UV προστασία για τα χείλη και το πρόσωπο

Ηλιοφάνεια. Συνηθισμένες συνθήκες για μία μεσογειακή χώρα, όπως η Ελλάδα, σχεδόν 365 μέρες τον χρόνο. UV προστασία για τα χείλη και το πρόσωπο

Για να μπορείτε να χαίρεστε το χάδι και τη ζεστασιά του ήλιου και να απολαμβάνετε τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές κάτω απ’ τις αχτίδες του, χωρίς να ανησυχείτε για την προστασία του δέρματός σας από την ακτινοβολία του, η αντηλιακή κρέμα προσώπου είναι το must have προϊόν για όλο το χρόνο!

Τα οφέλη της ηλιακής ακτινοβολίας στον οργανισμό μας είναι πολλά αλλά ο ήλιος είναι υπεύθυνος και για πληθώρα προβλημάτων στο δέρμα μας όπως η φωτογήρανση (ρυτίδες), φακίδες, πανάδες, αιμαγγειώματα (κόκκινες ελιές) γι’αυτό δεν πρέπει να αμελούμε ποτέ την κατάλληλη αντηλιακή προστασία ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας μας.

Η La Roche-Posay Anthelios προστατεύει την επιδερμίδα από την ακτινοβολία UVB, UVA και την ακτινοβολία μακρών κυμάτων UVA, ενισχύει τον φυσικό προστατευτικό δερματικό φραγμό και εξασφαλίζει εγγυημένη αντηλιακή προστασία. Απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει λευκά σημάδια, για να μπορέσετε αμέσως να απολαύσετε ξέγνοιαστες καλοκαιρινές δραστηριότητες.

Υπάρχουν τρία είδη υπεριώδους ακτινοβολίας:

UVA: Είναι η ακτινοβολία που μας μαυρίζει. Δεν προκαλεί εγκαύματα, με αποτέλεσμα να την θεωρούμε ακίνδυνη, στην πραγματικότητα όμως, προκαλεί έμμεσα και μακροπρόθεσμα προβλήματα.

UVB: Είναι η ακτινοβολία που ευθύνεται για τα εγκαύματα.

Η UVA και η UVB είναι εξίσου επικίνδυνες, καθώς ευθύνονται για τον καρκίνο του δέρματος και τη φωτογήρανση.

UVC: Είναι το πιο επικίνδυνο είδος, αλλά απορροφάται από το όζον της ατμόσφαιρας και δεν φτάνει ως την επιφάνεια της γης. Αυτός είναι ο λόγος που η τρύπα του όζοντος μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην υγεία.

 

Η Nuxe Sun αποτρέπει τη δημιουργία χρωματικών κηλίδων με την έκθεση στον ήλιο. Το ελαφρύ προστατευτικό υγρό SPF 50 Nuxe Sun θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχός σας κάθε φορά που κάνετε ηλιοθεραπεία. Ενυδατώνει και αποτρέπει την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας.

 

 

Θέλουν και τα χείλη το αντηλιακό τους!

Συμπεριλαμβάνονται στα σημεία του προσώπου με ειδικές ανάγκες. Συνηγορούν σε αυτό η φυσιολογία του δέρματος σε συνδυασμό φυσικά με το γεγονός ότι είναι μόνιμα εκτεθειμένα στους δυσμενείς εξωγενείς παράγοντες, με τις ακτίνες του ήλιου να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις. Τα αιμοφόρα αγγεία είναι πάρα πολύ κοντά στην επιφάνεια του δέρματος και λείπουν οι σμηγματογόνοι αδένες από την περιοχή και η επιδερμίδα στερείται το φυσικό λιπαντικό.

Έχουμε λοιπόν πολλούς λόγους να εντάξουμε την αντηλιακή προστασία στη ρουτίνα της καθημερινής περιποίησης όπως ακριβώς κάνουμε και με το υπόλοιπο πρόσωπο ανάλογα με τις ανάγκες του.

Η Avène διαθέτει μια πληθώρα προϊόντων που σίγουρα θα καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες του δέρματός καθώς ειδικά των χειλιών και των ματιών.  Η εταιρεία Avène φέρει τη δύναμη του ιαματικού νερού της νότιας Γαλλίας. Τα ομώνυμα λουτρά, κάθε χρόνο αποδεικνύουν σε ειδικούς και μη, ότι το ιαματικό νερό Avène καταπολεμά προβλήματα που σχετίζονται με την ατοπική δερματίτιδα, την ψωρίαση, τα εγκαύματα και τις αλλεργικές δερματικές αντιδράσεις. Η αφοσίωση, τα υψηλά πρότυπα σχετικά με τη χρήση του ιαματικού νερού και η μακροπρόθεσμη έρευνα για νέες δραστικές ουσίες εξασφαλίζουν στην εταιρεία Avène την πρώτη θέση παγκόσμια στον τομέα των δερμοκαλλυντικών.

Η φθορά της επιδερμίδας, από την έκθεση, στον ήλιο, γίνεται, σταδιακά, ανεξάρτητα από το αν προκαλείται ηλιακό έγκαυμα γι’αύτο πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ