Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 20/5 έως 26/5/2024

Ο Ήλιος προχωρά γρήγορα στους Διδύμους εγκαινιάζοντας τα γενέθλια του 3ου κατά σειρά ζωδίου και για τον επόμενο μήνα η έμφαση θα δοθεί στην επικοινωνία. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 20/5 έως 26/5/2024

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Εστίαση και εύνοια σε θέματα με τους κοντινούς συγγενείς και αδέρφια, οικείους. Αλλάζετε τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε την πραγματικότητα και αυτό σας δίνει ένα νέο νόημα στη ζωή. Ευκαιρίες και χρήματα μέσα από το εμπόριο, τη συγγραφή, τις συναλλαγές, το μεταφορικό μέσο, τις μετακινήσεις.

Ταύρος

Η αφθονία και ο πλούτος αποκτούν άλλο νόημα για εσάς. Ευμάρεια και καλοπέραση σας περιμένουν, σας αξίζουν. Ωστόσο, τώρα καλείστε να φιλοσοφήσετε τη ζωή και να εκτιμήσετε και τι αξίζει και τι σας αξίζει. Αξιολόγηση, αξιοποίηση, είτε με σκοπό την ευχαρίστηση, είτε την επένδυση και την ασφάλεια.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα ξεκινάει ένας κύκλος προσωπικής ανάπτυξης, ο οποίος -ανάλογα με την ηλικία σας- έρχεται να σας … επεκτείνει. Να σας κάνει πιο σοφούς, πιο ώριμους, πιο τυχερούς. Εστιάστε σε όλα όσα ποθείτε, επιθυμείτε, επιδιώκετε, τώρα δημιουργούνται οι τέλειες συνθήκες για την ανάπτυξή σας!

Καρκίνος

Μέσα από την πνευματικότητα, τη θρησκεία, τη μεταφυσική αναζητάτε το δικό σας νόημα για τη ζωή. Καλείστε πάλι να μετατρέψετε το φόβο σε συμπόνοια. Και αυτή να επιδείξετε στον εαυτό σας σας την υπέρτατη σοφία. Καλείστε με κάποιο τρόπο να παίξετε το ρόλο του δάσκαλου ή του μαθητή.

Λέων

Εύνοια και τύχη μέσα από τα όνειρα και τις προσδοκίες σας για το μέλλον έρχονται να επιβεβαιώσουν το όραμά σας και να σας γεμίσουν αυτοπεποίθηση. Ευκαιρίες για επέκταση σε κοινότητες, ομάδες, φίλους. Και ερωτικές ευκαιρίες, και αύξηση εσόδων, και μελέτη νέας προοπτικής! Lucky you!

Παρθένος

Επάγγελμα, καριέρα, κοινωνικό στάτους, η τιμή και η υπόληψή σας, είναι τομείς που και σας απασχολούν τώρα όσο τίποτε άλλο και σας γεμίζουν χαρά και νόημα όταν εργάζεστε πάνω σε αυτούς. Επέκταση σε σχέση με όλα τα παραπάνω, ευκαιρίες για δημόσιες σχέσεις και ταξίδια. Προσοχή σε επιπολαιότητα.

Ζυγός

Θέλετε να μάθετε, να γνωρίσετε, να ρουφήξετε τη ζωή μέσα από το πλαίσιο της χαράς και της αισιοδοξίας, γιατρικό σε ό,τι μέχρι τώρα σας βάραινε. Τα πράγματα ξεκινούν από αυτή την εβδομάδα να βελτιώνονται και εμφανίζονται ευκαιρίες επέκτασης μέσα από ταξίδια, έκθεση, εκπαίδευση, εξωτερικό!

Σκορπιός

Καλείστε, με το δικό σας σκορπίσιο τρόπο -που συνεπάγεται εσωτερισμό, βάθος, κάθαρση, ουσία-, να ανακαλύψετε το νόημα της ζωής μέσα από τη διαχείριση και τα οικονομικά σε σχέση με τους άλλους. Υπάρχουν ευκαιρίες που σας επιβραβεύουν μακροπρόθεσμα. Υπάρχουν και ευκαιρίες για… θεραπεία!

Τοξότης

Εύνοια και βελτίωση στις σημαντικές σχέσεις, ιδιαίτερα αν δεν έχετε βρει ακόμα αυτό που αναζητάτε. Ευκαιρίες και σε συνεργασίες και στην αναζήτηση συμβούλων, ανθρώπων που θα σας στηρίξουν. Δώστε προσοχή στην επιπολαιότητα. Αναζητήστε τη μετριοπάθεια και την συνειδητότητα σε κάθε σας κίνηση!

Αιγόκερως

Εύνοια και ευκαιρίες μέσα από τον τρόπο που διαχειρίζεστε την καθημερινότητά σας συμβάλουν στην προσωπική σας ανάπτυξη. Καλή υγεία για εσάς και το κατοικίδιο βοηθούν επίσης. Προσοχή στις υπερβολές με το φαγητό και τα γλυκά! Ανακαλύπτετε το νόημα μέσα από το καθήκον και τις υποχρεώσεις.

Υδροχόος

Ευκαιρίες, εύνοια και εστίαση στις χαρές της ζωής, της δικής σας ζωής, τα παιδιά, τον έρωτα, την αυτο-πραγμάτωση. Οικονομικά, δημιουργικά, καλλιτεχνικά και κυρίως φιλοσοφημένα, βλέπετε τα πράγματα αλλιώς και η ενέργεια επιστρέφει πίσω σε εσάς. Προσωπική ανάπτυξη, αυτο-έκφραση, απελευθέρωση. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Ιχθύες

Αναζητούσατε και τώρα ανακαλύπτετε την εσωτερική σοφία και γαλήνη. Η εστίαση, και σαν ανταπόδοση η εύνοια, έρχονται μέσα από το σπίτι σας, την εστία σας, την οικογένειά σας, το παρελθόν και το υποσυνείδητο. Επίσης, εμφανίζονται ευκαιρίες που αφορούν τα ακίνητα και την πατρική περιουσία.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ