10 DIY ιδέες με λαμπάκια για εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο αποτέλεσμα

Αν έχετε βαρεθεί τα απλά λαμπάκια και θέλετε να φτιάξετε κάτι πιο “ψαγμένο” για την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο σπίτι σας, 10 DIY ιδέες με λαμπάκια για εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο αποτέλεσμα!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Λίγα κομμάτια από λευκό τούλι είναι αρκετά για να μεταμορφώσουν τα λαμπάκια σας. Κόψτε μικρέ λωρίδες και δέστε τα κοντά στα λαμπάκια. Ένα υπέροχο ρομαντικό αποτέλεσμα θα εμφανιστεί!

10-diy-idees-me-lampakia-gia-entypwsiako-xristoygenniatiko-apotelesma-mommyjammi2

Κόψτε μερικά μεταλλικά φύλλα και δημιουργήστε υπέροχα λουλουδάκια. Αμέσως τα λαμπάκια αποκτούν άλλο χαρακτήρα!

10-diy-idees-me-lampakia-gia-entypwsiako-xristoygenniatiko-apotelesma-mommyjammi3

Το σπρέι σε χρώμα κάνει θαύματα. Ακόμα και αν τα λαμπάκια έχουν πράσινο καλώδιο και σας ενοχλεί ιδιαίτερα, μπορείτε απλά να τα βάψετε! Τυλίξτε με χαρτοταινία προσεκτικά το κάθε λαμπάκι και ξεκινήστε το βάψιμο!

10-diy-idees-me-lampakia-gia-entypwsiako-xristoygenniatiko-apotelesma-mommyjammi4

Παίζεις γκόλφ; Αν δεν παίζεις γκολφ δεν πειράζει, πάρε μερικά μπαλάκια του γκόλφ, άνοιξε τρύπες στο καθένα και φτιάξε μίνι καπελάκια για κάθε λαμπάκι!

10-diy-idees-me-lampakia-gia-entypwsiako-xristoygenniatiko-apotelesma-mommyjammi5

Οι χάρτινες θήκες για τα cupcakes έχουν και άλλη χρήση. Χάρτινα καπελάκια σε κάθε λαμπάκι που μπορείς να στερεώσεις αφού ανοίξεις μια τρύπα στο κέντρο.

10-diy-idees-me-lampakia-gia-entypwsiako-xristoygenniatiko-apotelesma-mommyjammi6

Κόψε λωρίδες αυτοκόλλητου με υφή ξύλου και δημιούργησε αλυσίδα με κύκλους. Το συγκεκριμένο αυτοκόλλητο το χρησιμοποιούμε για να ντύσουμε ξύλινες επιφάνειες αφού τις έχουμε κόψει.

10-diy-idees-me-lampakia-gia-entypwsiako-xristoygenniatiko-apotelesma-mommyjammi7

Αλουμινόχαρτο ή μεταλλιζέ χαρτόνι θα κάνουν θαύματα. δημιούργησε λωρίδες με κλωστές στις οποίες θα κολλήσεις όσα περισσότερα τετραγωνάκια μπορείς. Αφού τα κρεμάσεις και τα μπλέξεις με τα λαμπάκια, θα έχεις ένα σούπερ εκτυφλωτικό αποτέλεσμα!

10-diy-idees-me-lampakia-gia-entypwsiako-xristoygenniatiko-apotelesma-mommyjammi8

Στο εμπόριο μπορείς να βρει κάποιο οικονομικό στεφάνι σε λευκό χρώμα και κατά προτίμηση με χιονονιφάδες. Τύλιξε λαμπάκια σε λευκό χρώμα, κρέμασε το μπροστά από καθρέφτη και θα εντυπωσιαστείς με το αποτέλεσμα!

10-diy-idees-me-lampakia-gia-entypwsiako-xristoygenniatiko-apotelesma-mommyjammi9

Στην εξώπορτα μπορείς να κρεμάσεις μια ξύλινη στρογγυλή κατασκευή σαν σφαίρα στην οποία θα έχεις περάσει σειρές από μονόχρωμα λαμπάκια. Σίγουρα δεν θα μείνει απαρατήρητη από τους περαστικούς!

10-diy-idees-me-lampakia-gia-entypwsiako-xristoygenniatiko-apotelesma-mommyjammi10

Εάν είσαι τύπος του πιο μίνιμαλ, μπορείς να συνδιάσεις μια πρασινάδα (λωρίδα) με λαμπάκια σε λευκό χρώμα. Η συγκεκριμένη οπτική μπορεί να μείνει στο σπίτι και για όλο το υπόλοιπο έτος. Δεν θυμίζει απαραίτητα Χριστούγεννα.

10-diy-idees-me-lampakia-gia-entypwsiako-xristoygenniatiko-apotelesma-mommyjammi11

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις που αναφέραμε να μη ξεχάσεις να κάνει έλεγχο στην θερμοκρασία που ανεβάζουν τα λαμπάκια. Εάν θερμαίνονται αρκετά θα ήταν καλό να μη προσθέσεις τα παραπάνω υλικά.

Καλή επιτυχία!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ