Φωλίτσες αυγού με σπανάκι και μπέικον

Όταν γυρίζεις από τη δουλειά, δεν έχει τίποτα το ψυγείο και πρέπει στα γρήγορα να ετοιμάσεις κάτι για να φάτε Φωλίτσες αυγού με σπανάκι και μπέικον! Δεν απαιτεί ούτε αρκετό χρόνο ούτε και πολλά υλικά. Επίσης το τι θα βάλετε μέσα στο μείγμα είναι μάλλον περί ορέξεως κολοκυθόπιτα! Ότι έχετε διαθέσιμο στο ψυγείο σας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!!!

Τα υλικά μας:

3 αυγά – λάδι – σπανάκι – μπέικον σε κύβους – κρέμα γάλακτος – τριμμένη γραβιέρα – πιπέρι. Τα υλικά που θα χρησιμοποιήσετε είναι ανάλογα με τα γούστα σας αλλά και ανάλογα με τη φόρμα ψησίματος που θα χρησιμοποιήσετε. Συνεπώς τα αναπροσαρμόζετε ανάλογα. Προσοχή αλάτι μη ρίξετε αν στην συνταγή συμπεριλάβετε τριμμένα τυριά!

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά.

folitses-augou-me-spanaki-kai-mpeikon-mommyjammi2

Εγώ χρησιμοποιώ μια φόρμα για cupcakes που έχω και βολεύει πολύ. Τα γεμίζετε λίγο πάνω από τη μέση, όχι παραπάνω, γιατί θα φουσκώσουν και δεν θέλουμε να ξεχειλίσουν.

folitses-augou-me-spanaki-kai-mpeikon-mommyjammi3

Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 190 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά. Η θερμοκρασία και ο χρόνος ψησίματος κυμαίνονται και ανάλογα με το φούρνο, θα εκτιμήσετε καλύτερα εσείς με το μάτι.

Έτοιμα!!! Ώρα για σερβίρισμα! Μα δεν είναι πανεύκολα! Πανεύκολα, νόστιμα και γρήγορα. Στο διαδίκτυο αν ψάξεις κυκλοφορούν πολλές εναλλακτικές σχετικά με την ομελέτα φούρνου ή τις φωλίτσες αυγού. Επιλέγεις την συνταγή που σου αρέσει και σε βολεύει από άποψη υλικών. Καλή μας όρεξη λοιπόν!

folitses-augou-me-spanaki-kai-mpeikon-mommyjammi5

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τρελαίνομαι για μικρά αλμυρά μαφινς κάθε είδους και αυτά δείχνουν τόσο νόστιμα!! Μπορείς να τα φας πρωινό αλλά και βραδινό, γενικά όταν έχεις λιγούρες!! Εγώ θα τα δοκιμάσω για Σαββατιάτικο πρωινό 😉

  2. Θελαμε να φαμε κάτι γρήγορο και μόλις είδα τη συνταγή σου …..τρέχω στην κουζινα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ