ΖΩΔΙΑ και ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ – Δείτε τι επιφυλάσσει το 2017 στα 12 ζώδια

Με μια πρώτη ματιά το 2017 φαίνεται πως θα είναι ένα έτος όπου οι σχέσεις θα δοκιμαστούν σε όλα τα επίπεδα. ΖΩΔΙΑ και ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ – Δείτε τι επιφυλάσσει το 2017 στα 12 ζώδια. Γράφει ο Δημήτρης Καμίλλος.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Ο Κρόνος θα βρίσκεται όλο σχεδόν το έτος στον Τοξότη (θέση που έχει ήδη από το 2015) και θα προσπαθεί να κάνει την ανθρωπότητα να “ενηλικιωθεί” σε θέματα πνευματικά και θρησκευτικά. Ο Πλούτωνας όμως από τον Αιγόκερω (σε συνδυασμό με τον Ουρανό από τον Κριό) ενισχύει την όρεξη για κυριαρχία και φανατισμό. Είναι μια θέση που αν ξέρουμε ποιοι είμαστε τότε αποδεικνύεται πολύ ωφέλιμη διαφορετικά φέρνει κενές φιλοδοξίες. Η έλλειψη κατάλληλων πολιτικών προσώπων τα τελευταία χρόνια σε όλες σχεδόν τις χώρες είναι μια ένδειξη του τι εννοούμε.

Ο Δίας το μεγαλύτερο μέρος του έτους θα κινηθεί στον Ζυγό το ζώδιο των σχέσεων. Αυτό είναι ευεργετικό αλλά αν λάβουμε υπόψη τις δύσκολες όψεις του και την ανάδρομη κίνησή του τότε καταλαβαίνουμε γρήγορα ότι οι σχέσεις θα δοκιμαστούν. Αυτό χρειάζεται να γίνει για να δούμε και οι ίδιοι τι αξίζει και τι όχι. Καλούμαστε για μια ακόμα φορά να είμαστε γνήσιοι και να παίξουμε με ανοιχτά χαρτιά. Καλούμαστε να αφήσουμε τη μάσκα στην άκρη και να κοιτάξουμε τον άλλο κατά πρόσωπο. Μόνο να κερδίσουμε έχουμε από αυτό…

Πάμε τώρα να ρίξουμε μια γρήγορη ματιά για το τι έχει να φέρει το νέο έτος σε κάθε ζώδιο. Να θυμάστε πως ο Κρόνος είναι Δάσκαλος και μας δείχνει τον τομέα εκείνο στον οποίο θα πρέπει κυρίως να δουλέψουμε. Διαβάστε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σας για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Κριός

Το 2017 είναι μια χρονιά με μαθήματα για εσάς λόγω του Κρόνου στον Τοξότη. Η ζωή σας φέρνει σε τέτοια σημείο ώστε να σταθεροποιήσετε την οπτική σας και τα πιστεύω σας. Αυτό είναι κάτι που ήδη έχει ξεκινήσει από το 2015 και τώρα κορυφώνεται. Αυτή η χρονιά θα είναι και μια μοναδική ευκαιρία να “ανοίξετε” προς τα πάνω, δηλαδή προς οτιδήποτε θεωρείτε πνευματικό και προάγει τη συνείδησή σας. Είναι επίσης πιθανό να κάνετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό που θα αποδειχθεί σημαντικό. Ο Δίας από τον Ζυγό σας ευνοεί στις σχέσεις και το διάστημα από τον Φεβρουάριο μέχρι τις αρχές Ιουνίου υπάρχει η πιθανότητα να βρεθεί στον δρόμο σας κάποιος παλαιότερος δεσμός. Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός θα είναι ο Αύγουστος με την έκλειψη Ηλίου να γίνεται στον τομέα των σχέσεών σας. Τον Νοέμβριο ο Δίας μπαίνει στον Σκορπιό όπου σας ευνοεί στα οικονομικά και θα δείτε το εισόδημά σας να αυξάνεται!

Ταύρος

Για εσάς του 2017 είναι μια χρονιά οικονομικής αναδόμησης η οποία έχει αρχίσει από το 2015. Αυτό σημαίνει πως θα συναντήσετε διάφορες οικονομικές δυσκολίες και εμπόδια που σαν σκοπό θα έχουν να σας διδάξουν. Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που σχετίζεται πολύ με την υλική (και τη συναισθηματική) κατοχή, συνεπώς αυτή τη χρονιά θα μάθετε να “κρατιέστε” και από αλλού. Θα έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε τις επιλογές και τις προτεραιότητές σας. Στο πλευρό σας θα έχετε σύμμαχο τον Δία όπου από τον Ζυγό θα σας βοηθήσει στην εργασία και στην υγεία μέχρι τον Οκτώβριο. Τον Νοέμβριο θα μπει στον Σκορπιό όπου θα φέρει νέο αέρα στη σχέση σας και νέα πρόσωπα για όσους είστε ελεύθεροι! Η έκλειψη Ηλίου τον Φεβρουάριο ίσως φέρει κάποιες αποκαλύψεις που θα έχουν να κάνουν με φίλους ενώ εκείνη του Αυγούστου θα φέρει αλλαγές σε οικογενειακά θέματα και στο σπίτι σας. Κάποιοι ίσως και να μετακομίσετε!

Δίδυμοι

Το 2017 η πορεία του Κρόνου στον Τοξότη (που έχει αρχίσει ήδη από το 2015) επηρεάζει τις σχέσεις σας. Οι περισσότεροι από εσάς επανακαθορίζετε τι θέλετε και έτσι είτε σπάνε δεσμοί που δεν μπορούν να προχωρήσουν, είτε σταθεροποιούνται δεσμοί που αξίζουν. Όπως και να έχει το κέντρο αναφοράς θα είναι οι σχέσεις. Εξετάστε με θάρρος αν η σχέση που έχετε συνεισφέρει πραγματικά στην εξέλιξή σας και πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις. Αυτή η θέση του Κρόνου πάντως προσφέρει και την ευκαιρία να αποκτήσετε κάποιον δεσμό που θα έχει σοβαρές πιθανότητες να κρατήσει. Ο Δίας από τον Ζυγό κινείται ευνοϊκά για τις σχέσεις σας και να έχετε υπόψη πως ειδικά το διάστημα από τον Απρίλιο μέχρι και τον Αύγουστο πρώτον μπορεί να έρθετε σε επαφή με κάποιον πρώην και δεύτερον οι ήδη υπάρχουσες σχέσεις μπορεί να περάσουν κάποια κρίση. Από τον Νοέμβριο και μετά, το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό σας ευνοεί στην εργασία και την υγεία. Η έκλειψη Ηλίου τον Φεβρουάριο θα επηρεάσει τη δουλειά σας ενώ εκείνη του Αυγούστου θα επηρεάσει αρνητικά τα ταξίδια και την επικοινωνία.

Καρκίνος

Η εργασία και η υγεία σας θα επηρεαστούν από την παραμονή του Κρόνου στον Τοξότη όλο το 2017. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Αν προσέχετε τότε η υγεία σας θα είναι καλή και η εργασία σας σταθερή, αν όμως τα έχετε αφήσει όλα στην τύχη τους τότε ο Δάσκαλος Κρόνος θα σας χτυπήσει την πόρτα και τότε θα παρουσιαστούν κρίσεις σε αυτούς τους τομείς μόνο και μόνο για να τους φροντίσετε. Δώστε λοιπόν την απαραίτητη προσοχή και προσέχετε για να έχετε. Πάντως ο Δίας από τον Ζυγό υποστηρίζει το οικογενειακό περιβάλλον και από τον Νοέμβριο και μετά που περνά στον Σκορπιό υποστηρίζει και τις σχέσεις! Θα είναι μια περίοδος όπου η τύχη θα σας χαμογελά για αυτό φροντίστε να το εκμεταλλευτείτε. Η έκλειψη Ηλίου τον Αύγουστο θα σας επηρεάσει οικονομικά για αυτό προσέχετε εκείνο το διάστημα τα έκτακτα έξοδα.

Λέων

Το 2015 έχει αρχίσει η πορεία του Κρόνου στον Τοξότη επηρεάζοντας σας κυρίως στον τομέα των σχέσεων. Δεσμοί χρόνων έσπασαν ή περάσατε από σχέσεις που τώρα που τις σκέφτεστε βλασφημάτε την ώρα και τη στιγμή… Όλα όμως γίνονται για κάποιο λόγο. Το 2017 είναι το αποκορύφωμα όλης αυτής της περιόδου και το τελικό τεστ. Ξέρετε τι θέλετε και πως να το πάρετε; Έχετε μάθει καλύτερα τον εαυτό σας; Αν ναι τότε είναι πολύ πιθανό μέσα στο 2017 να βρείτε μια σταθερή σχέση η τελικά να βρείτε το θάρρος να σπάσετε μια σχέση που σέρνεται. Αν το θέμα “σχέσεις” δε σας λέει τίποτα τότε κοιτάξτε τον τομέα της δημιουργικότητας διότι κι αυτός επηρεάζεται από τον Κρόνο. Ότι είπαμε για τις σχέσεις ισχύει και για τη δημιουργικότητά σας. Έχετε το θάρρος να είστε ο εαυτός σας; Ο Δίας από τον Ζυγό ευνοεί το μεγαλύτερο μέρος του έτους τα ταξίδια και την επικοινωνία ενώ από τον Νοέμβριο ευνοεί την οικογένειά σας και το σπίτι σας. Η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σας τον Αύγουστο θα σας φέρει μια κρίση ταυτότητας και την ευκαιρία να βρείτε τη δύναμή σας.

Παρθένος

Ο Κρόνος από τον Τοξότη όλο το 2017 επηρεάζει το σπίτι και την οικογένειά σας. Αυτό έχει ήδη ξεκινήσει από το 2015 και για πολλούς μεταφράζεται σε αλλαγή τόπου διαμονής ή στην  μονιμοποίηση της νέας κατοικίας. Σε μια ποιο γενική βάση, ο Κρόνος σας κάνει να επαναξιολογείτε τον εαυτό σας και τις ρίζες σας και άρα να φτάνετε στην κεντρική ερώτηση “τι είναι αυτό που θέλω πραγματικά;”. Συνεπώς όλη η χρονιά είναι μια ευκαιρία να αναδιοργανώσετε τον εαυτό σας. Ο Δίας από τον Ζυγό θα σας ευνοήσει στον οικονομικό τομέα τον Ιανουάριο, και από τον Ιούνιο μέχρι και τον Οκτώβριο. Το διάστημα μεταξύ Φλεβάρη και Μαΐου θέλει λίγη προσοχή λόγω της ανάδρομης κίνησής του που μπορεί να φέρει έξοδα. Από τον Νοέμβριο που θα έχει περάσει στον Σκορπιό σας ευνοεί στα ταξίδια και στη μάθηση (πχ σεμινάρια) καθώς και στις νέες γνωριμίες. Η έκλειψη Ηλίου τον Αύγουστο θα φέρει στο φως κρυμμένες πτυχές του εαυτού σας και θα σας κινητοποιήσει σε πολύ βαθιά επίπεδα.

Ζυγός

Τα τελευταία χρόνια είστε στην πραγματικότητα σε μια αναδόμηση της προσωπικότητάς σας και του τρόπου που αντιλαμβάνεστε τον κόσμο. Το 2017 θα είναι η κορύφωση αυτής της αναδόμησης. Συνήθως αυτό εκφράζεται με διάφορα προβλήματα απλής καθημερινής φύσης και με τις σχέσεις σας με τους άλλους. Είναι αυτά τα προβλήματα που σας σπρώχνουν να επαναξιολογήσετε τον τρόπο σκέψης και τις προτεραιότητές σας. Με τον Δία στο πλευρό σας το μεγαλύτερο μέρος του έτους μπορείτε φυσικά να είστε αισιόδοξοι! Η ανάδρομη κίνησή του (από Φλεβάρη μέχρι Ιούνιο) μπορεί να φέρει κάποια αναστάτωση αλλά δε θα είναι τόσο σημαντική. Τον Νοέμβριο θα έχει περάσει στον Σκορπιό και έτσι θα σας φέρει τύχη στα οικονομικά που θα κρατήσει για μήνες. Η έκλειψη Ηλίου τον Φεβρουάριο θα επιβαρύνει λίγο την υγεία σας και ίσως σας φορτώσει και με υποχρεώσεις ενώ η αντίστοιχη έκλειψη τον Αύγουστο θα φέρει κάποια εξέλιξη-αποκάλυψη σχετικά με φιλικά σας πρόσωπα.

Σκορπιός

Το πέρασμα του Κρόνου από τον Τοξότη σας δυσκολεύει ήδη από το 2015 στα οικονομικά (καλά πιθανόν να μη χρειάζεστε την Αστρολογία για να σας το πει αυτό). Το αποκορύφωμα είναι το 2017 όμως το θέμα δεν είναι απλώς οικονομικό. Στην ουσία με τον Κρόνο από αυτή τη θέση μαθαίνετε να αξιολογείτε τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς. Οικονομικά και συναισθηματικά ταρακουνιέστε όχι επειδή είναι “κακός” ο Κρόνος αλλά επειδή ήρθε η ώρα να δείτε τι είναι αυτό που μετράει πραγματικά στη ζωή σας! Το έχετε βρει; Ο Κρόνος σας λέει πως είναι καιρός… Ο Δίας είναι σε μια πολύ καλή θέση για εσάς μέχρι και τον Οκτώβριο. Ακόμα και η ανάδρομη κίνησή του (από Φλεβάρη μέχρι Ιούνιο) θα είναι υπέρ σας καθώς θα φέρει στο φως θέματα που πρέπει να τα λύσετε επιτέλους και να προχωρήσετε με νέο αέρα στον Νοέμβριο που ο Δίας θα έχει μπει ήδη στο ζώδιό σας. Η έκλειψη Ηλίου τον Αύγουστο θα φέρει κινητικότητα στα εργασιακά και τους στόχους σας.

Τοξότης

Για εσάς το 2017 είναι το έτος όπου θα προχωρήσετε ακόμα ένα βήμα πιο πέρα στην εσωτερική σας ανάπτυξη, μια διαδικασία που έχει αρχίσει ήδη από το 2015. Θα πετάξετε ότι δεν σας εξυπηρετεί πια και ότι δεν σας επιτρέπει να είστε ο εαυτός σας. Ο Τοξότης πάνω από όλα θέλει να είναι γνήσιος συνεπώς οτιδήποτε είναι ξένο προς εσάς (σκέψεις, ιδέες, πεποιθήσεις κτλ) θα πρέπει να απομακρυνθεί. Αυτό μερικές φορές θα είναι δύσκολο καθώς οι άνθρωποι δύσκολα αποχωριζόμαστε παλιούς τρόπους συμπεριφοράς ακόμα κι αν είναι επιβλαβείς. Ο Δίας από τον Ζυγό σχεδόν όλο το χρόνο ευνοεί τις φιλίες σας και τις ομάδες γενικότερα συνεπώς το 2017 προσφέρεται για να δουλέψετε ομαδικά. Από τον Νοέμβριο ο Δίας θα έχει περάσει στον Σκορπιό φωτίζοντας έτσι τον εσωτερικό σας κόσμο και το υποσυνείδητό σας και φέρνοντας αισιοδοξία. Η έκλειψη Ηλίου τον Φεβρουάριο επηρεάζει τα οικογενειακά θέματα και το σπίτι ενώ εκείνη του Αυγούστου επηρεάζει τα ταξίδια και τις σπουδές.

Αιγόκερως

Το πέρασμα του Κρόνου από τον Τοξότη (που έχει ξεκινήσει από το 2015 και ολοκληρώνεται το 2017) φέρνει γενική εκκαθάριση. Έχετε μια μοναδική ευκαιρία να πετάξετε μακριά ότι σας βαραίνει και ότι μπαίνει εμπόδιο στους στόχους σας. Ο Κρόνος από αυτή τη θέση μπορεί πότε πότε να σας κάνει να νιώθετε μελαγχολία αλλά αυτό πάντοτε συμβαίνει όταν αποχωριζόμαστε κάτι ακόμα κι αν δεν λειτουργεί. Είναι σημαντικό να έχετε στο νου σας ότι το 2017 δεν προσφέρεται για δράση παρά μόνο για ξεκαθάρισμα. Από το 2018 είναι που θα πάρετε φόρα… Ο Δίας από τον Ζυγό σας υποστηρίζει επαγγελματικά (εκτός από το διάστημα μεταξύ Φεβρουαρίου και αρχές Ιουνίου που θέλει προσοχή). Ειδικά από τον Ιούλιο μέχρι και τις αρχές Οκτωβρίου είστε σε θέση να φτάσετε ακόμα ψηλότερα στη δουλειά και τους στόχους σας. Από τον Νοέμβριο ο Δίας είναι πλέον στον Σκορπιό και ευνοεί τις κοινωνικές σας επαφές και τις ομάδες. Η έκλειψη Ηλίου τον Αύγουστο θα σας επηρεάσει οικονομικά για αυτό προσέξτε τα έκτακτα έξοδα εκείνη την περίοδο.

Υδροχόος

Το 2017 έχει δύο προκλήσεις για εσάς. Η μία είναι να μάθετε να εργάζεστε μέσα σε ομάδες και να είστε λιγότερο εγωκεντρικοί και η άλλη είναι να ακολουθήσετε τα όνειρά σας. Ο Κρόνος σας φέρνει αντιμέτωπους με τα όνειρά σας και τις βαθύτερες επιθυμίες σας και σας καλεί να εξετάσετε αν έχετε κάνει κάτι για να τα ακολουθήσετε. Αν όχι τότε είναι καιρός να δράσετε. Τολμήστε και δείτε τι θα συμβεί. Δουλέψτε για αυτά και θα δείτε αποτελέσματα! Ο Δίας από τον Ζυγό σας εισάγει σε ένα έτος μάθησης. Έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Δεν είναι ασυνήθιστο με τον Δία σε αυτή τη θέση να ενστερνιστείτε κάποιο νέο πνευματικό μονοπάτι ή να πάτε και στο εξωτερικό. Με την ανάδρομη κίνησή του (Φεβρουάριος μέχρι αρχές Ιουνίου) θα έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε παλαιότερες πεποιθήσεις σας. Από τον Νοέμβριο ο Δίας θα έχει περάσει στον Σκορπιό και έτσι θα αρχίσει να σας ευνοεί στην καριέρα. Δύο εκλείψεις Ηλίου θα έχουμε το 2017. Εκείνη του Φεβρουαρίου θα σας επηρεάσει οικονομικά ενώ εκείνη του Αυγούστου θα φέρει κρίση στις σχέσεις σας με τους άλλους.

Ιχθύες

Το 2017 για εσάς είναι ένα έτος που θα φέρει αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Ήδη από το 2015 εκεί βρίσκεται ο Κρόνος και δε σας αφήνει να ανασάνετε. Αν δουλεύετε σκληρά τότε αυτό το έτος είναι πιθανό να πάρετε μια πιο ηγετική θέση ενώ αν τα έχετε αφήσει όλα στην τύχη τους θα είναι πολύ δύσκολο να βρείτε δουλειά. Αντιφατικό; Κι όμως καθόλου! Ο Κρόνος απλώς επιστρέφει αυτό που εσείς δίνετε. Σίγουρα απαιτεί πάντα από εμάς προσπάθεια (δεν είναι σαν το Δία που δίνει και κανένα δωράκι!) αλλά πάντα ανταμείβει αυτούς που πρέπει. Προσέξτε το 2017 μην σας απορροφήσουν οι υποχρεώσεις σας που με αυτή τη θέση του Κρόνου πληθαίνουν. Ο Δίας από τον Ζυγό σας ευνοεί στα οικονομικά τον Ιανουάριο και από Ιούνιο μέχρι Οκτώβριο. Το διάστημα μεταξύ Φεβρουαρίου και αρχές Ιουνίου θέλει προσοχή για τυχόν έξτρα έξοδα λόγω της ανάδρομης κίνησής του. Από τον Νοέμβριο θα έχει περάσει στον Σκορπιό όπου θα αρχίσει μια περίοδος που θα ευνοούνται τα ταξίδια και το άνοιγμα του μυαλού. Η πρώτη έκλειψη Ηλίου τον Φεβρουάριο θα σας αποσυντονίσει λίγο και θα σας βάλει να επανεξετάσετε τις επιλογές σας ενώ εκείνη του Αυγούστου θα επηρεάσει λίγο την υγεία σας αλλά και το τι θεωρείτε προτεραιότητα.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ