Απίθανο γλυκό-κέρασμα σοκοκάστανο με 3 μόνο υλικά!

Θέλεις να φτιάξεις ένα γλύκισμα στα γρήγορα, με λίγα υλικά και υγιεινό; Απίθανο γλυκό-κέρασμα σοκοκάστανο με 3 μόνο υλικά!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Υλικά:

κάστανα που έχετε βράσει (περίπου 300γρ,)

σοκολάτα κουβερτούλα γάλακτος ή υγείας (εμείς χρησιμοποιήσαμε γάλακτος) (1 πλάκα ολόκληρη)

τριμμένη καρυδόψιχα (περίπου μισή συσκευασία)

Εκτέλεση:

Αφού βράσουμε τα κάστανα τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά και τα σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας για να απομακρύνουμε την υγρασία. Λιώνουμε την κουβερτούρα και ανακατεύουμε προσεκτικά με τα κάστανα. Αν θέλετε για πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα μπορείτε να βουτάτε ένα ένα κάστανο. Εμείς βιαστικοί ως γνωστών τα ανακατέψαμε όλα μαζί και τσιμπούσαμε και στο ενδιάμεσο… Τέλος ξεχωρίζετε ένα ένα κάστανο και το περνάτε από την καρυδόψιχα.

apithano-glyko-kerasma-sokokastano-me-3-mono-ylika-mommyjammi2

apithano-glyko-kerasma-sokokastano-me-3-mono-ylika-mommyjammi3

Πανεύκολα δεν είναι; Ένα γλυκάκι – κέρασμα που μπορείτε να φτιάξετε γρήγορα και με λίγα υλικά. Κατάλληλο όταν περιμένετε επισκέψεις και ο χρόνος σας είναι αρκετά περιορισμένος! Σαφώς μπορούν να εμπλακούν και τα παιδιά καθώς η διαδικασία είναι πολύ απλή και διασκεδαστική!

Τα στολίσαμε στην τραπεζαρία μας και είναι έτοιμα για σερβίρισμα! Κοπιάστε!

apithano-glyko-kerasma-sokokastano-me-3-mono-ylika-mommyjammi4

apithano-glyko-kerasma-sokokastano-me-3-mono-ylika-mommyjammi5

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τέλειο είναι Μαρία μου… λατρεύω και τα τρία υλικά, κάστανα, σοκολάτα, καρύδα οπότε το μόνο που μένει είναι να τα φτιάξω. Καλά Χριστούγεννα, να περάσεις τέλεια!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ