DIY για τη Γιορτή της Μητέρας VIDEO

Φτιάχνουμε ένα υπέροχο, ανοιξιάτικο καδράκι ιδανικό δώρο για τη γιορτή της μητέρας που θα λατρέψετε! DIY για τη Γιορτή της Μητέρας VIDEO

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Μάνα είναι μόνο μία και αξίζει να την τιμάμε και με το παραπάνω στη γιορτή της. Οι μαμάδες μας φροντίζουν ακόμα και όταν έχουμε γίνει οι ίδιες μητέρες. Έφτασαν και φέτος οι μέρες και δεν γίνεται να μην της χαρίσεις κάτι για να την γιορτάσεις. Τι όμως; Σίγουρα θα τα έχει όλα, οπότε δε θα χρειάζεται κάτι και επίσης για μια τόσο ξεχωριστή μέρα, θέλεις να κάνεις κάτι μοναδικό.

DIY για τη Γιορτή της Μητέρας. Τι καλύτερο από μια χειροποίητη δημιουργία. κάτι που έχεις φτιάξει με αγάπη, με τα δικά σου χέρια! Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πως μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα ένα φανταστικό καδράκι για τη Γιορτή της Μητέρας! Ανοιξιάτικο διακοσμητικό κάδρο ιδανικό και για την ανοιξιάτικη διακόσμηση του σπιτιού μας.

 

*Μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή/subscribe για να μην χάνεις τα επόμενα επεισόδια! Αν πατήσεις και το καμπανάκι θα έρχεται και ειδοποίηση! ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ: http://www.youtube.com/c/MaryLiodoumommyjammi

Μπορείτε να με βρείτε: Instagram: https://www.instagram.com/mommyjammi.gr

Facebook: https://www.facebook.com/MommyJammi

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Άλλες ιδέες;

Πρωινό στο κρεβάτι

Κουτί με τα αγαπημένα της γλυκά

DIY Γλαστράκι με φυτά από παλιές κούπες

Κουτί με προϊόντα ομορφιάς

Κούπα καφέ

Γάντια κουζίνας

Υπομονή…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ