5 μυστικά στο μακιγιάζ που θα βοηθήσουν τις μεγαλύτερες κυρίες να λάμπουν

Μικρά μυστικά προστιθέμενης αξίας στο καθημερινό σας μακιγιάζ που θα σας βοηθήσουν να λάμψετε! 5 μυστικά στο μακιγιάζ που θα βοηθήσουν τις μεγαλύτερες κυρίες να λάμπουν – Γράφει η αισθητικός Χρύσα Βουλγαρίδου

16807461_750821741753970_2434865709878759800_n  Skinatte – Χρύσα Βουλγαρίδου – Αισθητικός

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Με την πάροδο του χρόνου τα φρύδια μας λεπταίνουν και κάνουν αισθητή οποιαδήποτε ατέλεια βρίσκεται στην περιοχή των ματιών όπως είναι οι ρυτίδες. Τα γεμάτα καλοσχηματισμένα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου για αυτόν το λόγο πρέπει πάντα να είναι περιποιημένα και καλοσχηματισμένα. Στο εμπόριο υπάρχουν άπειρα είδη φρυδιών με τα οποία μπορεί να τα καταφέρει και η πιο άπειρη γυναίκα.

Τα γεμάτα και καλοσχηματισμένα χείλη μπορούν να κάνουν την μεγάλη  διαφορά στην όψη και στο σχήμα του προσώπου. Θα θυμόσαστε πάντα  ότι πιο ενυδατωμένα είναι , τόσο πιο γεμάτα και υγιή δείχνουν. Οπότε δεν ξεχνάμε ποτέ την περιποίηση τους με ένα lip balm  ή  liposan και στο μακιγιάζ δεν ξεχνάμε ποτέ να χρησιμοποιούμε μολύβι χειλιών. Προτιμούμε τα ενυδατικά κραγιόν και όχι τα liquid lipstick ,τις ματ υφές γενικότερα οι οποίες τονίζουν τις γραμμές των χειλιών.

Αποφεύγουμε οποιοδήποτε χρώμα μπορεί να αγριέψει το βλέμμα των ματιών (όταν συμβαίνει αυτό οι ατέλειες όπως οι ρυτίδες δείχνουν πιο έντονες ) ,όπως πχ το μαύρο eyeliner, το Smokey eye και χρησιμοποιούμε θερμά χρώματα (nude τόνους) που γλυκαίνουν το βλέμμα .

Στο πρόσωπο χρησιμοποιούμε ανάλαφρες υφές σε foundation (ενυδατικές κρέμες με χρώμα BBCC ) οι οποίες πέρα από την ενυδάτωση, προσφέρουν και φυσική λάμψη στην επιδερμίδα προσφέροντας ζωντάνια και φρεσκάδα. Στο ρουζ προτιμούμε κρεμώδης υφές  διότι προσφέρουν φυσικότητα και λάμψη. Το highlighter το χρησιμοποιούμε φειδωλά στην κορυφή των ζυγωματικών και στο άνω χείλος .

Η  λάμψη στην επιδερμίδα είναι ένδειξη νεότητας , και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνούμε .

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ