Πασχαλινή λαμπάδα με διακοσμητική ξύλινη νεράιδα

Πασχαλινή λαμπάδα με διακοσμητική ξύλινη νεράιδα ήταν για φέτος η σκέψη μου για την βαφτιστήρα μου. Ήθελα να φτιάξω μια λαμπάδα χειροποίητη, από τα χεράκια μου και να την δώσω με πολλή αγάπη στην βαφτιστήρα μου.

Έτσι αγόρασα ένα λευκό κερί, μια ξύλινη νεράιδα η οποία έχει πολλές λεπτομέρειες επάνω της από πυρογράφο και τα λοιπά διακοσμητικά στοιχεία τα είχα ήδη σπίτι. Σπάγκο σε φυσικό χρώμα, πολύχρωμα κουμπιά, ένα μεταλλικό διακοσμητικό “believe in love” και πιστόλι σιλικόνης για να τα κολλήσω.

lampada 3 mommyjammi

Η ιδέα με εντυπωσίασε διότι δεν σας κρύβω ότι ήταν η πρώτη φορά που έφτιαξα λαμπάδα. Κάθε χρονιά το παιχνίδι και η λαμπάδα ή ήταν χώρια ή όλα μαζί σε ενιαία συσκευασία. Προσωπικά την παχνιδολαμπάδα την θεωρώ την πιο τραγική όλων, διότι υπάρχει το παιχνίδι που ενδιαφέρει το παιδί και ένα σκέτο μονόχρωμο κερί… Συνεπώς, φέτος είπα αντί να αγοράσω την χειροποίητη λαμπάδα όπως έκανα και πέρσι, να κάνω εγώ μια προσπάθεια!

lampada 2 mommyjammi

Η ξύλινη νεράιδα μετά την Ανάσταση μπορεί να βγει αφού είναι ξύλινη και αρκετά ανθεκτική και να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο της βαφτιστήρας μου. Όταν την έδωσα στην αγαπημένη μου Γωγώ, η ίδια ενθουσιάστηκε! Βλέπεις είναι δέκα ετών και πλέον… η νεράιδα ταίριαξε άψογα στο όλο κλίμα της προεφηβικής της φάσης! Ένιωσα μεγάλη ανακούφιση από την αντίδρασή της!

Καλή Ανάσταση να ευχηθώ σε όλους μας με Υγεία και Αγάπη!

Μη ξεχνάμε να δείχνουμε καθημερινά την Αγάπη και το Ενδιαφέρον μας στους ανθρώπους γύρω μας…

Σας γλυκοφιλώ!

 

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κι εγώ δεν συμπαθώ τις παιχνίδολαμπάδες! Παντα ήθελα να περάσω στα παιδια μου πω η λαμπάδα ειναι λαμπάδα και πρέπει να ξεχωρίζει από το δώρο. Δυστυχώς η μια νονά μας φαίνεται να μην συμφωνεί και μας φέρνει 2 σε ενα! Χα χα!

  2. Για να είμαι ειλικρινής κάποιες χρονιές και εγώ παιχνιδολαμπάδα πήγα αλλά βλέποντας το γυμνό κερί πέρσι είπα στοπ… Φέτος έκανα ένα βήμα παραπάνω, την έφτιαξα εγώ. Συνεπώς η λαμπάδα χωριστά από το παιχνίδι ή τα λοιπά δώρα! Αμ πως;! Έχουμε και μία αισθητική παρακαλώ!

  3. Η νεραιδούλα πρωταγωνίστρια φέτος … και στο στεφάνι και στην λαμπάδα! Πανέμορφη, εύχομαι η νονά σας να την χαρεί!!! Καλή Μ. Εβδομάδα Μαράκι!

  4. Μπράβο Μαράκι, τυχερή η βαφτιστήρα σου!Για πρώτη απόπειρα, πιστεύω ότι βγήκε πάρα πολύ καλή!!! Καλή Ανάσταση κ Καλό Πάσχα! Υγεία κι αγάπη σε όλο τον κόσμο! φιλάκια

  5. Την νεραιδούλα την λάτρεψα! Είχα αγοράσει ένα πακέτο με τρεις από την έκθεση και η μία τοποθετήθηκε στο στεφάνι, η άλλη στην λαμπάδα και η τρίτη έχω στο νου μια κατασκευή για αργότερα! Φιλάκια Χριστίνα μου να είσαι καλά!

  6. Μαρία μου γλυκιά υπέροχη η ιδέα σου και το αποτέλεσμα νομίζω αντάμειψε και εσένα και το βαφτιστηράκι σου!!!!! Μπράβο σου χρυσοχέρα νονά! Να είσαι καλά να ξαναφτιάξεις και του χρόνου!!!! Η παρότρυνση σου στο τέλος είναι πολύ ουσιαστική και δεν πρέπει να την ξεχνάμε!
    Σε φιλώ γλυκά και σου εύχομαι Καλή Ανάσταση και να περάσεις τέλεια με τους αγαπημένους σου ανθρώπους! 🙂

  7. Σε ευχαριστώ αγαπημένη μου για τα καλά σου λόγια… Η παρότρυνση μου στο τέλος είναι στάση ζωής και προήλθε μετά από κάποια γερά χτυπήματα… Σε φιλώ, σου εύχομαι μόνο τα καλύτερα για εσένα και τους αγαπημένους σου ανθρώπους!

  8. Το έχεις Μαρία μου και πολύ καλά έκανες και το δοκίμασες να τη φτιάξεις μόνη σου! Έγινε πανέμορφη και έχει και λίγο από την προσωπικότητα σου!

  9. Σε ευχαριστώ Κατερίνα μου για τα καλά σου λόγια! Εύκολη ήταν δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο αλλά όπως λες έχει κάτι από εμένα και σίγουρη ότι είναι φτιαγμένο από τα χεράκια μας είναι με περισσότερη αγάπη! Σε φιλώ και σε ευχαριστώ που πέρασες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ