Τι πρέπει να έχεις πάντα μέσα στο νεσεσέρ σου;

Επαγγελματικά ραντεβού, τρέξιμο, γραφείο και εσύ λείπεις σχεδόν όλη μέρα από το σπίτι. Τι κάνεις αν θέλεις να φρεσκάρεις το μακιγιάζ σου και δεν προλαβαίνεις να γυρίσεις σπίτι; Τι πρέπει να έχεις πάντα μέσα στο νεσεσέρ σου;

Για να μην έχεις πεταμένα τα καλλυντικά μέσα στην τσάντα σου, σε αυτό το άρθρο θα σου δώσω κάποιες συμβουλές για το τι πρέπει να έχεις πάντα μαζί σου. Σκοπός είναι να κινείσαι με άνεση και στυλ κάθε στιγμή της ημέρας και να έχεις πάντα τα απαραίτητα μαζί σου.

Νεσεσέρ – το απαραίτητο αξεσουάρ!

Είναι το απαραίτητο αξεσουάρ που πρέπει να έχεις μέσα στην τσάντα σου για να μπορέσεις να οργανώσεις τα καλλυντικά που έχεις μαζί σου, αλλά και να τα μεταφέρεις με ασφάλεια χωρίς τον κίνδυνο να ανοίξουν ή να σπάσουν. Προτίμησε ένα ιδανικό μέγεθος για την καθημερινή τσάντα που έχεις μαζί σου ώστε να σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις τα καλλυντικά σου μαζί αλλά και να μένει και χώρος στην τσάντα σου για τα υπόλοιπα πράγματα.

Juicy Bomb – lip gloss

θεωρείται ένα από must have προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να έχεις μαζί σου. Δεν θες τα χείλη σου να δείχνουν ξηρά και ταλαιπωρημένα. Ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορείς να βγάλεις από το νεσεσέρ σου το αγαπημένο σου lip gloss και να τα ενυδατώσεις.

Κραγιόν

Μαζί με το lip gloss απαραίτητο είναι και ένα κραγιόν που θα δώσει χρώμα στα χείλη σου και θα λειτουργήσει σαν βάλσαμο. Το Clinique Black Honey είναι ένα cult classic από την Clinique!

Η ελαφριά φόρμουλα με βελούδινη υφή και προσαρμόσιμη χρωστική, περιποιείται σε βάθος και μαλακώνει τα χείλη, παρέχοντας μια λεπτή απόχρωση χρώματος που συνδυάζεται με τον φυσικό σου τόνο για να δημιουργήσεις μια υπέροχη απόχρωση που θα είναι απόλυτα δική σου.

Πούδρα

Για να φρεσκάρεις το μακιγιάζ σου σε χρόνο dt θα πρέπει να έχεις  μαζί σου μια πούδρα. Κατά προτίμηση διάφανη. Μπορείς να την απλώσεις εύκολα με ένα σφουγγαράκι ή πινέλο.

Κρέμα χεριών

Δεν γίνεται να μην πάρεις μαζί σου την κρέμα χεριών. Αν νιώσεις τα χέρια σου ξηρά και αφυδατωμένα ή απλά χρειαστείς έξτρα ενυδάτωση, θα τη χρειαστείς σίγουρα.

Υγρά μαντηλάκια

Καλό είναι να έχεις πάντα μαζί σου υγρά μαντηλάκια. Είτε θέλεις να σβήσεις τυχόν μουτζούρες στο μακιγιάζ σου, είτε να καθαρίσεις το πρόσωπο από τους ρύπους ή να εξαφανίσεις τη γυαλάδα ή ακόμα και να σκουπίσεις τον ιδρώτα σου, θα σου λύσει τα χέρια.

Για να είμαστε ειλικρινείς… για εμάς τις γυναίκες τα καλλυντικά δεν είναι ποτέ αρκετά! Εσύ όμως με βάση τα παραπάνω must have προϊόντα που πρέπει να έχεις μαζί σου καθημερινά και με βάση τις δικές σου ανάγκες θα οργανώσεις ιδανικά το δικό σου νεσεσέρ!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ