας. Ένα καλοσχηματισμένο φρύδι είναι το Α και το Ω σε ένα μακιγιάζ που θα κάνουμε είτε μέσα στην καθημερινότητά μας είτε για μια έξοδο. Παράλληλα ένα κονσίλερ είναι βασικό για να έχουμε συνολικά ένα ξεκούραστο και φωτεινό βλέμμα.

  1. Διογκωτικό χειλιών 

Τα γεμάτα και καλοσχηματισμένα χείλη μπορούν να κάνουν την μεγάλη διαφορά στην όψη και στο σχήμα του προσώπου. Θα θυμάστε ότι όσο πιο ενυδατωμένα είναι, τόσο πιο γεμάτα και υγιή δείχνουν. Οπότε, δεν ξεχνάμε ποτέ την περιποίηση τους με ένα lip balm. Αν δεν έχετε σαρκώδη χείλη δοκιμάστε ανώδυνα προϊόντα για αύξηση του όγκου των χειλιών που σας! Φυσικά ένα μολύβι χειλιών θα σας δώσει τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε το look δημιουργώντας ένα καλοσχηματισμένο περίγραμμα!

Ο γενικός κανόνας στο μακιγιάζ θέλει “όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο”. Το να φορτώνετε το πρόσωπό σας με χρώματα μόνο καλό δεν κάνετε. Όσο τα χρόνια περνάνε το καταλληλότερο μακιγιάζ είναι ελαφρύ και πιο φυσικό. Τα έντονα χρώματα και το έντονο μακιγιάζ ταιριάζει σε αρκετά νεανικά δέρματα. Τέλος, μη ξεχνάτε και τον δεύτερο χρυσό κανόνα. Όχι έντονα μάτια και χείλη ταυτόχρονα. Ή θα δώσετε έμφαση στο μακιγιάζ στα μάτια σας έχοντας άχρωμα χείλη ή το αντίθετο και τα δύο μαζί είναι κακός συνδυασμός.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ