7 λάθη στο μακιγιάζ που σου προσθέτουν χρόνια!

Με το μακιγιάζ που επιλέγεις, έχεις ως στόχο να φαίνεσαι πιο νέα και λαμπερή. Υπάρχουν όμως 7 λάθη στο μακιγιάζ που σου προσθέτουν χρόνια!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Υπερβολική ποσότητα μεικ απ. Όταν το δέρμα έχει μεγάλη ποσότητα μεικ απ να ξέρεις πως τονίζεις έντονα τους πόρους του δέρματος. Επίσης μετά από κάποια ώρα το μέικ απ θα “σπάσει” και το αποτέλεσμα θα είναι τραγικό.

Λάθος απόχρωση στο κραγιόν σε σχέση με το δέρμα σου. Τα σκούρα δέρματα δεν ταιριάζουν με φλούο κραγιόν. Επίσης μια προσοχή πρέπει να δείξεις στα έντονα σκούρα κραγιόν όταν έχεις ανοιχτόχρωμο δέρμα.

Έλλειψη πούδρας. Η πούδρα απορροφά τη γυαλάδα και δίνει ένα ματ αποτέλεσμα. Είναι βασική αν θέλεις να φαίνεται η επιδερμίδα σου όμορφη χωρίς να γυαλίζει!

Δεν φοράς κονσίλερ. Οι μαύροι κύκλοι σίγουρα προσθέτουν χρόνια. Καλό είναι να χρησιμοποιείς ένα ελαφρύ κοσνίλερ ώστε να μειώσεις την έκθεσή τους.

Εφαρμόζεις λάθος το ρουζ. Το ρουζ το απλώνουμε στα μάγουλα, κάτω από τα μάτια μας. Έτσι θα έχουμε πάντα κόκκινα μάγουλα που δίνουν μια αίσθηση νιότης και φρεσκάδας.

Προσοχή στις παστέλ σκιές (πράσινες, γαλάζιες). Προσθέτουν χρόνια στις γυναίκες που έχουν καστανά μάτια και καλό θα είναι να επιλέγουν πιο ήπιες φυσικές σκιές, πιο σκούρες κοντά στο χρώμα των ματιών τους. Οι πράσινες – γαλάζιες σκιές ταιριάζουν σε γαλανά ή πράσινα μάτια και σε καμία περίπτωση σε καστανά. Σε γενικές γραμμές αν έχετε αρκετές ρυτίδες καλό θα ήταν να εφαρμόζετε όσο πιο ήπια ελαφριά σκιά μπορείτε ώστε να μη τονίζετε την περιοχή των ματιών.

Το σχήμα στα φρύδια σου. Τα πολύ λεπτά φρύδια ήταν μια τάση παλιά και σίγουρα καθόλου καλή από αισθητικής απόψεως. Σταμάτα να τα βγάζεις υπερβολικά και να χρησιμοποιείς μετά μολύβια φρυδιών, δημιουργώντας αντιαισθητικές γραμμές. Φτιάξε / σουλούπωσε το φυσικό σχήμα των φρυδιών σου.

Ο γενικός κανόνας στο μακιγιάζ θέλει “όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο”. Το να φορτώνεις το πρόσωπό σου με χρώματα μόνο καλό δεν κάνεις. Όσο τα χρόνια περνάνε το καταλληλότερο μακιγιάζ είναι ελαφρύ και πιο φυσικό. Τα έντονα χρώματα και το έντονο γενικώς μακιγιάζ ταιριάζει σε αρκετά νεανικά δέρματα.

Τέλος, μη ξεχνάς και τον δεύτερο χρυσό κανόνα. Όχι έντονα μάτια και χείλη ταυτόχρονα. Ή θα δώσεις έμφαση στο μακιγιάζ στα μάτια σου έχοντας άχρωμα χείλη ή το αντίθετο και τα δύο μαζί είναι κακός συνδυασμός.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

4 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ