Ελληνικά βιολογικά προϊόντα για την περιποίηση του μωρού BIOselect

Όταν το δέρμα του παιδιού σου είναι αρκετά ευαίσθητο, ακόμα και 5,5 ετών να φτάσει, προσέχεις τα προϊόντα που χρησιμοποιείς. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η κόρη μου και σήμερα θα σας παρουσιάσω τα Ελληνικά βιολογικά προϊόντα για την περιποίηση του μωρού BΙΟselect.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Τα πιστοποιημένα βιολογικά καλλυντικά BIOselect ® προσφέρουν αγνή και φυσική περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών, απαλλαγμένα από συνθετικές πρώτες ύλες, παράγωγα πετρελαίου, βλαβερά συντηρητικά και συνθετικά αρώματα.

Δοκιμάσαμε ένα πλήρες σετ βρεφικής / παιδικής περιποίησης. Το σαμπουάν-αφρόλουτρο για μωρά, το χαλαρωτικό λαδάκι για μασάζ , το ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος και την κεραλοιφή. Αυτό που διαφοροποιεί τα προϊόντα  BIOselect είναι η ύπαρξη του αγνού συστατικού παγκόσμιας μοναδικότητας το Dictamelia ®, που είναι ο ευεργετικός συνδυασμός του Δίκταμου (ενδημικό φυτό της Κρητικής γης) με Εxtra Παρθένο Ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας.

Το σαμπουάν-αφρόλουτρο για μωρά με Dictamelia & χαμομήλι δεν κάνει τόσο αφρό όσο τα συνηθισμένα όμως εμάς αυτό δεν μας ενόχλησε. Ξεβγάζεται εύκολα, αφήνει μια απαλή αίσθηση στο δέρμα του παιδιού, το ενυδατώνει, διατηρεί την ελαστικότητα και αφήνει ένα πολύ ελαφρύ διακριτικό άρωμα! Προστατεύει και καταπραΰνει τo ευαίσθητο δέρμα και απομακρύνει ρύπους και σμήγμα χωρίς δάκρυα.

ellhnika-viologika-proionta-gia-thn-peripoihsh-tou-mwrou-bioselect-mommyjammi2

Το ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος με Dictamelia, έλαιο καλέντουλας και εκχύλισμα χαμομηλιου ήταν ότι πρέπει για την μικρή μου η οποία έχει ξηροδερμία. Δεν αφήνει λιπαρότητα, απλώνεται πολύ εύκολα λόγω της ελαφριάς του σύστασης και ενυδατώνει όσο πρέπει το δέρμα. Ειδικά κατά την περίοδο του χειμώνα η ενυδάτωση στα ευαίσθητα δέρματα είναι πολύ σημαντική.

ellhnika-viologika-proionta-gia-thn-peripoihsh-tou-mwrou-bioselect-mommyjammi5

Το χαλαρωτικό λαδάκι για μασάζ με Dictamelia, έλαια καλέντουλας, βερίκοκου & σησαμιού που ενυδατώνει και χαλαρώνει ταυτόχρονα το μωράκι σας. Καταπραΰνει και προστατεύει το ευαίσθητο βρεφικό δερματάκι και το διατηρεί απαλό και ελαστικό. Στην μικρή μου έκανε θαύματα καθώς όπως σας είπα έχει έντονη ξηροδερμία και μάλιστα το χρησιμοποιώ και εγώ!

ellhnika-viologika-proionta-gia-thn-peripoihsh-tou-mwrou-bioselect-mommyjammi3

Την κεραλοιφή 100% οργανική, με Dictamelia & μελισσόκερο. Η κεραλοιφή ήταν το θαυματουργό βάλσαμο της γιαγιάς μας σε κάθε περίπτωση, εκδορά, κάψιμο, ερεθισμένο δέρμα. Δεν πρέπει να λείπει από το σπίτι γιατί οι πολλαπλές της χρήσεις την καθιστούν απαραίτητη στο ντουλάπι με τα προϊόντα περιποίησης!

ellhnika-viologika-proionta-gia-thn-peripoihsh-tou-mwrou-bioselect-mommyjammi4

Πραγματικά τα ξεχωρίσαμε αυτά τα προϊόντα αρχικά λόγω της βιολογικής τους σύστασης, είναι ελληνικά προϊόντα πιστοποιημένα και έχουν κατασκευαστεί με σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον και τον καταναλωτή. Αν κάνετε μια βόλτα στο www.bioselect.gr θα ανακαλύψετε υπέροχα προϊόντα περιποίησης προσώπου, μαλλιών, σώματος καθώς και ανδρικής φροντίδας!

Στο Facebook θα βρείτε την BIOselect ® 

Σας ευχαριστούμε θερμά για την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τα προϊόντα σας και τα συστήνουμε ανεπιφύλακτα στους αναγνώστες μας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εξαιρετικό! Είμαι και εγώ μανιακή με τα κατάλληλα προϊόντα για παιδάκια. Από την μία θέλω να έχουν όλα τα σωστά συστατικά και από την άλλη να κάνουν όσο πιο ευχάριστο το μπανάκι του μικρού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ