2 προτάσεις DIY δώρα για τις δασκάλες των παιδιών μας

Φτιάξτε εντυπωσιακά και εύκολα χειροποίητα δώρα δασκάλας για να της ευχηθείτε καλό καλοκαίρι. 2 προτάσεις DIY δώρα για τις δασκάλες των παιδιών μας

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Σε λίγο καιρό τα σχολεία κλείνουν και πολλές μαμάδες ψάχνουν δωράκια για τις δασκάλες των παιδιών τους. Εμείς αγαπάμε τα χειροποίητα δώρα και φέτος ανέλαβα να δημιουργήσω δύο εύκολες κατασκευές που πιστεύω ότι θα τις λατρέψουν! DIY δώρα για τις δασκάλες.

Μαυροπίνακας με καλαθάκι 

Χρησιμοποίησα ως βασικό υλικό έναν μαυροπίνακα με καλαθάκι τον οποίο και έβαψα με χρώμα κιμωλίας. Έγραψα το μήνυμα-ευχή στη δασκάλα και στη συνέχεια το στόλισα με διάφορα καλοκαιρινά διακοσμητικά. Μερικά τα κόλλησα με θερμοκόλλα και μερικά τα τοποθέτησα στο καλαθάκι φτιάχνοντας μία όμορφη εποχιακή σύνθεση.

Δες βήμα βήμα πως το κατασκεύασα στο βίντεο:

 

Διακοσμητικό Τελαράκι 

Εδώ το βασικό υλικό είναι ένα απλό τελάρο κεντήματος. Το έντυσα με φυσική λονέτα και το έβαψα περιμετρικά με καλοκαιρινά χρώματα. Αυτή τη φορά το μήνυμα το κόλλησα με ξύλινα γράμματα και στόλισα το τελάρο πάλι με καλοκαιρινά διακοσμητικά.

Δες βήμα βήμα πως το κατασκεύασα στο βίντεο:

 

Εύχομαι καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση αφού η δημιουργία είναι χαρά!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ