Φτιάχνουμε νυχτερίδες από ανακυκλώσιμα υλικά

Σε μερικές ημέρες θα έχουμε το Halloween και εμείς συνεχίζουμε να διαμορφώνουμε το decor του σπιτιού μας! Απόγευμα στο σπίτι μετά το σχολείο και είπαμε να κάνουμε χειροτεχνία! Φτιάχνουμε νυχτερίδες από ανακυκλώσιμα υλικά. Μια χαριτωμένη και πολύ εύκολη χειροτεχνία για τα παιδάκια!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!!!

Αν σας αρέσει λοιπόν το Halloween σκηνικό και θέλετε μια εύκολη παιδική κατασκευή δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τα νυχτεριδάκια μας! Τα υλικά μας είναι: ρολό από χαρτί υγείας, μαύρος μαρκαδόρος, ματάκια, κόλλα ρευστή, πιστόλι σιλικόνης και μαύρο χαρτόνι. Ξεκινάμε με το να βάψουμε το ρολάκι μας με μαύρο μαρκαδόρο. Μπορείτε αντί για μαρκαδόρο να χρησιμοποιήσετε πινέλο και τέμπερα.

ftiaxnoume-nyxterides-apo-anakyklwsima-ylika-mommyjammi2

Στην συνέχεια κολλάμε τα ματάκια και σχεδιάζουμε τα φτερά της νυχτερίδας μας! Τα δικά μας φτερά δεν βγήκαν και τόσο επιτυχημένα αλλά δεν βαριέσαι… μας άρεσαν έτσι και αλλιώς! Συνεπώς δεν μπήκαμε στην διαδικασία να τα σχεδιάσουμε ξανά! Μη ξεχάσετε να φτιάξετε και τα ποδαράκια τους!

ftiaxnoume-nyxterides-apo-anakyklwsima-ylika-mommyjammi3

ftiaxnoume-nyxterides-apo-anakyklwsima-ylika-mommyjammi4

Τα φτερά στο πλάι τα κολλήσαμε με μπιστόλι σιλικόνης ώστε να είναι πιο γερά και σταθερά. Αυτό γιατί η νυχτερίδες μας έχουν κάνει ως τώρα αρκετές πτήσεις οπότε καταλαβαίνετε έπρεπε να έχουν και μια σχετική αντοχή! Την μία παιδική μας κατασκευή την τοποθετήσαμε δίπλα στην μικρή κολοκύθα στο ντεκόρ του τραπεζιού στο σαλόνι μας. Εννοείται ανάποδα ντέ!

ftiaxnoume-nyxterides-apo-anakyklwsima-ylika-mommyjammi5

Την άλλη την στερέωσα με ταινία στο πίσω μέρος σε ένα κηροπήγιο για να φαίνεται σαν να κρέμεται. Δένει και με το υπόλοιπο σκηνικό και βρίσκεται μόνιμα εκεί. Η άλλη κάνει ελεύθερες πτήσεις μέσα στο σπίτι μας… Εξελίσσεται σε πύραυλο βλέπω!

ftiaxnoume-nyxterides-apo-anakyklwsima-ylika-mommyjammi7

Άκουσα και την μικρή μου Κωνσταντίνα κάποια στιγμή να λέει ότι μάλλον θα έρθει σπίτι μας και ο μπάτμαν!… Halloween είναι, κάτι σαν τις δικές μας απόκριες…αν είναι η κόρη μου να θέλει και τον μπάτμαν… τι να πω ίσως επανέλθω με σχετική κατασκευή! Γέλασα δεν σας το κρύβω!

Αν θέλεις να δεις το συνολικό ντεκορ που για την ώρα έχω φτιάξει πάτησε παρακάτω:

Halloween decor προτάσεις διακόσμησης

halloween-decor-protaseis-diakosmisis-mommyjammi1

Halloween… γιορτή του δυτικού κόσμου που εμένα όμως μου αρέσει! Είναι κακό;

35642-Halloween-Decor.jpg

Σας γλυκοφιλώ και… Boooo!!!

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μαράκι αν και εμείς δεν την γιορτάζουμε αυτή τη γιορτή, μου αρέσει να χαζεύω ιδέες διακόσμησης! Καλή συνέχεια στις κατασκευές σας…μπουυυυυυυ
    φιλάκια

  2. Μαράκι μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Για να σου είμαι ειλικρινής δεν πιστεύω πως και εμείς στην οικογένειά μου την “γιορτάζουμε” με την κανονική έννοια. Πιστεύω περισσότερο απλώς βρίσκουμε ευκαιρία για διασκέδαση, κανένα party και για θεματικές κατασκευές. Αλλαγή σκηνικού τελικά…βέβαια για να είμαι ειλικρινής ταιριάζει γάντι στην ιδιοσυγκρασία μου! Σε φιλώ!

  3. Τι ποιο πρωτότυπο; Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν κάποιος μπορεί να αντιληφθεί πως πολλά πράγματα τα οποία με πρώτο μάτι φαίνονται άχρηστα ενώ θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν για πολύ ωραίες κατασκευούλες! Εντυπωσιάστηκα με την λεπτομερής περιγραφή σου και ακόμη περισσότερο με τις φωτογραφίες, θα πρέπει να το χάρηκε πολύ η μικρή σου Κωνσταντίνα (που μας έκανε και ολόκληρη παρουσίαση βιβλίου το παιδί, με πέρασε και εμένα σε αυτόν τον τομέα!) …!!! Οπως διευκρίνησε και η παραπάνω φίλη ούτε κι εγώ δεν γιορτάζω το Halloween – αλλά όχι Mairy – δεν είναι κακό να γιορτάσεις κάτι που πολύ αγαπάς!
    Φιλιά πολλά!

  4. Σε ευχαριστώ θερμά Μίλτο για τα τόσο καλά σου λόγια! Πράγματι συμφωνώ δεν είναι κακό να γιορτάζεις κάτι που σου αρέσει, από την στιγμή που δεν ξεχνάς τα δικά σου ήθη και έθιμα του τόπου σου και δεν ενοχλείς τον συνάνθρωπό σου. Σε φιλώ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ