Παιδική αποκριάτικη μάσκα από χεράκια – guest post @toftiaxa.gr

Το τριώδιο άνοιξε και την τιμητική τους έχουν οι αποκριάτικες παιδικές κατασκευές!
Σήμερα θα σας δείξω μια εύκολη αποκριάτικη παιδική μάσκα που μπορείτε να φτιάξετε με τα παιδιά σας και λειτουργεί και ως αναμνηστικό! Αφού βασικό στοιχείο είναι το σχήμα των χεριών τους!
Η συγκεκριμένη κατασκευή αναρτήθηκε στο toftiaxa.gr από εμένα πριν από μερικές ημέρες με μεγάλη μου χαρά στην στήλη “παιδικές κατασκευές”. Στην συγκεκριμένη στήλη θα βρείτε πολλές ακόμα ιδέες για χειροτεχνίες και κατασκευές στο σπίτι με τα παιδιά σας!
Για σήμερα η χειροτεχνία μας είναι εύκολη, γρήγορη και με λίγα υλικά. Χαρτόνια χρωματιστά (κανσον), λίγη κόλλα, ένα γλωσσοπίεστρο και σχετικά με την διακόσμηση ότι επιθυμείτε!

Εμείς θα σας παρουσιάσουμε τη δική μας πρόταση.

mommyjammi paidiki apokriatiki maska

Φτιάξαμε τρεις παλάμες τις οποίες ενώσαμε με κόλλα και λίγο σελοτέιπ, χρησιμοποιήσαμε περφορατέρ ώστε να κόψουμε διακοσμητικά λουλουδάκια και λίγο χρωματιστό γλιτερ σε σωληνάριο για το τέλος! Η χαρτοκοπτική είναι μια άριστη εξάσκηση για παιδιά προσχολικής ηλικίας καθώς βοηθά στην ανάπτυξη της λεπτής κινητικότητας.

Σας γλυκοφιλώ και εύχομαι καλή διασκέδαση σε περίπτωση που αποφασίσετε να το δοκιμάσετε με τα παιδιά σας!

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. σ αυτή τη κατασκευούλα μου αρέσει που το στοιχείο του παιδιού αποτυπώνεται πάνω στη κατασκευή!!!
    αυτό, κάνει τη χειροτεχνία μας ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ!!!!!!

  2. Καλημέρα κορίτσια μου και σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Στην μασκούλα δεν βάλαμε λαστιχάκι αλλά ένα γλωσσοπίεστρο για να την κρατά, έχει θέμα η κόρη με τα λαστιχάκια οπότε επέλεξα αυτή την λύση. Όμως όπως αναφέρεις Despoina με το λάστιχο συζητάμε για κανονική μάσκα σαφώς και πιο λειτουργική! Καλή σας διασκέδαση και καλή αποκριά!

  3. Πολύ ωραία ιδέα Μαράκι μου!
    Πολύ πρωτότυπη! Δεν ξέρω αν θα την ετοιμάσω για την Δώρα μιας και ακόμα προσπαθεί να βρεί τί θα ντυθεί, αλλά μια για εμένα με τα χεράκια της εννοείται, θα είναι ότι πρέπει!

  4. Σας ευχαριστούμε κορίτσια και προτείνω να την επιχειρήσετε όλες με τα παιδιά σας! Όμορφο αποτέλεσμα, διασκεδαστική διαδικασία και ένα αναμνηστικό! Σας φιλώ!

  5. Πολύ όμορφη ιδέα και προτότυπη!!Εμείς βάβαια είμαστε μικροί ακόμη για τέτοια αλλά θα έρθει και η στιγμή μας.Χαίρομαι που σε ανακάλυψα Μαρία!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ