Φτιάξε όμορφα γούρια, εύκολα και γρήγορα για καλό σκοπό!

Το να φτιάχνω γούρια όσοι με γνωρίζετε, είναι μια διαδικασία που κάνω κάθε χρόνο σταθερά καθώς και το advent calendar από τότε που γεννήθηκε η κόρη μου! Όταν όμως τα γούρια που φτιάχνω είναι για καλό σκοπό η χαρά είναι διπλάσια! Φτιάξε όμορφα γούρια, εύκολα και γρήγορα για καλό σκοπό!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Κάθε χρόνια λοιπόν τα τυχερά γούρια και το advent calendar είναι δύο βασικά DIY που κάνω λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Η μικρή μου Κωνσταντίνα περιμένει με αγωνία κάθε χρόνο το Ημερολόγιο Αντίστροφης Μέτρησης και για εμένα επίσης είναι ένα βασικό Project αφού βλέπω κάθε φορά την λαχτάρα και τον ενθουσιασμό ζωγραφισμένα στο πρόσωπό της!

Στην ενότητα Εποχιακά – Χριστούγεννα θα βρείτε όλες τις ιδέες τις οποίες σας παρουσιάζω τα τελευταία 3 χρόνια! Ιδέες για διακόσμηση, για κατασκευές, δημιουργική απασχόληση αλλά και πολλές συνταγές! Απλά πατήστε επάνω εδώ στον σύνδεσμο για να τα δείτε όλα!

Πάμε να δούμε τα φετινά γούρια τα οποία ξεκίνησα να φτιάχνω και ομολογώ ότι έχω αρκετό δρόμο μπροστά μου. Αυτά που σας παρουσιάζω σήμερα είναι μόνο η πρώτη φουρνιά. Είναι γούρια που θα χαρίσουμε σε αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά και θα δωρίσω σε δύο σχολεία για το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ τους ώστε να ενισχύσω οικονομικά και τα παιδάκια να χαρούν νέες δράσεις και ιδέες που θα υλοποιήσει ο κάθε Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων!

Τα υλικά που χρησιμοποίησα είναι όλα από EL DECO και τους ευχαριστώ θερμά για την χορηγία των υλικών!

Η λογική ήταν να βγάλω γούρια αρκετά σε ποσότητα και εύκολα στην κατασκευή ώστε να προλάβω.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

4 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ