4 πράγματα που οι άνδρες δε γνωρίζουν για τις γυναίκες!

Θα μου πεις μόνο τέσσερα; Εντάξει πρέπει να αποδεχτούμε ότι οι άντρες είναι από τον Άρη και οι γυναίκες από την Αφροδίτη. 4 πράγματα που οι άνδρες δε γνωρίζουν για τις γυναίκες!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Θέλουν άντρες με πρωτοβουλία. Παρόλο που σήμερα οι γυναίκες είναι εξίσου δυνατές με τους άνδρες σε κοινωνικό επίπεδο, πάντα τις ελκύει η ανδρική σιγουριά. Δεν θέλουν να παίζουν και τους δύο ρόλους ακόμα και αν με την συμπεριφορά τους και την αυτοπεποίθησή τους δείχνουν αυτό… Οι γυναίκες θέλουν τον άντρα τον σωστό, τον αρρενωπό!

Έχουν ανάγκη τις εκπλήξεις. Οι γυναίκες λατρεύουν τις μικρές, καθημερινές εκπλήξεις. Όχι μόνο τις λατρεύουν αλλά τις έχουν ανάγκη για να έχουν ανεβασμένη την ψυχολογία τους. Η γυναίκα όσα χρόνια και αν περάσουν είναι ένα μικρό κοριτσάκι που λατρεύει να την κακομαθαίνουν.

Θέλουν χρόνο με τις φίλες τους. Η γυναικεία κουβεντούλα είναι απαραίτητη. Οι καλές φίλες θα μιλήσουν για θέματα και προβλήματα που ίσως νιώθουν πιο άνετα να αναλύσουν σε σχέση με τον σύντροφό τους. Αλλά ακόμα και θέματα να μην έχουν να φιλοσοφήσουν, μια βόλτα στα μαγαζιά ή ένα χαλαρωτικό καφεδάκι με την φιλενάδα είναι μέσα στις βασικές ανάγκες μιας γυναίκας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Δεν είναι τόσο άνετες με τους φίλους σας. Όπως εκείνες θέλουν χρόνο με τις φίλες τους αποδέχονται πως και οι σύντροφοί τους έχουν τις ίδιες ανάγκες. Στην πραγματικότητα όμως τις ενοχλεί όταν βγαίνετε για καφέ και ποτά με τους φίλους σας και αργείτε να γυρίσετε σπίτι, ή το έχετε καθιερωμένο στο πρόγραμμά σας ή λείπετε αρκετές ώρες. Όσο άνετες και αν δείχνουν μέσα τους τις τρώει. Η γυναίκα από τη φύση της είναι κτητική και εγωίστρια αλλά αυτό είναι άλλο θέμα και δεν θα το αναλύσουμε εδώ…

Ανεξάρτητα με τα παραπάνω 4 πράγματα που δεν γνωρίζουν οι άντρες για τις γυναίκες, να θυμάστε το εξής…

Όσες συμβουλές και να πάρετε από τους κολλητούς σας, όσες ταινίες και να δείτε, δεν υπάρχει ελπίδα. Πάντα θα υπάρχει ΚΑΤΙ που ΔΕΝ θα ξέρετε για μας…

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ