Καλοκαιρινό στεφάνι!

Κοχύλια, βότσαλα, ξύλα της θάλασσας, και για επιπλέον διακόσμηση στην κατασκευή μας λινάτσα, δίχτυ, σχοινί και αμέτρητα άλλα στοιχεία και υλικά που μπορούν να μας βοηθήσουν να φτιάξουμε ένα όμορφο καλοκαιρινό στεφάνι!

Το καλοκαιρινό στεφάνι μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε μέσα στο σπίτι ή στην βεράντα μας καθώς και σε εξωτερικούς χώρους όπως η αυλή μας ή στον κήπο μας! Με μια ταυτόχρονη διακόσμηση του χώρου με φαναράκια σε λευκό χρώμα και κοχύλια και στοιχεία στο χρώμα της άμμου θα μας βοηθήσουν να φτιάξουμε μια υπέροχη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα!

Είχα παρουσιάσει πριν μερικούς μήνες ένα Πασχαλινό Στεφάνι, στις Προτάσεις για λιτή Πασχαλινή Διακόσμηση! Είχα χρησιμοποιήσει για σκελετό ένα ευλύγιστο διακοσμητικό ξύλο στο οποίο είχα δώσει κυκλικό σχήμα!

pasxalino stefani3 mommyjammiΧρησιμοποίησα στοιχεία όπως φυσικό σχοινί, αποξηραμένα φύλλα και κλαδιά σε διάφορους χρωματισμούς του καφέ, ένα χάρτινο λουλούδι καθώς και πασχαλινά αυγά από φελιζόλ!

Έβγαλα λοιπόν τα αυγά που είχα κολλήσει με πιστόλι σιλικόνης και στην θέση τους τοποθέτησα κοχύλια!

kalokairino-stefani-mommyjammi2

Μετέτρεψα λοιπόν το πασχαλινό στεφάνι σε ένα λιτό και όμορφο Καλοκαιρινό Στεφάνι που ταίριαξε τέλεια στην εξώπορτα του σπιτιού μας! Τόσο απλά, τόσο εύκολα και τόσο γρήγορα!

Ρίχνοντας μια ματιά στο internet θα βρείτε αμέτρητες επιλογές με πολλούς τύπους διακοσμητικών στοιχείων. Θα πρέπει να αποφασίσετε για το που προορίζεται το στεφάνι το οποίο θα φτιάξετε ώστε να καταλήξετε στο μέγεθος (διάμετρος) καθώς και στα στοιχεία που θέλετε να βάλετε επάνω! Μια υπέροχη ιδέα θα ήταν και καλοκαιρινό στεφάνι για την τραπεζαρία σας με πολλά κοχύλια και λευκά κεριά!

Αμέτρητες προτάσεις και όταν ξεκινήσετε είναι βέβαιο πως η φαντασία σας θα σας οδηγήσει σε καταπληκτικές δημιουργίες!

5c6c69f05f9baad22e79cc58b95db03b1 600 (4) 3758ef46af3fb8260bed49fa9d2f2747 85841d76311926faa803cd37e608696b a92039c93303981aedb96bd472c879e7 e0a12fa8fb86bf2ad75459ada381e6a9

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα απλά υλικά ε΄συ τα κάνεις υπέροχες δημιουργίες!!!!
    Γι αυτό μου αρέσεις!!!!!
    Υπεροχότατο το στεφανάκι!!!!!!!!!!!

  2. Υπέροχο το στεφανάκι !!!!!!!!!!!! Θα στολίζει υπέροχα την πόρτα σου και θα καμαρώνεις Μαρία μου!!! Μου έδωσες ιδέα να φτιάξω και εγώ κάτι παρόμοιο (ζηλιάρα φίλη!)
    φιλάκια πολλά

  3. Σε ευχαριστώ αγαπητή μου Μάχη! Νομίζω όταν είχα αγοράσει παλιά τα διακοσμητικά ξύλα και λοιπά δεν είχα ιδέα τι να τα κάνω, είδα τσάκιζαν σχετικά εύκολα και μου ήρθε η ιδέα… Τα είχα στην ντουλάπα και τελικά τα χρησιμοποίησα! Σε ευχαριστώ πολύ!

  4. Αυτά τα στεφάνια που αλλάζουν όψη και προσαρμόζονται στις εποχές πολύ μου αρέσουν! Τώρα που μου έδωσες την ιδέα πρέπει να βάλω κι εγώ ένα καλοκαιρινό στην πόρτα μου!

  5. Πολύ ωραίο το στεφάνι σου Μαρία μου !! Αυτό θα πει ανακύκλωση να μπορείς να το προσαρμόζεις ανάλογα με την εποχή!
    Πολλά φιλιά!

  6. Χριστίνα και εμένα μου αρέσουν γιατί είναι και οικονομικά, ουσιαστικά κάνεις αλλαγές επάνω σε αυτό που έχεις με ελάχιστα υλικά που ίσως πάλι έχεις σε κάποιο ντουλάπι! Σε ευχαριστώ πολύ!

  7. Ελεάνα μου σε ευχαριστώ πολύ και αν θυμάμαι καλά την ιδέα την είχες πετάξεις εσύ κάποια στιγμή που κουβεντιάζαμε! Πάντως αυτό το σκεπτικό γενικώς έχω ξεκινήσει έντονα να το ακολουθώ και για οικονομικά αλλά κυρίως να μη μαζεύουμε και ένα σωρό πράγματα στα ντουλάπια μας! Σε φιλώ και σε ευχαριστώ!

  8. Πολύ όμορφο Μαρία μου! Υπέροχος συνδυασμός! Και οι προτάσεις σου βέβαια δεν πάνε πίσω. Αυτοί οι αστερίες μου έχουν κλέψει την καρδια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ