Χριστουγεννιάτικο στεφάνι με άρωμα

Αν και με μία μικρή καθυστέρηση τελικά έφτιαξα και ένα χριστουγεννιάτικο στεφάνι για την εξώπορτα μας! Οι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν μου αφήνουν τον ελεύθερο χρόνο που θα επιθυμούσα για τις κατασκευές μου, αλλά το παλεύω και ας είναι καλά ο νυχτερινός ύπνος που συνεχώς κλέβω χρόνο από εκείνον…

Ίσως είναι και η μοναδική ώρα της ημέρας με την απόλυτη ησυχία στο σπίτι και χωρίς δουλείες εν όψει!

Η σημερινή μου κατασκευή εύκολη, γρήγορη με υλικά που λίγο πολύ έχουμε χρησιμοποιήσει ξανά. Ένα στεφάνι με κλαδιά μετρίου μεγέθους και κορδέλα γιορτινή σε γήινες αποχρώσεις.

stefani 2 mommy jammi

Πολύχρωμα υφασμάτινα διακοσμητικά με το κουμπάκι τους, βελανίδια και φυσικά κανέλες ξύλα, γλυκάνισο και αποξηραμένο λεμόνι και πορτοκάλι σε φέτες…

stefani 3 mommy jammi

Μη ξεχάσω και τα παιχνιδιάρικα μπαστουνάκια μου! Περί ορέξεως λοιπόν κολοκυθόπιτα που λένε! Βάζουμε ότι αγαπάμε και αρέσει στο μάτι και γιατί όχι στην όσφρηση μας!

stefani 4 mommy jammi

Στην συνέχεια λοιπόν το ένα από τα δύο στεφάνια που έφτιαξα τοποθετήθηκε στην εξώπορτα μας και το άλλο τυλίχτηκε όμορφα για δωράκι! Το οποίο δόθηκε εχθές το απόγευμα και άρεσε πάρα πολύ!

 stefani 5 mommy jammi

Τα πολλά φιλιά μου και καλή μας δημιουργική συνέχεια!

Οφείλω να ομολογήσω ότι καθημερινά μαγεύομαι με τις πανέμορφες κατασκευές που βλέπω από πολλές κοπέλες και ειλικρινά χαίρομαι! Η χαρά της δημιουργίας είναι ανεκτίμητη!

 

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αχ Μαρία μου και εγώ τώρα παλεύω με την αποξήρανση γερών πορτοκαλιού!!! Μοσχομύρισε η κουζίνα λέμε!!! Πολύ όμορφο το στεφανάκι σου.. Είσαι σε οίστρο από ότι διαπιστώνω!!! Καλό βράδυ!!!

  2. Πόσο όμορφο!
    Λατρεύω την κανέλα και πέρυσι αποξήρανα κι εγώ πρώτη φορά φέτες πορτοκαλιού Δεν μου πετυχαν αλλά μοσχομύρισε το σπίτι ! αχαχαχα!
    Κανένα μυστικό;
    Φιλάκια πολλά και καλή εβδομάδα!

  3. Ουαου Μαίρη μου!!!!ειναι τελειο το στεφάνι σου!!!απο χτες αποξήραινω και εγω λεμόνια και πορτοκάλια!!!θελω να στόλισα τις πιατέλες μου!!μου έδωσες όμως φοβερή ιδέα για δώρο!!!φιλια πολλα!!

  4. Μοσχομυρίζουν τα αρώματα, συνεπαίρνουν οι ωραίες σου κατασκευές! Χάρμα οφθαλμών είναι! Συνέχισε, για να τα βλέπουμε και να τα χαιρόμαστε, εμείς από μακριά κι εσύ από κοντά! Τα φιλιά μου και καλό βράδυ Μαίρη μου 🙂

  5. Αγαπητή μου Effie σε ευχαριστώ πολύ και να τονίσω πως έτοιμα τα πήρα τα πορτοκαλάκια από κατάστημα μπαχαρικών, δεν το έχω ψάξει για τη διαδικασία της αποξήρανσης! Σε οίστρο νιώθω ότι είμαι σε ευχαριστώ που μου το λες, χρόνο να είχαμε λιγουλάκι παραπάνω χε! Φιλιά!

  6. Για να μη δίνω λάθος εντυπώσεις έτοιμα τα πήρα τα πορτοκαλάκια και τα λεμονάκια από κατάστημα μπαχαρικών όπως είπα και στην effie. Δεν έχω φτάσει σε αυτά τα επίπεδα ακόμα χεχε! Φιλιά πολλά!

  7. Αααα αγαπητή μου evi ωραία ιδέα να ανεβάσεις στο blog σου να μας πει πως ακριβώς το κάνεις! Δεν έχω ιδέα….εγώ έτοιμα τα πήρα! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και καλή δημιουργική συνέχεια!!!! Σμουτς

  8. Αγαπητή μου Petra, πόσο σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια… είναι όνειρο οι μυρωδιές να σε κάνουν να ταξιδεύεις. Είναι και χάρισμα όμως του ανθρώπου να έχει αυτή την ικανότητα…εσύ την έχεις και χαίρομαι πολύ! Σε γλυκοφιλώ!

  9. όχι όχι όχι όπως έχω γράψει και παραπάνω μη δίνω λάθος εντυπώσεις! Καλά μου κορίτσια από μπαχαράδικο τα έχω αγοράσει, από τις αρχές που είχα κάνει το φθινοπωρινό στεφάνι και είχα επισκεφτεί ένα κατάστημα στο Πειραιά, εικόνα του οποίου είχα ανεβάσει σε ανάρτηση! Όταν φτάσω σε επίπεδα να μπορώ να κάνω επιτυχημένη αποξήρανση θα σας ενημερώσω χεχε!

  10. Αφού σε περιμένει το στεφανάκι, κλείσε του ένα ραντεβού συγκεκριμένο με ημερομηνία και ώρα και ξεκινήστε! Σε ευχαριστώ πολύ που πέρασες και για τα καλά σου λόγια!

  11. Αγαπητή μου Christina Μεγάλη μου τιμή να δέχομαι τα θετικά σχόλια από εσένα αφού θεωρώ ότι είσαι τοπ στα DIY γενικότερα! Σε ευχαριστώ θερμά καθώς και που πέρασες!

  12. Μου αρέσει μου αρέσει μου αρέσει!!!! :)) Έχω πολλά απο τα υλικά που έβαλες και λέω να κάνω κάτι παρόμοιο!! Είχε κολλήσει τελείως το μυαλό μου για το τι θα κάνω με τι στεφανάκι μου και είχα ξεκινήσει κάτι που δε μου άρεσε!! 🙂 Φιλιά πολλά!!

  13. Όπως είχα πει και σε μία φίλη μου, έριξα επάνω την Άρτα και τα Γιάννενα και τελικά βγήκε όμορφο χεχε! Ότι είχα σπίτι έβαλα από προηγούμενες κατασκευές ουσιαστικά. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

  14. Μαρία μου υπέροχο!!! Μπράβο… Μπήκε στη λίστα μου, και θα φτιαχτεί και αυτό του χρόνου με τη μικρή μου Χαριτίνη,γιατί φέτος είναι αρκετά μικρή για τέτοια νομίζω!
    Αλήθεια, πως αποξηρένουμε λεμόνια και πορτοκάλια;
    Ευχαριστούμε!

  15. Καλή μου Βαρβάρα σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Να επιχειρήσεις να το φτιάξεις είναι πολύ εύκολο. Εγώ μόνη το έφτιαξα όχι μαζί με την κορούλα μου διότι χρησιμοποιώ και θερμοπίστολο όπου θέλει προσοχή γιατί καίει… Κατασκευές με υλικά δύσκολα ή επικίνδυνα δεν τα προτείνω να τα κάνουμε μαζί με τα παιδιά. Σχετικά με τα λεμόνια και τα πορτοκάλια όπως είπα και στα κορίτσια παραπάνω αγοραστά είναι βεβαίως βεβαίως χε! φιλιά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ