Υπέροχες χειροποίητες δημιουργίες! Όταν η έμπνευση έχει τα κέφια της!

Λατρεύω να εμπλουτίζω τη διακόσμηση του σπιτιού με χειροποίητες δημιουργίες, κομψές και ρομαντικές! Υπέροχες χειροποίητες δημιουργίες! Όταν η έμπνευση έχει τα κέφια της!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Λατρεία για το χειροποίητο! Κεντήματα, πλεκτά, είδη bebe, είδη προικός, διακοσμητικά τελαράκια και κάδρα, υφασμάτινα παιχνίδια και άλλα πολλά! Ο Κόσμος του Μοντέρνου Σπιτιού! Αυτό ακριβώς είναι και το “Μοντέρνο Σπίτι”.

Εγώ όπως είναι γνωστό έχω λατρεία με τον καφέ και οι δημιουργίες που παρέλαβα ήταν απίθανες! Ο καφές σε συνδυασμό με το χειροποίητο που κάνει μία σχέση μοναδική! Τα κρέμασα στον τοίχο επάνω από την εσπρεσιέρα μου και η γωνίτσα έγινε λατρεμένη. Πιο πολύ του γούστου μου δεν γίνεται!

yperoxes-xeiropoihtes-dhmiourgies-otan-h-empneush-exei-ta-kefia-ths-mommyjammi3

yperoxes-xeiropoihtes-dhmiourgies-otan-h-empneush-exei-ta-kefia-ths-mommyjammi2

Αν ρίξεις μια ματιά στην σελίδα στο Facebook Μοντέρνο Σπίτι θα βρεις απίθανα πράγματα, δημιουργίες φτιαγμένες με μεράκι και αγάπη. Με εξαιρετική αισθητική και ποιοτικά υλικά!

yperoxes-xeiropoihtes-dhmiourgies-otan-h-empneush-exei-ta-kefia-ths-mommyjammi10

Ειδικά τα διακοσμητικά τελαράκια αποτελούν μια υπέροχη πρόταση για διακόσμηση στο παιδικό δωμάτιο δίνοντας μια νότα ρομαντισμού! Έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις τα υλικά που επιθυμείς!

yperoxes-xeiropoihtes-dhmiourgies-otan-h-empneush-exei-ta-kefia-ths-mommyjammi4

yperoxes-xeiropoihtes-dhmiourgies-otan-h-empneush-exei-ta-kefia-ths-mommyjammi6

yperoxes-xeiropoihtes-dhmiourgies-otan-h-empneush-exei-ta-kefia-ths-mommyjammi7

Ένα τελάρο μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα θαυμάσιο γούρι! Το ήξερες; Εγώ δεν το ήξερα, μέχρι που τα είδα. Φανταστική ιδέα επίσης για δώρο!

yperoxes-xeiropoihtes-dhmiourgies-otan-h-empneush-exei-ta-kefia-ths-mommyjammi5

Οι δημιουργίες όμως δεν σταματάνε εδώ, καθώς η συλλογή διαρκώς ανανεώνεται! Εγώ προσωπικά τα αγάπησα τα τελαράκια μου με τον καφέ και ανυπομονώ να δω τις νέες δημιουργίες το επόμενο διάστημα!

Ευχαριστώ θερμά το Μοντέρνο Σπίτι καθώς και το ΕυΖην Creations

yperoxes-xeiropoihtes-dhmiourgies-otan-h-empneush-exei-ta-kefia-ths-mommyjammi8

yperoxes-xeiropoihtes-dhmiourgies-otan-h-empneush-exei-ta-kefia-ths-mommyjammi9

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά έπαθα με τα τελαράκια! Επειδή κι εγώ είμαι αλκοολική με τον καφέ σε καταλαβαίνω απόλυτα.. υπέροχες όλες οι δημιουργίες της Ζίνας έχει ένα τελείως δικό της στυλ! Με γεια σου Μαρία μου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ