Valentine’s Day: Tips για μια ξεχωριστή βραδιά στο σπίτι

Το σπίτι σου είναι και το καταφύγιό σου, άρα είναι και το τέλειο μέρος για ένα ρομαντικό Valentine’s Day ραντεβού! Valentine’s Day: Tips για μια ξεχωριστή βραδιά στο σπίτι

Άλλωστε, ποιος έχει διάθεση να ψάχνει για το τελευταίο διαθέσιμο τραπέζι σε εστιατόρια, να οργανώνει πανάκριβα διήμερα ή να πηγαίνει σε ασφυκτικά γεμάτα σινεμά;

Δεν υπάρχει τίποτα πιο άνετο από μια χαλαρή βραδιά στο σπίτι αγκαλιά με το άλλο σου μισό, μακριά από το τσουχτερό κρύο του Φεβρουαρίου.

Να μερικές ιδέες για το πως μπορείτε εσύ και ο σύντροφός σου να περάσετε μια ξεχωριστή βραδιά Αγίου Βαλεντίνου στο σπίτι, χωρίς να αγχώνεστε αν θα καταφέρετε να τα κανονίσετε όλα εγκαίρως και χωρίς να ξοδευτείτε!

Φέρτε το spa στο σπίτι

Μια επίσκεψη σε spa είναι συνήθως αρκετά ακριβή, όμως μπορείτε πολύ εύκολα να ‘φέρετε’ το spa στο σπίτι, χωρίς να ξοδέψετε τίποτα!

Εσύ και ο σύντροφός σου μπορείτε να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης στο σπίτι ανάβοντας ένα αρωματικό κερί, όπως το δημοφιλές Yankee candle, χαμηλώνοντας το φωτισμό και βάζοντας μια ρομαντική playlist στο Spotify.

Αφού έχετε δημιουργήσει τη σωστή ατμόσφαιρα, μπορείτε να ξεκινήσετε τη βραδιά σας κάνοντας ο ένας στον άλλο μασάζ με αιθέρια έλαια και να συνεχίσετε με ένα απολαυστικό μούλιασμα στη μπανιέρα πίνοντας κρασί. Μιλάμε για την απόλυτη χαλάρωση!

Οργανώστε ένα ρομαντικό δείπνο

Ένας από τους πιο κλασικούς και ρομαντικούς τρόπους να γιορτάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο σπίτι είναι ένα δείπνο για δύο.

Δε χρειάζεται να είναι κάτι περίπλοκο! Εσύ ή το ταίρι σου μπορείτε να μαγειρέψετε ένα φαγητό που αρέσει και στους δύο ή να παραγγείλετε από το αγαπημένο σας εστιατόριο. Αν επιλέξετε το σπιτικό φαγητό, μια ακόμη καλή ιδέα είναι να μαγειρέψετε ο ένας στον άλλο το αγαπημένο του φαγητό!

Ό,τι φαγητό κι αν διαλέξετε να φάτε, φροντίστε να περιποιηθείτε ιδιαίτερα το τραπέζι του δείπνου. Χρησιμοποιείστε τα ‘καλά’ σας σερβίτσια, στρώστε ένα ωραίο τραπεζομάντηλο, διακοσμήστε το τραπέζι με φρέσκα λουλούδια και ανάψτε μερικά κεριά. Σίγουρα θα νιώσετε ότι βρίσκεστε στο πιο ρομαντικό prive εστιατόριο του κόσμου!

Κουλουριαστείτε στον καναπέ και δείτε ταινία

Τι καλύτερο από μια χαλαρή ρομαντική βραδιά στο σπίτι με ταινία; Ο καιρός, άλλωστε, προσφέρει την τέλεια δικαιολογία για να σκεπαστείτε εσύ και ο σύντροφός σου με μια κουβέρτα και να απολαύσετε μια ταινία πίνοντας ένα ζεστό ρόφημα.

Μπορείτε να επιλέξετε μια ρομαντική ταινία (λόγω της ημέρας) ή μια ταινία που θέλατε να δείτε από καιρό αλλά συνεχώς το αναβάλατε -αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία!

Extra tip: Μπορείτε να κάνετε ένα ταξίδι στις κοινές σας αναμνήσεις ξαναβλέποντας μια ταινία που είχατε δει μαζί σε ένα από τα πρώτα σας ραντεβού.

Παίξτε παιχνίδια

Πότε ήταν η τελευταία φορά που εσύ και ο σύντροφός σου παίξατε μαζί ένα επιτραπέζιο παιχνίδι; Μάλλον πάει πολύς καιρός από τότε.

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια ωραία ευκαιρία για να παίξετε ένα παιχνίδι μαζί. Παίζοντας ένα επιτραπέζιο παιχνίδι θα έρθετε πιο κοντά, θα γελάσετε με την καρδιά σας και θα αναπτύξετε μεταξύ σας υγιή ανταγωνισμό. Άλλωστε, τα παιχνίδια δεν είναι μόνο για τα παιδιά!

Οπότε, το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου, μετά το φαγητό, κατέβασε μερικά επιτραπέζια για δύο από το ράφι και προκαλέστε ο ένας τον άλλο σε μονομαχία. Μπορείτε μάλιστα να ορίσετε και ένα έπαθλο για αυτόν που θα κερδίσει!

Κάντε ένα picnic στο σπίτι

Ποιος είπε ότι πρέπει να είσαι στη φύση για να κάνεις picnic;

Ούτως ή άλλως, αυτή την εποχή ο καιρός δεν είναι ιδανικός για υπαίθριες δραστηριότητες.

Μπορείτε λοιπόν πολύ εύκολα εσύ και το ταίρι σου να οργανώσετε ένα ρομαντικό picnic… στο σαλόνι σας! Ετοιμάστε διάφορες λιχουδιές, ανοίξτε ένα μπουκάλι κρασί, απλώστε μια κουβέρτα με μερικά μαξιλάρια στο πάτωμα του σαλονιού και είστε έτοιμοι.

Extra tip: Αν έχετε τζάκι στο σπίτι, μπορείτε να κάνετε picnic μπροστά στη φωτιά, για extra cosy ατμόσφαιρα!

Αυτές ήταν λοιπόν μερικές ιδέες για το πως να οργανώσετε, εσύ και ο σύντροφός σου, μια ξεχωριστή Valentine’s Day βραδιά στο σπίτι. Το κλειδί είναι να είστε δημιουργικοί και να αφιερώσετε λίγο χρόνο στο να δημιουργήσετε μια ωραία ατμόσφαιρα. Είναι σίγουρο πως θα περάσετε μια βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ