Έθιμα και ιστορίες του Πάσχα από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ

Τα σχολεία έκλεισαν και ψάχνουμε τρόπους να περάσουμε όμορφα και δημιουργικά τον χρόνο μας! Έθιμα και ιστορίες του Πάσχα από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Αυτό το βιβλίο έφτασε εδώ και κάποιες ημέρες στα χέρια μας και η μικρή μου Κωνσταντίνα δεν έχασε λεπτό. Τι λέει εδώ;… τι λέει εκεί;… διάβασέ μου την άσκηση… αυτά μου ζητούσε και ευθύς αμέσως το ξεκινήσαμε!

Από τη Ρόδο ως τη Χαλκιδική και από τη Σύρο ως τη Λευκάδα, κάθε γωνιά της Ελλάδας γιορτάζει το Πάσχα με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Ήθη και έθιμα ζωντανεύουν στη μεγαλύτερη και πλουσιότερη σε παραδόσεις γιορτή της χριστιανοσύνης.

Το βιβλίο Έθιμα και ιστορίες του Πάσχα από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ περιλαμβάνει τα σημαντικότερα έθιμα από πολλές περιοχές της Ελλάδας καθώς και αποσπάσματα από κλασικά πασχαλινά διηγήματα, σε διασκευή της Αναστασίας Σακελλαρίου.

ethima-kai-istories-toy-pasxa-apo-tis-ekdoseis-minoas-mommyjammi2

Η έκδοση ολοκληρώνεται με μια σειρά πασχαλινών δραστηριοτήτων για παιδιά – πραγματικά απολαυστικές που για τις ηλικίες 6-8 είναι ιδανικές!

ethima-kai-istories-toy-pasxa-apo-tis-ekdoseis-minoas-mommyjammi3

ethima-kai-istories-toy-pasxa-apo-tis-ekdoseis-minoas-mommyjammi4

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κατηγορία: Παιδικό – Δραστηριοτήτων_1
Σελίδες: 32
ISBN: 978-618-02-0225-0
Κωδικός: 13835
Διαστάσεις: 20,8 x 28,8 εκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ