Ανάδρομος Ερμής… οδηγίες “διάσωσης” για κάθε ζώδιο! Γράφει ο Δημήτρης Καμίλλος

Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη κίνησή του στον Αιγόκερω 19/12 και συνεχίζει μέχρι τις 8/1/2017. Το φαινόμενο αυτό φέρνει καθυστερήσεις και ασυνεννοησίες, λάθος εκτιμήσεις και υπολογισμούς. Ανάδρομος Ερμής… οδηγίες “διάσωσης” για κάθε ζώδιο! Γράφει ο Δημήτρης Καμίλλος.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Επίσης δεν ευνοούνται τα ταξίδια και το εμπόριο γενικότερα. Κοιτάξτε να είστε προσεκτικοί με την πληροφορία που παίρνετε προσπαθώντας να τη διασταυρώνετε και προσπαθήστε να μην εκνευρίζεστε με καθυστερήσεις καθώς αυτές θα είναι ούτως ή άλλως στο πρόγραμμα. Παρόλα αυτά η κίνηση αυτή έχει και τη θετική της χροιά. Αυτό το διάστημα αν και είναι ακατάλληλο για δράση, είναι κατάλληλο για αναθεώρηση. Κοιτάξτε πάλι τυχόν παλιά σχέδιά σας και εξετάστε πάλι πως θέλετε να δράσετε όταν ο Ερμής γυρίσει ορθόδρομος. Ρίξτε μια ακόμη ματιά σε όποια σχέδια έχετε αφήσει στην άκρη και σε όποια θέματα σας απασχολούν και αξίζουν μια ανασκόπηση. Πάμε να δούμε τις οδηγίες “διάσωσης”για κάθε ζώδιο!

Κριός

Δώστε προσοχή στον τομέα της εργασίας σας και στους στόχους σας. Δεν είναι κατάλληλη εποχή για να ζητήσετε μια νέα θέση ή αύξηση.

Ταύρος

Φέρνει προβλήματα στα ταξίδια και σε ό,τι έχει να κάνει με τη δικαιοσύνη. Αν σχεδιάζετε κάποιο ταξίδι αυτό το διάστημα να είστε προσεκτικοί (τσεκάρετε τις ημερομηνίες, επαληθεύστε την κράτηση στο ξενοδοχείο κτλ).

Δίδυμοι

Δεν ευνοεί τα οικονομικά. Προσέξτε τα έξοδα και τις αγορές και προσπαθήστε να μην “ξεφύγετε”.

Καρκίνος

Οι σχέσεις παντός είδους είναι στο στόχαστρο του Ερμή. Σας κουράζει πιο εύκολα η επαφή με τους άλλους. Είναι όμως πιθανό να δείτε και κάποιο άτομο που έχετε καιρό να συναντήσετε.

Λέων

Προσοχή αυτό το διάστημα στην υγεία σας. Να είστε πιο προσεκτικοί και …πάρτε και καμιά βιταμίνη! Επίσης η εργασία σας θα σας είναι περισσότερο βάρος. Παλιές υποχρεώσεις μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια.

Παρθένος

Οι σχέσεις, ιδιαίτερα οι ερωτικές, τώρα θα χρειαστούν προσοχή καθώς αποτελούν πεδίο τριβής. Έχετε υπομονή.

Ζυγός

Προβλήματα στο σπίτι και στην οικογένεια. Ασήμαντες αφορμές για τσακωμούς. Μερικοί θα έρθετε όμως και πιο κοντά με μέλη της οικογένειας τα οποία έχετε να δείτε καιρό.

Σκορπιός

Η επικοινωνία σε όλους τους τομείς πάει περίπατο! Άλλα σας λένε και άλλα καταλαβαίνετε. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας. Προσοχή και στα ταξίδια.

Τοξότης

Τα οικονομικά δεν ευνοούνται αυτή την περίοδο. Προσοχή στα έξοδα και στην υπερκατανάλωση. Θέστε προτεραιότητες.

Αιγόκερως

Σε εσάς είναι ανάδρομος ο Ερμής. Θα υπάρξουν αποκαλύψεις για διάφορα θέματα. Ταυτόχρονα η επικοινωνία αυτή την περίοδο θα είναι χάλια. Απλώς περιμένετε να γυρίσει ορθόδρομος και μην αγωνίζεστε άδικα…

Υδροχόος 

Παλιές καταστάσεις θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο και θα απαιτήσουν λύσεις. Προχωρήστε σε δράση όμως μετά τις 8 Ιανουαρίου.

Ιχθύες

Δυσκολίες με φίλους και κοινωνικές συναναστροφές. Ίσως υπάρξουν παρεξηγήσεις. Επίσης μπορεί να συναντήσετε κάποιον φίλο που έχετε πάρα πολύ καιρό να δείτε.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ