Ο καιρός άκρως ηλιόλουστος και εμάς μας έπιασε η τάση να ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε λουλούδια!
Σήμερα λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε ένα εύκολο αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακό λουλούδι το οποίο μπορείτε να φτιάξετε με τα παιδιά σας! Εμείς το προχωρήσαμε και λίγο παρακάτω φτιάχνοντας και ένα παιδικό χεράκι για να το κρατά!
Την κατασκευή την παρουσιάσαμε αυτή την εβδομάδα στο toftiaxa.gr

Θα χρειαστούμε δέκα δίσκους ντεμακιγιάζ, ένα συρραπτικό, έναν μαρκαδόρο, κόλλα, ψαλίδι, ένα ρολό από χαρτί υγείας, μολύβι και ταινία διακοσμητική. Για την κατασκευή ακολουθούμε συγκεκριμένα βήματα που θα δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες. Σχετικά με την διακόσμηση όμως, θεωρώ υπάρχουν πολλές επιλογές!

mommyjammi flower hand1

Τσακίζοντας του δίσκους και αφού τους συρράψουμε γεμίζουμε το έναν δίσκο ντεμακιγιάζ γύρω γύρω όπως δείχνει στην φωτογραφία. Μη ξεχάσετε να στερεώσετε και μια κορδελίτσα, εμείς στο τσακ το θυμηθήκαμε!

Εύκολη και διασκεδαστική κατασκευή με ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Σας γλυκοφιλώ και Καλή μας Άνοιξη και επίσημα!

You May Also Like

8 comments

Avatar

πανέμορφο κοριτσάρα!!!!
και πολύ ανοιξιάτικο!!!!!!!!!

Avatar

Πολύ ξεχωριστό έγινε το χεράκι σας Μαίρη μου!
Και με υλικά που σχεδόν πάντα έχουμε στο σπίτι μας!

Avatar

Ευχαριστούμε Έλεν μου!!!!!

Avatar

Σε ευχαριστούμε Μαρθούλα! Αυτό με εντυπωσιάζει στις κατασκευές, να έχουν εύκολη διαδικασία και υλικά που συνήθως έχουν όλα τα σπίτια!

Avatar

Λέω εγώ ότι χρησιμοποιώ καμιά φορά αναπάντεχα υλικά για τις κατασκευές μου αλλά κι εσύ δεν πας πίσω. Πόσο όμορφο έγινε… τέλειο! Φιλιά και καλή εβδομάδα Μαίρη μου!

Avatar

Σε ευχαριστώ θερμά καλή μου Christina!!!! Στις παιδικές κατασκευές προσπαθώ να χρησιμοποιούμε όσο πιο απλά υλικά γίνεται και κυρίως…να τα έχουμε σπίτι μας. Σε φιλώ και εύχομαι μία όμορφη εβδομάδα!

Avatar

Μπράβο βρε Mairy μου… Συνέχισε έτσι και θα δεις ότι θα βελτιώνεσαι συνεχώς!

Μαρία Λιόντου

Σε ευχαριστώ αγαπητέ Milto για τα καλά σου λόγια. Χαρά μου μεγάλη!

Leave a Reply

Your email address will not be published.