Tips tricks για τέλεια εφαρμογή και πιο σαρκώδη χείλη! VIDEO

Πως θα πετύχεις το διαχρονικό απόλυτα θηλυκό κόκκινο κραγιόν της Μέριλιν και της Μαντόνα; Tips tricks για τέλεια εφαρμογή και πιο σαρκώδη χείλη! VIDEO – by Vlogger Μumabe

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

MVI_1542aaaaaa

 Μumabe – Vlogger – Subscribe HERE Mumabe Youtube Channel

 

Είναι διαχρονικό. Είναι το απόλυτο σύμβολο θηλυκότητας. Είναι το καλλυντικό που αν έχει μια γυναίκα στην τσάντα της μπορεί να βαφτεί από το πρωί έως το βράδυ με τον πιο σικ και σαγηνευτικό παράλληλα τρόπο.
Η ιστορία του μεγάλη και πολυτάραχη . Η Κλεοπάτρα μαζί με τους ημιπολύτιμους λίθους που περιείχε ο πολτός που έβαζε στα χείλη της, συνέθλιβε σκαθάρια και μυρμήγκια για να πετύχει την ιδανική απόχρωση για εκείνη. Το 1770 στην Αγγλία το κοινοβούλιο ψήφισε νόμο σύμφωνα με τον οποίο ένας γάμος θα μπορούσε να διαλυθεί αν η γυναίκα φορούσε καλλυντικά πριν από το γάμο, καταδικάζοντας έτσι και το αγαπημένο μας κόκκινο κραγιόν στην αφάνεια.

Στην δεκαετία των 50’ς η Marilyn Monroe καταφέρνει να δημιουργήσει μαζί με τον μακιγιέρ της, Allan «Whitey» Snyder, το πιο iconic look όλων των εποχών όπου τα σαρκώδη κόκκινα  χείλη της έχουν κυρίαρχο ρόλο. Το μυστικό για να δείχνουν τόσο ζουμερά αλλά και να έχουν μία κόκκινη απόχρωση που μόνο εκείνη θα είχε ήταν ότι χρησιμοποιούσε πέντε διαφορετικές αποχρώσεις. Ξεκινούσε λοιπόν να περιγράφει τα χείλη με σκούρο καφέ δίνοντας έμφαση στις εσωτερικές γωνίες και όσο πήγαινε προς το κέντρο χρησιμοποιούσε πιο ανοιχτές αποχρώσεις χωρίς να ξεχνά να ανακατέψει τις αποχρώσεις βουρτσίζοντας τες. Ήταν η πρώτη που χρησιμοποίησε τις τεχνικές του blending (ανακάτεμα) και του contouring (φωτοσκιάσεις).
Στις δεκαετίες 60’ς και 70’ς ανακαλύφθηκαν κι άλλα χρώματα που έγιναν της μόδας. Το μπεζ,το λευκό, το πορτοκαλί κραγιόν έγιναν δημοφιλή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO (πατήστε εδώ ή επάνω στη φωτογραφία!) (ο διαγωνισμός εντός του βίντεο)

tips-tricks-gia-teleia-efarmogi-kai-pio-sarkwdh-xeilh-video-mommyjammi1

Από την δεκαετία των 80’ς όμως τα κόκκινα κραγιόν επιστρέφουν με την Μαντόνα να ψάχνει ένα κόκκινο κραγιόν που θα μένει αναλλοίωτο καθ’ όλη την διάρκεια των συναυλιών της. Την λύση της έδωσαν οι Frank Toskan και Frank Angelo της νέας, για την εποχή, εταιρίας καλλυντικών Mac. Η Mac λοιπόν δημιούργησε ειδικά για την Madonna την απόχρωση Red Russian η όποια υπάρχει ακόμα και σήμερα στην μόνιμη συλλογή της εταιρίας. Η Madonna φορούσε αποκλειστικά το Red Russian σε όλη την περιοδεία Blonde Ambition έχοντας σε πολλές εμφανίσεις της υιοθετήσει ένα make up look βασισμένο στην Marilyn.
Πως μπορούμε τώρα εμείς να αποκτήσουμε τα τέλεια κόκκινα χείλη? Όλες οι λεπτομέρειες, tips & tricks στο βίντεο που ακολουθει. . .

Χάρηκα αν βοηθησα,
φίλη σου Μumabe. . .

Μumabe – Vlogger – Subscribe HERE Mumabe Youtube Channel

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Προηγούμενο άρθροΤα τρία γράμματα της αντίστασης! ΟΧΙ
Επόμενο άρθροΜαμά είμαι πρωτάκι! Θα σου πω 5 πράγματα που πρέπει να θυμάσαι!
Γεια σας αγαπημένες μου φίλες αναγνώστριες τούτου εδώ του Site!!! Ονομάζομαι Χρύσα Εμμανουήλ και είναι μεγάλη χαρά μου που είμαι το νεοφερμένο μέλος αυτής εδώ της παρέας. Γεννήθηκα στην Αθήνα, Ιούνης ήταν θαρρώ (δίδυμος, έχει σημασία γι αυτό τo αναφέρω) και από μικρή ήμουν λιιίιγο αναποφάσιστο παιδάκι με το τι θα κάνω στη ζωή μου... Έτσι αφού τελείωσα το σχολείο πέρασα στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. στο τμήμα λογιστικής χρηματοοικονομικής ενώ παράλληλα πήγα στο εθνικό ωδείο για τραγούδι και σε σχολή μακιγιάζ και ονυχοπλαστικής! Τελικά με όλα ασχολήθηκα εκτός από την Α.Σ.Ο.Ε.Ε., τραγούδι σε μουσικές σκηνές (Σταυρός του νότου, αρχιτεκτονικη κ.α.) μόνη αλλά και με την μπάντα μου, τους ''3w.gr'' ,τηλεόραση (στην ΕΡΤ με τη Σεμινα Διγενή κ.α.), ραδιόφωνο (σε ιντερνετικούς και όχι μόνο σταθμούς), πολλά ραντεβού στον τομέα της ονυχοπλαστικής και του μακιγιάζ και τα τελευταία δύο χρόνια έχω μπει στο ''κλαμπ των μαμάδων''!!!!! Και ξαφνικά ένα πρωινό (η Παναγιά μου) πριν 2 μήνες ξύπνησα και είπα στον άντρα μου ότι θα κάνω ένα κανάλι στο youtube που θα περιέχει όλα τα κομμάτια της ''σχιζοφρενής'' προσωπικότητάς μου και θα μπορώ να μοιραστώ πράγματα που ξέρω, να μάθω, να επικοινωνώ και να εξελίσσομαι.. Χαίρομαι πολυ που μας δίνεται η ευκαιρία να γνωριστούμε κι από δω.. Μπορείτε να με λέτε Mumabe.... ΜU(sic).MA(ma).BE(auty)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ