Πως μια εργαζόμενη μητέρα πετυχαίνει τις ισορροπίες στη ζωή της;

Μαίρη Λιόντου: The power of a Mom Blogger..! Αυτός ήταν ο τίτλος που επέλεξε να δώσει το περιοδικό Sugar Free Press στην συνέντευξη μου και με την σειρά μου ασπάζομαι αυτή τη δύναμη που έχει συνολικά μια μαμά! Πως μια εργαζόμενη μητέρα πετυχαίνει τις ισορροπίες στη ζωή της;

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Η σημερινή μητέρα έχει έναν διπλό και αρκετά δύσκολο ρόλο να υποστηρίξει, αυτόν την εργαζόμενης επιτυχημένης γυναίκας και εκείνον της μητέρας. Πώς όμως μπορεί να ανταποκριθεί σωστά στις απαιτήσεις της δουλειάς και της οικογένειάς της;

Είχα τη χαρά και τη τιμή να παραχωρήσω συνέντευξη μου στο περιοδικό Sugar Free Press σχετικά με το πως μια full time busy mommy μπορεί να διαχειριστεί καριέρα και οικογένεια εξίσου αποτελεσματικά.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την ομάδα του περιοδικού για την όμορφη δουλειά και φυσικά αν δεν το γνωρίζετε ανακαλύψτε το αφού είναι έντυπο αλλά και ηλεκτρονικό περιοδικό free press!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 

Διαβάστε περισσότερα

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Μη ξεχάσεις να διαβάσεις και παλιότερη συνέντευξή μου στο περιοδικό ΕΔΩ

Διάβασε περισσότερα εδώ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ