Παρουσίαση βιβλίου Το όνομα μου είναι ΔΩΡΑ

Η Παρουσίαση βιβλίου Το όνομα μου είναι ΔΩΡΑ πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στον παιδικό ΙΑΝΟ. Ο συγγραφέας μας διάβασε την ιστορία και μετά διασκεδάσαμε με χειροτεχνίες!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Περισσότερα για το βιβλίο μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Το όνομα μου είναι ΔΩΡΑ – Ένας νέος χαρακτήρας γεννιέται

to-onoma-mou-einai-dwra-enas-neos-xaraktiras-gennietai-mommyjammi1

Ο συγγραφέας Μάκης Τσίτας διάβασε την ιστορία ταυτόχρονα με την συμμετοχή των παιδιών μέσα από διασκεδαστικές ερωτήσεις! Μα πόσο γελάσαμε με τις χαριτωμένες απαντήσεις των παιδιών δεν λέγεται!

parousiasi-vivliou-to-onoma-mou-einai-dwra-mommyjammi2

parousiasi-vivliou-to-onoma-mou-einai-dwra-mommyjammi3

Μετά την παρουσίαση / συζήτηση ήρθε η στιγμή να διασκεδάσουμε κάνοντας χειροτεχνίες! Επιλέξαμε να ζωγραφίσουμε το πρόσωπο της Δώρας, της ηρωίδας της ιστορίας μας. Χρησιμοποιήσαμε στην συνέχεια κόλλα και χρωματιστά γνωσσοπίεστρα για να φτιάξουμε κορνίζες γύρω από την ζωγραφιά μας! Τα παιδάκια το χάρηκαν πολύ. Τα χρώματα γέμισαν τις λευκές κόλλες, ζωηρά και χαρούμενα όπως και η διάθεσή μας! Επέλεξαν τους χρωματικούς συνδυασμούς από το εξώφυλλο του βιβλίου! Η Δώρα με τα χρυσαφένια μαλλιά και τα ροζ μαγουλάκια τους έκλεψε την καρδιά!

parousiasi-vivliou-to-onoma-mou-einai-dwra-mommyjammi4

parousiasi-vivliou-to-onoma-mou-einai-dwra-mommyjammi5

parousiasi-vivliou-to-onoma-mou-einai-dwra-mommyjammi6

parousiasi-vivliou-to-onoma-mou-einai-dwra-mommyjammi7

parousiasi-vivliou-to-onoma-mou-einai-dwra-mommyjammi9

Η μικρή μου Κωνσταντίνα που ήταν εκεί μαζί μου, η μικρή μου βοηθός, μας έδωσε μία επιπλέον ιδέα… Να μεταμορφώσουμε την κορνιζούλα σε ταμπέλα προσθέτοντας ένα ακόμα γλωσσοπίεστρο στο κάτω μέρος για να το κρατάμε! Μα πως φαίνεται αυτό το παιδί ότι έχει κάνει πολλές χειροτεχνίες αλλά και έχει μαμά crafter(;)!

parousiasi-vivliou-to-onoma-mou-einai-dwra-mommyjammi8

Όμορφη παρουσίαση, χαριτωμένες κατασκευές και καλή διάθεση! Ευχόμαστε καλοτάξιδο να είναι το βιβλίο και ευχαριστούμε θερμά τις Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ, τον ΙΑΝΟ για τον όμορφο χώρο που μας προσέφερε καθώς θερμές ευχαριστίες και στο ΕυΖην Creations για την απίθανη φωτογραφική κάλυψη του event!

parousiasi-vivliou-to-onoma-mou-einai-dwra-mommyjammi10

parousiasi-vivliou-to-onoma-mou-einai-dwra-mommyjammi11

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ηταν η πρωτη φορα που βρεθηκαμε σε παρουσιαση βιλίου με τη μικρη και το διασκεδασαμε πολυ! Ολο γι αυτο μιλαμε! και το βιβλίο το λατρεψαμε!!! χιλια ευχαριστουμε για τη διοργανωση 🙂

  2. […] Πριν λίγες ημέρες έγινε η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου στο παιδικό ΙΑΝΟ και η φίλη-blogger MommyJammi ήταν εκεί και διασκέδασε τα παιδιά με τις χειροτεχνίες της! Μπορείτε να δείτε την παρουσίαση που επιμελήθηκε η φίλη-blogger στο παρακάτω link mommyjammi! […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ