Μη ξεχνάς μαμά, είσαι γυναίκα. Τα δικά μου μυστικά ομορφιάς!

Όλες οι γυναίκες θέλουν με κάποιο τρόπο να ξεγελάσουμε το χρόνο. Πόσες συμβουλές, πόσα tips, αγορές διαφόρων προϊόντων που υπόσχονται τα πάντα… θα σου πω τα δικά μου μυστικά ομορφιάς!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Μη ξεχνάς μαμά, είσαι γυναίκα. Τα δικά μου μυστικά ομορφιάς! Όταν ξυπνάς το πρωί, αγχωμένη από ένα ρολόι-ξυπνητήρι που πάντα σε κυνηγά και είσαι ταυτόχρονα μανούλα … τότε τα πράγματα είναι δύσκολα. Είναι πολλές οι φορές που βάζουμε τον εαυτό μας σε δεύτερη μη σου πω και σε τρίτη μοίρα… Έχω κοιτάξει πολλές φορές τον εαυτό μου στο καθρέφτη απογοητευμένη και κυρίως…όταν δεν είμαι και στα καλά μου, αποφεύγω να τον κοιτάζω!

Θα σου πω όμως ότι ΠΟΤΕ δεν το βάζω κάτω και ακολουθώ τα παρακάτω tips που κάνουν θαύματα:

Κοιμάμαι. Προσπαθώ να χαρίζω στον εαυτό μου όσες περισσότερες ώρες ύπνου μπορώ. Δεν το καταφέρνω πάντα αλλά το έχω ως στόχο καθημερινά διότι ο ύπνος αυτομάτως βοηθά το δέρμα μας να ξεκουραστεί καθώς επίσης και τον μεταβολισμό μας. Μια διαρκώς νυσταγμένη μανούλα τσιμπολογά και όλη την ώρα…

Πίνω νερό. Έχω ένα μικρό μπουκαλάκι και το γεμίζω ώστε να μετρώ καθημερινά πόσο νερό πίνω. Επίσης πίνω και πράσινο τσάι που είναι φουλ αντιοξειδωτικό και φρέσκο στυμμένο χυμό πορτοκάλι.

Φυσικά προϊόντα και μόνο από ειδικούς. Παλιότερα αγόραζα πολλά προϊόντα περιποίησης, βλέπεις ήταν αλλιώς και οι εποχές. Πολλά από αυτά δεν ταίριαζαν στο δέρμα μου και ή τα πετούσα ή τα χάριζα. Πλέον επειδή οι εποχές δεν είναι και οι καλύτερες ώστε να πετάμε προϊόντα περιποίησης, οτιδήποτε έχω μου το έχει συστήσει η δερματολόγος μου. Από σαπούνι καθαρισμού, προϊόν ντεμακιγιάζ, πίλινγκ κλπ Ένας ειδικός αφού μελετήσει το δέρμα σου ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται. Που σημαίνει κάνεις και σωστές αγορές…

Λιγότερο μακιγιάζ. Βάφομαι μόνο όταν είναι ανάγκη. Δεν το συνηθίζω καθημερινά γιατί έχω και την αίσθηση ότι με μεγαλώνει ελαφρώς… Συνεπώς κυκλοφορώ με την ενυδατική και την αντιηλιακή μου κατά κύριο λόγο. Εννοείται πως ο καθημερινός καθαρισμός του προσώπου πρωί-βράδυ είναι σταθερός ανεξάρτητα αν έχω μακιγιαριστεί ή όχι.

Διαβάζω αρκετά. Δεν διαβάζω περιοδικά ή θέματα σχετικά με την εξωτερική ομορφιά…αλλά διαβάζω βιβλία που έχουν να κάνουν με την ανάδειξη της εσωτερικής ομορφιάς! Όταν “δουλεύεις” με τον εαυτό σου και νιώθεις καλά, αυτόματα νιώθεις και όμορφα έξω και μέσα… Το έξω μας πάντα αντανακλά το μέσα μας.

Δες και ένα σχετικό άρθρο που είχα γράψει παλιότερα:

Καθρέφτη καθρεφτάκι μου…

lady mommy jammi

Να θυμάστε κορίτσια… Αυτό που νιώθουμε φαίνεται!

Χαμογέλα όσο μπορείς περισσότερο, σε κάνει να νιώθεις καλά, σε κάνει όμορφη!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!!!

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συμφωνώ απόλυτα πως η ομορφιά ξεκινάει από μέσα μας και εκπέμπεται -τελικά- στο έξω μας!
    Μπράβο σου που τα καταφέρνεις να κοιμάσαι αρκετά. Εγώ πάσχω σε αυτόν τον τομέα και μάλλον πρέπει να το διορθώσω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ