Αστρολογικές προβλέψεις 2 ως 15 Ιανουαρίου – Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου

Το νέο έτος είναι εδώ με περισσότερες ευκαιρίες και βελτιωμένες συνθήκες! Αστρολογικές προβλέψεις 2 ως 15 Ιανουαρίου – Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377

E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου)

Μια καλή χρονιά με βελτιωμένες συνθήκες, περισσότερες ευκαιρίες και θετικές αλλαγές για τους περισσότερους.

Κριός

Οι πρώτες ημέρες του 2017 έχουν αρκετό ενδιαφέρον για εσάς που θέλετε να ξεκαθαρίσετε τους στόχους σας και να βάλετε πιο υγιείς βάσεις στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Σίγουρα και η ορθή πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω, (αφού διανύσει τις τελευταίες μοίρες του Τοξότη-ορθόδρομος από 8/1) και θα συζητήσετε εκ νέου τα ζητήματα που σας απασχολούν για καριέρα αλλά και κοινωνική αναγνώριση. Προσοχή όμως σε πιέσεις που θα δεχτείτε από άτομα κύρους και ίσως προβληματιστείτε για τις υποχωρήσεις που έχετε κάνει στο παρελθόν. Στις 12 Ιανουαρίου, πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου, στον 4ο ηλιακό σας οίκο, δίνοντας μια εσωστρέφεια και κυκλοθυμικές τάσεις που σίγουρα θα μπορέσετε να ξεπεράσετε μαζί με τα κατάλληλα άτομα(επηρεάζεστε, εάν είστε γεννημένες από 10 έως 13 Απριλίου).

Ταύρος

Οι πρώτες ημέρες του 2017 έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εσάς που θέλετε να κάνετε μια εκκίνηση σε θέματα σπουδών, να δοκιμάσετε να μάθετε μια ξένη γλώσσα και γενικά να επεκτείνετε τα όρια σας, δοκιμάζοντας τις δυνατότητες σας. Σίγουρα και η ορθή επιστροφή του Ερμή στον Αιγόκερω( αφού διανύσει τις τελευταίες μοίρες του Τοξότη-ορθόδρομος από 8/1) αλλά και η θέση της Αφροδίτης στον Ιχθύ, σας χαλαρώνει και αρκετά θα φτιάξει η ψυχολογία σας για να προχωρήσετε ερωτικά ζητήματα. Προσοχή μόνο θα δώσετε σε συμβόλαια, συμφωνίες που πιθανόν σας περιορίζουν και σκεφτείτε αρκετά πριν αποφασίσετε. Στις 12 Ιανουαρίου, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου, στον 3ο ηλιακό σας οίκο, δίνει μια πίεση στην καθημερινότητα σας και θα αλλάξει αρκετά τα δεδομένα σας, όμως θα είναι μόνο για καλό σας (επηρεάζεστε εάν έχετε γεννηθεί από 10 έως 13 Μαΐου).

Δίδυμοι

Οι πρώτες ημέρες του 2017 έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εσάς που ζείτε μια ερωτική ιστορία και έχει αλλάξει η διάθεση σας, καθώς έχετε εισπράξει συναίσθημα και είστε αρκετά ανακουφισμένοι. Σίγουρα και η ορθή επιστροφή του Ερμή στον Αιγόκερω(αφού έχει διανύσει τις τελευταίες μοίρες του Τοξότη-ορθόδρομος από 8/1) αλλά και η θέση της Αφροδίτης στον Ιχθύ, θα συνεισφέρει στην απομάκρυνση των καθυστερήσεων και θα σας χαρίσει πιθανόν μια καλύτερη επιλογή σε θέματα εργασίας. Προσοχή μόνο να μην θεωρήσετε ότι όλα θα είναι εύκολα, αντιθέτως πρέπει να δείξετε ότι αντέχετε στα δύσκολα. Στις 12 Ιανουαρίου, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου, στον 2ο ηλιακό σας οίκο, δίνει μια πίεση στα οικονομικά σας, πιθανόν να μην έχετε τις αναμενόμενες αποδοχές, ωστόσο είστε ικανές να καλύψετε τα κενά (επηρεάζεστε εάν έχετε γεννηθεί από 11 έως 13 Ιουνίου).

Καρκίνος

Οι πρώτες ημέρες του 2017 έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εσάς που θέλετε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες με τους συνεργάτες σας και να ασφαλίσετε κάθε είδους συνεργασία. Σίγουρα και η ορθή επιστροφή του Ερμή στον Αιγόκερω (αφού έχει διανύσει τις τελευταίες μοίρες του Τοξότη-ορθόδρομος από 8/1) αλλά και η θέση της Αφροδίτης στον Ιχθύ, θα δώσει δώρα, ανέλπιστα, μια ξαφνική οικονομική ή ηθική υποστήριξη και θα ξεπεράσετε ανασφάλειες και την ιδέα ότι κινδυνεύετε. Προσοχή μόνο θα δίνετε στην υγεία σας και προσπαθήστε να μην επηρεάζεστε από τον αρνητισμό του περιβάλλοντος σας. Στις 12 Ιανουαρίου, η Πανσέληνος στο ζώδιο σας, στον 1ο ηλιακό σας οίκο, σας επιβάλλει μια νέα κατάσταση στο σπίτι ή στην δουλειά σας και προσπαθήστε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας (επηρεάζεστε εάν έχετε γεννηθεί από 13 έως 15 Ιουλίου).

Λέων

Οι πρώτες ημέρες του 2017 έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εσάς που είστε αρκετά ευαίσθητοι απέναντι στη στάση των κοντινών σας ανθρώπων και θα μπορέσετε να κρατήσετε ισορροπίες και να βελτιώσετε τις καθημερινές σας σχέσεις. Σίγουρα και η ορθή επιστροφή του Ερμή στον Αιγόκερω (αφού έχει διανύσει τις τελευταίες μοίρες του Τοξότη-ορθόδρομος από 8/1) αλλά και η θέση της Αφροδίτης στον Ιχθύ, θα βοηθήσει σε οικονομικές διευκολύνσεις, σε εμπορικές συμφωνίες και σε θέματα εκμετάλλευσης περιουσίας, όπου μπορείτε να προχωρήσετε σε αναγκαίες αγοραπωλησίες. Προσοχή μόνο σε έξοδα που βαραίνουν άλλους και σταματήστε να καλύπτετε ξένες υποχρεώσεις. Στις 12 Ιανουαρίου, η Πανσέληνος στον Καρκίνο, στον 12ο ηλιακό σας οίκο, σας αναστατώνει και θα δυσκολέψει η κατάσταση στον υπάρχον εργασιακό σας χώρο. (επηρεάζεστε εάν έχετε γεννηθεί από 13 έως 15 Αυγούστου).

Παρθένος

Οι πρώτες ημέρες του 2017 έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εσάς θέλετε να ζήσετε τη ζωή σας, απομακρύνοντας άτομα που σας χαλάνε την διάθεση και στόχος σας πια είναι να στηρίξετε το όνομα σας. Σίγουρα και η ορθή επιστροφή του Ερμή στον Αιγόκερω (αφού έχει διανύσει τις τελευταίες μοίρες του Τοξότη-ορθόδρομος από 8/1) αλλά και η θέση της Αφροδίτης στον Ιχθύ, νικήσετε τις αντιξοότητες, να απομακρύνετε ένα νοσηρό παρασκήνιο και να αρχίσετε να επενδύετε στον εαυτό σας. Προσοχή μόνο στις αναμετρήσεις σας με το πεπρωμένο σας, να μην παρασύρεστε και αργότερα μετανιώσετε που υπήρξατε αφελίες και εμπιστευτήκατε το λάθος άτομο. Στις 12 Ιανουαρίου, η Πανσέληνος στον Καρκίνο, στον 11ο ηλιακό σας οίκο, σας προσγειώνει στην πραγματικότητα, όπου και εκεί θα αναγκαστείτε να πάρετε αποφάσεις σχετικά με ένα προσωπικό σας ζήτημα. (επηρεάζεστε εάν έχετε γεννηθεί από 14 έως 16Σεπτεμβρίου).

Ζυγός

Οι πρώτες ημέρες του 2017 έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εσάς που επιθυμείτε να στρώσετε τη ζωή σας σε νέες βάσεις και να κάνετε μια αρχή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Σίγουρα και η ορθή επιστροφή του Ερμή στον Αιγόκερω (αφού έχει διανύσει τις τελευταίες μοίρες του Τοξότη-ορθόδρομος από 8/1) αλλά και η θέση της Αφροδίτης στον Ιχθύ, απομακρύνει τον κίνδυνο παρεξηγήσεων μέσα στο περιβάλλον, διευκολύνει και ομορφαίνει τις επαφές σας. Προσοχή μόνο σε εξωτερικούς παράγοντες που προκύπτουν καθώς τότε μπορεί να χάσετε την ψυχραιμία σας. Στις 12 Ιανουαρίου, η Πανσέληνος στον Καρκίνο, στον 10ο ηλιακό σας οίκο, αλλάζει τα δεδομένα στον επαγγελματικό σας χώρο και ίσως μπλοκάρετε ή σταματήσετε μια χρόνια συνεργασία σας (επηρεάζεστε εάν έχετε γεννηθεί από 15 έως 17Οκτωβρίου).

Σκορπιός

Οι πρώτες ημέρες του 2017 έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εσάς που αγαπάτε την νέα σας εικόνα, θέλετε να κινηθείτε πιο δυναμικά και να δραστηριοποιηθείτε μέσα από νέες συνεργασίες. Σίγουρα και η ορθή επιστροφή του Ερμή στον Αιγόκερω (αφού έχει διανύσει τις τελευταίες μοίρες του Τοξότη-ορθόδρομος από 8/1) αλλά και η θέση της Αφροδίτης στον Ιχθύ, ανακουφίζει από καθυστερήσεις σε μετακινήσεις ή υπογραφές συμβολαίων σχετικά με επιχειρηματικές δραστηριότητες και είστε πιο σίγουροι για το τι θα επακολουθήσει. Προσοχή μόνο σε εντάσεις που προκύπτουν με νεώτερα άτομα ή συνθηκολογήστε με τα παιδιά σας. Στις 12 Ιανουαρίου, η Πανσέληνος στον Καρκίνο, στον 9ο ηλιακό σας οίκο, φέρνει ένα τέλος σε θέματα σπουδών ή αλλάζετε κατευθύνσεις σε σχέση με την εξειδίκευσησας (επηρεάζεστε εάν έχετε γεννηθεί από 13 έως 15Νοεμβρίου).

Τοξότης

Οι πρώτες ημέρες του 2017 έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εσάς που αναζητάτε ασφαλείς λύσεις και κυρίως την δυνατότητα να φτιάξετε την οικονομική σας κατάσταση. Σίγουρα και η ορθή επιστροφή του Ερμή στον Αιγόκερω (αφού έχει διανύσει τις τελευταίες μοίρες του Τοξότη-ορθόδρομος από 8/1) αλλά και η θέση της Αφροδίτης στον Ιχθύ, αυξάνει τις πιθανότητες για καλύτερο εισόδημα και μέσα από το σπίτι σας ή σε οικείο, γνωστό περιβάλλον. Προσοχή μόνο στην τάση σας να επαναστατείτε και μην τρώγεστε με τα ρούχα σας. Στις 12 Ιανουαρίου, η Πανσέληνος στον Καρκίνο, στον 8ο ηλιακό σας οίκο, φρενάρει την αισιοδοξία σας, θα περάσετε ψυχολογικές διακυμάνσεις, κυρίως σε σχέση με αγαπημένα σας άτομα (επηρεάζεστε εάν έχετε γεννηθεί από 13 έως 15Δεκεμβρίου).

Αιγόκερως

Οι πρώτες ημέρες του 2017 έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εσάς που θέλετε να ξεπεράσετε προβλήματα με φίλους, συνεργάτες και να καλύψετε λάθη του παρελθόντος.. Σίγουρα και η ορθή επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο σας, (αφού έχει διανύσει τις τελευταίες μοίρες του Τοξότη-ορθόδρομος από 8/1) αλλά και η θέση της Αφροδίτης στον Ιχθύ, φέρνει θετικές εξελίξεις στο κοντινό σας περιβάλλον και ίσως μια σχέση σας θα γίνει γνωστή. Προσοχή  μόνο θα δώσετε σε θέματα υγείας ενός δικού σας ανθρώπου και φροντίστε ηλικιωμένα άτομα. Στις 12 Ιανουαρίου, η Πανσέληνος στον Καρκίνο, στον 7ο ηλιακό σας οίκο, προβληματίζει σχετικά με την πορεία μιας υπάρχουσας συνεργασίας και θα έρθετε σε αναγκαστική ρήξη, ώστε να γίνει μια νέα αρχή (επηρεάζεστε εάν έχετε γεννηθεί από 12 έως 14Ιανουαρίου).

Υδροχόος

Οι πρώτες ημέρες του 2017 έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εσάς που ακούτε το ένστικτο σας, έχετε πάρει τα μαθήματα σας και ξέρετε πως η υπομονή σας θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Σίγουρα και η ορθή επιστροφή του Ερμή στον Αιγόκερω (αφού έχει διανύσει τις τελευταίες μοίρες του Τοξότη-ορθόδρομος από 8/1) αλλά και η θέση της Αφροδίτης στον Ιχθύ, σας κάνει πιο αισιόδοξες και ξέρετε πώς να αντιμετωπίσετε τους αντιπάλους σας, χωρίς να αγχώνεστε. Προσοχή μόνο στην διάθεση σας να ξοδέψετε χρήματα που δεν σας ανήκουν ολοκληρωτικά και έτσι προκαλέσετε εντάσεις.  Στις 12 Ιανουαρίου, η Πανσέληνος στον Καρκίνο, στον 6οηλιακό σας οίκο, αλλάζει τα δεδομένα στον εργασιακό σας χώρο και έτσι θα απεμπλακείτε από ένα τοξικό περιβάλλον (επηρεάζεστε εάν έχετε γεννηθεί από 10 έως 12Φεβρουαρίου).

Ιχθύς

Οι πρώτες ημέρες του 2017 έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εσάς που έχετε ξεπεράσει τον παρελθόν, έχετε νικήσει ανασφαλείς σκέψεις και τρέχετε με αισιοδοξία σε νέες εμπειρίες. Σίγουρα και η ορθή επιστροφή του Ερμή στον Αιγόκερω (αφού έχει διανύσει τις τελευταίες μοίρες του Τοξότη-ορθόδρομος από 8/1) αλλά και η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο σας,βελτιώνει αισθηματικές σχέσεις αλλά και γενικότερα τη σχέση σας με το περιβάλλον σας. Προσοχή να μην δανείσετε χρήματα, καθώς θα είναι δύσκολο να τα πάρετε πίσω. Στις 12 Ιανουαρίου, η Πανσέληνος στον Καρκίνο, στον 5ο ηλιακό σας οίκο, ανατρέπει ένα ξεκίνημα σας και πιθανόν να αναβάλλετε μια δραστηριότητα σας για αργότερα (επηρεάζεστε εάν έχετε γεννηθεί από 12 έως 14Μαρτίου).

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ