Αστρολογικές προβλέψεις 30 Ιανουαρίου ως 12 Φεβρουαρίου – Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου

Η έναρξη του νέου μήνα έρχεται να φέρει μια έντονη κίνηση και αλλαγές σε πολλούς τομείς της ζωής μας σε όλα τα ζώδια! Αστρολογικές προβλέψεις 30 Ιανουαρίου ως 12 Φεβρουαρίου – Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377

E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου)

Κριός

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας,  από τις 1/2 εγκαινιάζει μια ερωτική περίοδος για εσάς, όπου θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και στο χέρι σας θα είναι να διαλέξετε όποιον/α σας ταιριάζει καλύτερα. Ο Δίας αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Ζυγό και μπορείτε να γνωρίσετε καλύτερα τους ανθρώπους που σας στηρίζουν και να αναπτύξετε πιο γερές βάσεις, σε ήδη υπάρχουσες συνεργασίες. Ο πλανήτης Ερμής, που είναι επικοινωνία, επαφές και ο τρόπος που σκεφτόμαστε, θα επηρεαστεί από την νέα του θέση, στον Υδροχόο και θα σας δώσει ιδέες, αλλά και την ικανότητα να λειτουργείτε πιο ομαδικά, εφησυχάζοντας τις ανησυχίες ότι θα χάσετε την θέση σας γιατί πλέον δεν κινδυνεύετε. Στις 11 Φεβρουαρίου 2017, με την Πανσέληνο, Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα, έχετε πολλά να διδαχθείτε από τον έρωτα και ένα πρόσωπο θα σας πλησιάσει με την διάθεση να σας απελευθερώσει από πιθανά ενοχικά συναισθήματα και θα απελευθερωθείτε. Προσοχή, μόνο σε επενδύσεις, ξεκινήματα πάνω σε δουλειές που εμπεριέχουν ρίσκο, δηλαδή ότι έχει να κάνει με επιχειρηματικές δραστηριότητες για να μην ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας (επηρεάζεστε, εάν είστε γεννημένες από 11 έως 13Απριλίου ή έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στην 22η μοίρα του Κριού).

Ταύρος

Από τις 1/2 η θέση της Αφροδίτης, από το ζώδιο του Κριού, μιλάει για μπόλικο παρασκήνιο και κρυφές σχέσεις, και εκμεταλλευτείτε την περίοδο αυτή για να παραστρατήσετε, αλλά και να αξιολογήσετε τη στάση σας, απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα. Ο Δίας, με την ανάδρομη πορεία του στον Ζυγό, θα σας βάλει σε πρόγραμμα πειθαρχίας, πιθανόν να σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε θέματα υγείας, που είχατε παραμελήσει και πρέπει να προσέχετε να μην υπερβάλλετε. Επαγγελματικά, θα κινηθείτε πιο έξυπνα, θα εκμεταλλευτείτε την διπλωματική φύση του Ερμή, που μπαίνει στον Υδροχόο, για να κάνετε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και να νικήσετε τον αθέμιτο ανταγωνισμό. Σίγουρα η επαφή σας με πρόσωπα κύρους, θα σας δώσει αυτοπεποίθηση και θα έχετε μεγαλύτερη πειθώ για να επηρεάσετε τους συνεργάτες σας. Στις 11 Φεβρουαρίου 2017, με την Πανσέληνο, Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα, θα ζοριστείτε μέσα στην οικογένεια σας, ίσως χρειαστεί να δώσετε όλη την προσοχή σας σε ένα μέλος της οικογενείας σας και πρέπει να είστε πρόθυμοι να το κάνετε. Πιθανόν να αποφασίσετε την πώληση ενός ακινήτου (επηρεάζεστε, εάν είστε γεννημένες από 12 έως 14 Μαΐου ή έχετε ωροσκόπο, προσωπικούς πλανήτες, στην 22η μοίρα του Ταύρου).

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη, σε θέση αδυναμίας από τον Κριό, από τις 1/2, σας κάνει αρκετά ανταγωνιστικές και θα διεκδικείτε τον έρωτα ή την αποκλειστικότητα περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Ο Δίας, ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Ζυγό, που σημαίνει ότι έχετε χρόνο να δεχτείτε φίλους από τα παλιά, να αξιολογήσετε ξανά τις επαφές σας, αλλά και να δείτε πιο αισιόδοξα τις αναποδιές που μπορεί να σας έχουν τύχει. Ο Ερμής, που είναι ο πλανήτης σας, θέλει να σας «ξεμυαλίσει»,  από το ζώδιο του Υδροχόου και σας ωθεί σε τολμηρές κινήσεις, σπουδές ή επαφές με το εξωτερικό ή ακόμα σας ξαφνιάζει, χαρίζοντας την μονιμότητα μιας δουλειάς. Στις 11 Φεβρουαρίου 2017, η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα, φέρνει στην επιφάνεια προβλήματα με συγγενικά σας πρόσωπα και εδώ θα πρέπει να δείξετε ανοχή, ψυχραιμία και να προσπαθήσετε να απομακρυνθείτε από τα προβλήματα που δεν σας αφορούν άμεσα. Προσαρμογή στην πραγματικότητα και ο τρόπος που θα αντιμετωπίσετε τις υπάρχουσες διαφωνίες θα διαμορφώσουν το κλίμα μέσα στο οποίο θα ζείτε. Μην παρασύρεστε από τα συναισθήματα των γύρω σας και διατηρείστε την αυτοκυριαρχία σας. Επίσης, πιθανόν να ολοκληρώνετε ένα κύκλο σπουδών και είστε έτοιμες να περάσετε από την πράξη στην θεωρία, που σημαίνει άμεσα μπορεί να εργαστείτε πάνω στο αντικείμενο σας (επηρεάζεστε, εάν είστε γεννημένοι από 12 έως 14 Ιουνίου ή έχετε ωροσκόπο, προσωπικούς πλανήτες στην 22η μοίρα των Διδύμων).

Καρκίνος

Η Αφροδίτη από τον Κριό,  από τις 1/2, θα κυκλοφορεί ελεύθερα στον επαγγελματικό σας χώρο, που σημαίνει ότι πρέπει να προσέξετε αρκετά τις συναδελφικές σας επαφές και κυρίως σχέσεις με ανωτέρους, καθώς θα ελκύετε το αντίθετο φύλο και υπάρχει κίνδυνος να χαλάσετε τις υπάρχουσες ισορροπίες. Ο Δίας με την ανάδρομη πορεία του στον Ζυγό, φέρνει δώρα μέσα στο οικογενειακό σας χώρο, μπορείτε να δείτε πλέον πιο πρακτικά την συνεισφορά των δικών σας ανθρώπων και θα γίνει συζήτηση γύρω από την οικονομική σας κατάσταση. Διεκδικείστε τα δικαιώματα σας, κυρίως με την εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Ο Ερμής, θα βρίσκεται στον Υδροχόο, το ζώδιο του Ουρανού και αυτό σας δίνει ιδέες σχετικά με δάνεια, οφειλές, μπορείτε να βρείτε «χρυσές» λύσεις για να ξεμπερδέψετε με  διακανονισμούς που σας επιβαρύνουν ή ακόμα εκμεταλλευτείτε την τύχη σας, από τυχερά παιχνίδια ή δωρεές που προκύπτουν από άτομα που σας νοιάζονται. Στις 11 Φεβρουαρίου 2017, η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα κλείνει την οικονομική αστάθεια της προηγούμενης περιόδου, με την έννοια ότι θα μπορείτε να απαγκιστρωθείτε από αποκτήματα που δεν σας έφερναν κανένα κέρδος και να έχετε περισσότερα χρήματα στην τσέπη σας. Πιθανόν αλλαγή κατοικίας ή θα αποφασίσετε να συγκατοικήσετε με τον/την αγαπημένο/η σας (επηρεάζονται οι γεννημένοι από 14 έως 16 Ιουλίου ή έχετε ωροσκόπο, προσωπικούς πλανήτες, στην 22η μοίρα του Καρκίνου).

Λέων

Με την Αφροδίτη από τον Κριό, από τις 1/2 είστε σε φάση ανοδική, έχετε δηλαδή πλέον το κουράγιο, το σθένος αλλά και την αντοχή να αντέξετε/προσπεράσετε όλα τα εμπόδια, μέχρι να εκπληρώσετε έναν βασικό σας στόχο και να βρείτε το δικό σας λιμάνι. Ο Δίας με την ανάδρομη πορεία του, στον Ζυγό, σας διευκολύνει στην καθημερινότητα σας, έχετε δηλαδή μια χείρα βοηθείας από τις γνωριμίες σας,  με αποτέλεσμα να γίνετε πιο αποδοτικοί και πιο σίγουροι για αυτά που θέλετε να πετύχετε. Ο Ερμής μπαίνει απέναντι σας, στον Υδροχόο, με αποτέλεσμα να κάνετε πολλές συζητήσεις με το περιβάλλον σας, να γνωρίσετε άτομα που μπορούν να συνδεθούν μαζί σας για επαγγελματικούς λόγους και να δυναμώσετε το προφίλ σας. Στις 11 Φεβρουαρίου 2017, η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σας, φοβίζει με την έννοια ότι περνάτε από φάσεις πανικού, άγχους και στιγμιαία θα χάσετε την εμπιστοσύνη που έχετε στον εαυτό σας. Ωστόσο, η αλλαγή που φέρνει αυτή η Πανσέληνος είναι σημαντική για να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να ξεφύγετε από ένα οικείο, αλλά τοξικό περιβάλλον και να απελευθερωθείτε. Τολμήστε να στηριχτείτε πλέον στις ικανότητες σας, μην φοβάστε την αντιπαράθεση με τα κοντινά σας πρόσωπα  και μείνετε σταθεροί στις προτιμήσεις σας. Μια προσωπική σας σχέση τελειώνει, πιθανόν να αποχωριστείτε ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τα συναισθηματικά σας ζητήματα. Προσοχή σε θέματα υγείας (επηρεάζονται οι γεννημένοι από 14 έως 16 Αυγούστου ή έχετε ωροσκόπο, προσωπικούς πλανήτες στην 22η μοίρα του Λέοντα).

Παρθένος

Η Αφροδίτη στον Κριό, από τις 1/2 σας φέρνει πιο κοντά σε ανθρώπους που επιθυμείτε, δυναμώνει σχέσεις πάθους και ξεκινάει μια περίοδος έντονα ερωτική,  αλλά και επικίνδυνη, καθώς απομακρύνεστε από σχέσεις σταθερές και σας ελκύει αυτός/η που δύσκολα μπορείτε να κατακτήσετε. Ο Δίας ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του στον Ζυγό, για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, να ψάξετε δηλαδή ακριβώς τι φταίει ή μάλλον τι δεν έχετε κάνει μέχρι τώρα, έτσι ώστε να κερδίσετε μια θέση εργασίας ή να συμπληρώσετε το εισόδημα σας με μια νέα πηγή εσόδων. Ο Ερμής που είναι ο πλανήτης σας, συμβουλεύει από τον Υδροχόο, να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας και να κυνηγήστε προτάσεις για άμεση απασχόληση και καλό θα ήταν να μην κολλάτε σε λεπτομέρειες και συμβιβαστείτε για να διορθώσετε την καθημερινότητα σας. Στις 11 Φεβρουαρίου 2017, Η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα, φανερώνει το παρασκήνιο, αποκαλύπτει μυστικά που είχατε κρύψει από αγαπημένα άτομα και πιθανόν να ζήσετε καταστάσεις που θα σας κάνουν να αισθανθείτε άβολα. Προσπαθήστε να μην φορτωθείτε με ενοχές και δικαιολογήστε τη στάση σας. Έτσι, η ικανότητα σας να προσαρμόζεστε στις αντιξοότητες που συναντάτε θα σας σώσει και θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα έκτακτα γεγονότα που θα προκύψουν. Ωστόσο, μην προσπαθήσετε να κρατήσετε σχέσεις που δεν σας εμπνέουν, και κυνηγήστε τις πραγματικές επιθυμίες σας. Προσοχή σε θέματα υγείας (επηρεάζονται οι γεννημένοι από 14 έως 16 Σεπτεμβρίου ή έχετε ωροσκόπο, προσωπικούς πλανήτες στην 22η μοίρα της Παρθένου).

Ζυγός

Η Αφροδίτη από τον Κριό, από τις 1/2  και απέναντι σας, σας φέρνει σε επαφή με τα κατάλληλα άτομα, γίνεστε δηλαδή το επίκεντρο του ενδιαφέροντος του κοινωνικού σας κύκλου και θα νιώσετε μεγάλη ικανοποίηση από το αντίθετο φύλο. Πολύ πιο διπλωματικά και με περισσότερη κατανόηση θα σας προσεγγίσουν οι συνεργάτες σας ή ο/η σύντροφος σας, με αποτέλεσμα να αισθάνεστε πιο σίγουροι για αυτά που θέλετε να πετύχετε. Ο Δίας, ανάδρομος πλέον, από το ζώδιο σας, σας βάζει σε φάση αναθεώρησης, για να επιμεληθείτε πιο προσεκτικά τα σχέδια σας και να διορθώσετε όλες τις λεπτομέρειες ή πιθανά λάθη που έχουν γίνει, σχετικά με μια δουλειά που λέτε να ξεκινήσετε. Οπωσδήποτε ψάξτε τρόπους να δυναμώσετε το βιογραφικό σας και μην διστάσετε να επιλέξετε νέες σπουδές που θα ανοίξουν τους ορίζοντες σας. Ο Ερμής από τον Υδροχόο, σας κάνει ακόμα πιο ερωτικούς και μπορείτε να φλερτάρετε με άτομα που σας πλησιάζουν με ερωτικές διαθέσεις. Περνάτε μια γόνιμη περίοδο, για αυτό καλό θα ήταν να μην κάνετε πίσω κάθε φορά που είστε έτοιμοι να ζήσετε μια διαφορετική εμπειρία και πείτε ναι στο καινούργιο. Στις 11 Φεβρουαρίου 2017, Η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα, ξεκαθαρίζει τον φιλικό σας κύκλο, βλέπετε πλέον πιο αντικειμενικά τους φίλους σας και κατανοείτε πλέον την διαφορετικότητα τους. Οι προθέσεις των άλλων έτσι είναι πια, πιο ξεκάθαρες και δεν θα μπερδεύετε τα συναισθήματα με την λογική. Πιθανόν αποχώρηση ενός συνεργάτη σας ή δυσκολίες προσαρμογής σε μια υπάρχουσα ομάδα. Παρεξηγήσεις και εντάσεις θα σας επηρεάσουν (επηρεάζεστε εάν είστε γεννημένοι από 15 έως 17 Οκτωβρίου ή έχετε ωροσκόπο, προσωπικούς πλανήτες στην 22η μοίρα του Ζυγού).

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη στον Κριό, από τις 1/2 , έχετε μια όμορφη καθημερινότητα, μπορείτε δηλαδή να ασχοληθείτε με τα πράγματα που σας αρέσουν, να κάνετε ευχάριστες γνωριμίες ή να επιλέξετε μια ενασχόληση που θα σας εκφράζει. Μέσα στον εργασιακό σας χώρο μπορεί να βρείτε τον έρωτα ή να έχετε την υποστήριξη των συναδέλφων σας και όλα συνηγορούν στο να ανέβει η ψυχολογία σας και να βρείτε τα πατήματα σας. Ο Δίας, ανάδρομος από τον Ζυγό, πίσω σας, σας κάνει ακόμα πιο συμπονετικούς και έτοιμους να εμπιστευτείτε περισσότερο το περιβάλλον σας και σιγά σιγά η καχυποψία που σας διακρίνει θα ατονήσει. Απαλλαχθείτε από φοβίες, ενοχές ή από αρνητικές εικόνες του παρελθόντος και βγάλτε την αισιόδοξη πλευρά σας προς τα έξω. Ο Ερμής είναι στον Υδροχόο, για να ασχοληθείτε περισσότερα με τα του οίκου σας, να μιλήσετε με τους δικούς σας ανθρώπους και γιατί όχι, να αναζητήσετε ένα καλύτερα διαμορφωμένο χώρο για να περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας. Στις 11 Φεβρουαρίου 2017, Η Πανσέληνος, Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα, φέρνει διλλήματα, πρέπει να αποφασίσετε τι να αφήσετε και τι να κράτησε, πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα και πριν πάρετε τις αποφάσεις σας θα νιώσετε αρκετά πιεσμένοι. Σκεφτείτε όμως ότι δεν έχετε τίποτα να χάσετε αν ακολουθήσετε τη φωνή της συνείδησης σας και ότι μπορείτε να πετύχετε μόνο όταν αξιοποιείτε όλες τις δυνατότητες σας. Ένα πρόσωπο που σας επηρεάζει, θα σας προβληματίσει με την στάση τους και θα νιώσετε μεγάλη καταπίεση. Μια επαγγελματική συνεργασία φτάνει στο τέλος της (επηρεάζεστε εάν είστε γεννημένοι από 14 έως 16 Νοεμβρίου ή έχετε ωροσκόπο, προσωπικούς πλανήτες στην 22η μοίρα του Σκορπιού).

Τοξότης

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού, από τις 1/2 συμμαχεί στο να σας φτιάξει το κέφι, να δείτε πιο αισιόδοξα τα πράγματα και γιατί όχι να αρχίσετε να πειραματίζεστε σε νέες σχέσεις ή να φλερτάρετε με άτομα διαφορετικής νοοτροπίας από εσάς. Θα ξεφύγετε αρκετά από την επιτήρηση του Κρόνου (κυρίως οι του γ΄ δεκαημέρου) για να ξαναβρείτε την παιδικότητα σας και να αυξήσετε τις κατακτήσεις σας. Ο Δίας ανάδρομος από τον Ζυγό, σας φέρνει το παρελθόν μπροστά σας, με την έννοια ότι θα δείτε πολλά άτομα που είχατε καιρό να συναντήσετε και με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να επαναξιολογήσετε τις προηγούμενες σχέσεις σας. Ο Ερμής είναι στον Υδροχόο, για να αρχίσετε σπουδές πάνω στο αντικείμενο σας, να γίνετε ακόμα πιο τολμηροί στην προώθηση των σχεδίων σας, κυρίως μέσα από το διαδίκτυο και να έχετε σύντομες μετακινήσεις που θα σας ανανεώσουν. Στις 11 Φεβρουαρίου 2017, η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα, φέρνει μηνύματα από το «μέλλον», έχετε αποφασίσει να προχωρήσετε πέρα από τα σύνορα σας, να κάνετε την ανατροπή, είτε μέσα σε μια προσωπική σχέση ή να επιλέξετε να μετοικήσετε για επαγγελματικούς λόγους. Πραγματικά, αυτήν την περίοδο, θα είστε αρκετά τολμηροί, θαρραλέοι για να αντιμετωπίσετε την αντίδραση των δικών σας ανθρώπων, όταν θα ανακοινώνετε τα νέα σχέδια σας. Διαλέξτε το καινούργιο, το διαφορετικό και αποφασίσετε να ορίσετε τη ζωή σας σύμφωνα με τα πραγματικά σας θέλω. Νομικές υποθέσεις ολοκληρώνονται (επηρεάζονται οι γεννημένοι από 14 έως 16 Δεκεμβρίου ή έχετε ωροσκόπο, προσωπικούς πλανήτες στην 22η μοίρα του Τοξότη).

Αιγόκερως

Με μια Αφροδίτη στον Κριό, από τις 1/2 είναι εύκολο να «φτιάξετε» το καταφύγιο σας , να επισημοποιήσετε υπάρχουσες σχέσεις ή να κάνετε μια γνωριμία ζωής που θα σας αλλάξει προς το καλύτερο και είστε σαφώς σε καλύτερη ψυχολογία. Ο Δίας, είναι ανάδρομος στον Ζυγό, που σημαίνει ότι έχετε κερδίσει αρκετά προνόμια μέσα στον επαγγελματικό σου χώρο και αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει, ωστόσο θα αρχίσετε να προσέχετε περισσότερο τα μηνύματα που σας δίνονται από τους ανωτέρους σας και έτσι να πετύχετε καλύτερες συνθήκες, αλλά και αποδοχές. Ο Ερμής στον Υδροχόο, ταξιδεύει στον τομέα που σημαίνει χρήμα, αξίζω και έχω το δικαίωμα να πληρώνομαι όσο εργάζομαι και αυτό είναι κάτι που το έχετε παλέψει αρκετά το τελευταίο διάστημα. Μπορείτε να  ελέγξετε τα έξοδα σας, να κάνετε μια μικρή επανεκτίμηση της οικονομικής σας κατάστασης και να φτιάξετε τον προϋπολογισμό σας, έτσι ώστε να μην κινδυνεύετε από άσκοπες σπατάλες. Στις 11 Φεβρουαρίου 2017, Η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα, επηρεάζει τον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας, εσωτερικές περισσότερο διεργασίες σχετικά με τις επιθυμίες σας το πώς σχετίζεστε με την σχέση σας και θα συνειδητοποιήσετε τις αδυναμίες σας. Προσπαθήστε να συγχωρήσετε τον εαυτό σας και σκεφτείτε ότι κανείς δεν μπορεί να είναι τέλειος. Πιθανόν χωρισμός ή μοίρασμα περιουσίας (επηρεάζονται οι γεννημένοι από 12 έως 14 Ιανουαρίου ή έχετε ωροσκόπο, προσωπικούς πλανήτες στην 22η μοίρα του Αιγόκερου).

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στον Κριό, από τις 1/2 ευνοεί τα ταξιδάκια, την καλή ζωή, τις μετακινήσεις και ευχάριστα μπορεί να περνάτε με την παρέα σας, αφήνοντας πίσω τοξικές σκέψεις ή ανασφάλειες. Έχετε καταφέρει να βγείτε από το καβούκι σας, να κάνετε δηλαδή πράγματα που σας πάνε, αλλά και σας μεταμορφώνουν και αυτό θα επηρεάσει το περιβάλλον σας και νιώθετε ότι τίποτα δεν θα είναι πια, όπως παλιά. Ο Ερμής στο ζώδιο σας θα προωθήσει συμφωνίες για νέες δουλειές, αρκετά συμβόλαια θα κλειστούν και επίσης θα λυθεί η γλώσσα σας, με αποτέλεσμα να διεκδικείτε, αυτά, που δικαιούστε. Ο Δίας είναι ανάδρομος στον Ζυγό και μπορείτε να οργανώσετε τα σχέδια σας και σε περίπτωση που θα θέλατε να ταξιδέψετε, έχετε τον χρόνο να βρείτε τον κατάλληλο προορισμό που θα σας ανεβάσει ψυχολογικά. Νομικά ζητήματα επίσης,  επανέρχονται στο προσκήνιο και πιθανόν να ξανασυζητήστε το μέλλον μιας υπάρχουσας σχέσης. Στις 11 Φεβρουαρίου 2017, η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα, απέναντι σας σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για τις σταθερές σας σχέσεις, όπου θα είστε πιο σίγουροι για τα θέλω σας και δεν θα πέφτετε σε κρίσεις απαισιοδοξίας ή πανικού. Τολμήστε να τεντώσετε το σκοινί για να δείτε, αν θα σπάσει και μην φοβάστε να αξιολογήσετε ύστερα, την συμπεριφορά των δικών σας ανθρώπων. Όλα όμως να ξέρετε ότι γίνονται για την εξέλιξη σας και καλύτερα να γνωρίζετε, ακριβώς τι συμβαίνει γύρω σας και να μην ζείτε με ψευδαισθήσεις (επηρεάζονται οι γεννημένοι από 10 έως 12 Φεβρουαρίου ή έχετε ωροσκόπο, προσωπικούς πλανήτες στην 22η μοίρα του Υδροχόου).

Ιχθείς

Με την Αφροδίτη στον Κριό, από τις 1/2 είναι εύκολο να ξεπεράσετε οικονομικές δυσκολίες και σε περίπτωση που αναζητάτε μια νέα εργασία, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να δείτε από κοντά τα άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν και να φτάσετε στους στόχους σας. Ο Δίας είναι ανάδρομος στον Ζυγό και σας φέρνει αντιμέτωπους με οικονομικά θέματα που εκκρεμούν, κυρίως χρήματα που αφορούν και τρίτους και θα μεγεθύνετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Ωστόσο, ερωτικά σας ευνοεί η θέση του Δία, καθώς σας απελευθερώνει από ταμπού και ενοχικά συναισθήματα.  Ο Ερμής στον Υδροχόο, σας κάνει αρκετά μυστικοπαθής, δηλαδή δεν ανοίγεστε τόσο εύκολα ή ακόμα δεν μιλάτε για τα σχέδια σας στο συγγενικό σας περιβάλλον, γιατί ακόμα δεν είστε και πολύ σίγουροι για το τι θα επακολουθήσει. Στις 11 Φεβρουαρίου 2017, η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα, σας αποδυναμώνει προσωρινά στην καθημερινότητα σας, ίσως αντιμετωπίσετε προβλήματα ή σοβαρές αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο και καλό θα ήταν να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας για να μην κάνετε λάθη που δεν θα μπορείτε να διορθώσετε. Προχωρήσετε άμεσα σε νέα επαγγελματικά σχέδια και μην νιώθετε ανασφάλεια όταν γύρω σας, όλα θα αλλάζουν. Μπορείτε και θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες και μην μετανιώνετε για το παρελθόν (επηρεάζονται οι γεννημένοι από 12 έως 14 Μαρτίου ή με ωροσκόπο, προσωπικούς πλανήτες στην 22η μοίρα του Ιχθύ).

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ