Περσινές μας Χριστουγεννιάτικες κατασκευές!

Με μεγάλη χαρά έχω ξεκινήσει και ψάχνω ιδέες για τις φετινές μας Χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Ομολογώ ότι έχω ξετρελαθεί με τις άπειρες προτάσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Πρώτα όμως είπα να ανοίξω το αρχείο με τις φωτογραφίες και να δω τι έχουμε φτιάξει ως τώρα, ώστε φέτος να δοκιμάσουμε καινούργια πράγματα!

Σας παραθέτω με μεγάλη μου χαρά το φωτογραφικό μας υλικό!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κάπου υπάρχει και το γράμμα στον Άγιο Βασίλη που στείλαμε πέρσι αλλά δεν μπορώ να το βρω… by the way…

Προγραμματισμός λοιπόν για να δούμε τι θα φτιάξουμε φέτος ώστε άμεσα να εφοδιαστούμε με όμορφα υλικά!

Εύχομαι να σας άρεσε το φωτογραφικό μας ταξίδι και φυσικά τι άλλο να ευχηθώ;… Καλές μας κατασκευές!

 

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ξέρεις, ε, μέσα σε όλες τις άσχημες καταστάσεις που ζούμε λίγο πολύ όλοι τον τελευταίο καιρό, ήταν μία όαση το να μας θυμήσεις ότι "Ναι, ό,τι και να γίνει, έρχονατι Χριστούγεννα!" και η καρδιά μαλακώνει…
    Καλώς βρεθήκαμε! Σε φιλώ!

  2. Με συγκίνησες… αν αυτή μου η ανάρτηση δίνει έστω και μία μικρή σταγόνα ελπίδας και χαράς… τι να πω είναι για εμένα το υπέρτατο δώρο! Σε ευχαριστώ θερμά, σε φιλώ και καλώς επίσης σε βρήκα!

  3. Απίθανες, όλες!
    Τι όμορφα τα βαζάκια – snow globes! ♥
    Τα σπιτάκια (8η φωτο) είναι ξύλινα ή γλυκάκια;

    Ανυπομονώ για τις φετινές σας κατασκευές!
    Φιλιά, καλό βράδυ και καλό Σαββατοκύριακο!

    ΥΓ. Θα συμφωνήσω με την Εύα (Jajala Majala), περί όασης, Χριστουγέννων, καρδιάς…

  4. Αααα σε ευχαριστώ επίσης πολύ και χαίρομαι τόσο που σου άρεσαν οι κατασκευές μας, με χαρά τα φτιάξαμε πέρσι! Μου αρέσει να μπαίνουμε σιγά σιγά σε εορταστικό mood και ας είναι πολύ νωρίς ακόμα. Σχετικά με την 8η φωτογραφία είναι μπισκοτοσπιτάκια με δύο ειδών πτιμπερ, διάφορα ζελεδάκια, σοκολατάκια (στο εσωτερικό), στικς σοκολάτας και ζαχαρόπαστα. κλπ. Θα τα φτιάξουμε και φέτος συνεπώς θα ανεβάσω και σχετική ανάρτηση σίγουρα! Είναι πανεύκολα και μυρίζει μπισκότο/σοκολάτα όλο το σαλόνι! Φιλιά πολλά και να έχεις επίσης ένα υπέροχο ΣΚ!

  5. Έχω πάθει πλάκα, απίθανες απλά. Μπράβο μπράβο μπράβο.
    Η μία καλύτερη από την άλλη. Και η τσαχπινιά τους και η αγάπη που τις γέμισαν τα παιδικά χεράκια της κορούλας σου τις έκαναν ακόμα πιο ξεχωριστές.
    Και λάτρεψα που είδα και την μικρούλα σου να συμμετέχει και σε θαύμασα, γιατί ξέρω μανούλες στο οικογενειακό και φιλικό μου περιβάλλον που σε τέτοια θέματα για να βγουν "καταπληκτικές" οι δημιουργίες τους, βάζουν τα παιδιά στο άλλο δωμάτιο να παίζουν και τις κάνουν μόνες τους. Ενώ αυτή είναι η χαρά των Χριστουγέννων να κάνει η οικογένεια πράγματα μαζί και να γεμίζει το σπίτι από γέλια και δημιουργία. Μπράβο σου και πάλι.
    Σε φιλώ γλυκά και καλό μας μήνα 🙂 🙂

  6. Γλυκιά μου σε ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου για τα καλά σου λόγια!!! Όλες οι Χριστουγεννιάτικες κατασκευές γίνανε μαζί με την Κωνσταντίνα μου καθώς και ένα σωρό άλλες που έχουμε κάνει, όλες τις έχω φυλάξει σε κουτιά "αναμνήσεων" με ημερομηνίες. Η ενασχόληση της μικρής με τις χειροτεχνίες στον παιδικό σταθμό μου δώσανε κίνητρο να μπω και εγώ σε αυτόν τον θαυμαστό κόσμο. Βλέπεις για ιατρικούς λόγους μείναμε αρκετούς μήνες σπίτι με την μικρούλα μακριά από τον παιδικό σταθμό (σχεδόν μισό χρόνο) και κατά συνέπεια ήθελα να γεμίσουμε τον χρόνο μας με δημιουργική απασχόληση, ένα πράγματα από τα οποία κάναμε και κάνουμε είναι οι χειροτεχνίες. Στην συνέχεια, φέτος δηλαδή που η μικρούλα ξεκίνησε επίσης προνήπιο, ξεκίνησα και εγώ δειλά να ασχολούμαι και μόνη μου με χειροτεχνίες. Μέσα από την ενασχόλησή μου με την μικρή ανακάλυψα ότι λατρεύω κάθε τι DIY και τελικά έτσι γεννήθηκε ένα χόμπι και στην συνέχεια και το σημερινό μου blog! Τα Χριστούγεννα είναι για να τα απολαμβάνεις με την οικογένειά σου και όσο ατσαλιές να κάνει ένα μικρό παιδί ίσως και τέλειο να μη βγαίνει το αποτέλεσμα οπτικά όμως το μαγικό μικροσκοπικό χεράκι γεμίζει αγάπη και ψυχή την ίδια την κατασκευή! Σε φιλώ γλυκά και εύχομαι επίσης να έχεις έναν όμορφο μήνα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ