DIY πασχαλινά βαζάκια με κεράσματα εύκολα και γρήγορα!

Θέλεις να φτιάξεις πασχαλινά βαζάκια με κεράσματα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα; DIY πασχαλινά βαζάκια με κεράσματα εύκολα και γρήγορα!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Δεν χρειάζεται το δώρο που θα δώσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα, συγγενείς ή φίλους να είναι απαραίτητα ακριβό. Τουλάχιστον τις δύσκολες εποχές που διανύουμε ακόμα και κάτι απλό και οικονομικό που είναι φτιαγμένο από τα χέρια μας είναι ανεκτίμητης αξίας!

Ειδικά αν στην διαδικασία μπλεχτούν και τα λιλιπούτεια χεράκια, εκεί η αξία της κατασκευής απλώς εκτινάσσεται! Διότι για να σου είμαι ειλικρινής για να αποφασίσω να βγάλω υλικά και να φτιάξω πράγματα, θέλω την παρέα της Κωνσταντίνα μου. Πάμε να τα δούμε!

Υλικά:

άδεια γυάλινα βαζάκια

ματάκια

πιστόλι σιλικόνης

σύρμα πίπας

δύο χρώματα φύλλων τσόχας

κόλλα απλή

για το εσωτερικό: πασχαλινά σοκολατάκια και γκοφρέ χαρτί έτοιμο κομμένο σαν γρασίδι

diy-pasxalina-vazakia-me-kerasmata-eukola-kai-grhgora3

Οι παραλλαγές που μπορείτε να κάνετε είναι αρκετές και όπως λέω περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Δέστε και έναν σπάγκο ή κορδελίτσα γράψτε και τις ευχές σας και στερεώστε τις με ένα μίνι ξύλινο μανταλάκι. Μπορείτε να κάνετε και την εκδοχή του σκέτου γυάλινου βάζου χωρίς καπάκι προσθέτοντας ότι διακοσμητικά στοιχεία διαθέτετε. Θέλει όμως μια προσοχή στην μεταφορά αν δεν διαθέτει καπάκι, αν το έχετε σπίτι σας σαν διακοσμητικό είναι μια χαρά!

diy-pasxalina-vazakia-me-kerasmata-eukola-kai-grhgora2

DIY Easter Mason jar #mommyjammi #womanbloggergr #mombloggergr #craftymomma #easter #eastercrafts #masonjar #diyer #diy #creations

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ????MommyJammi???? Maria Liodou! ???? (@mommyjammi.gr) στις


Σου έχω και άλλη παραλλαγή πολύ παιχνιδιάρικη και έξυπνη που μπορείς να διαβάσεις ΕΔΩ – την παραλάβαμε δωράκι και μας άρεσε ως πρόταση πάρα πολύ!
diy-pasxalina-vazakia-me-kerasmata-eukola-kai-grhgora5

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

diy-pasxalina-vazakia-me-kerasmata-eukola-kai-grhgora4

Η φαντασία λοιπόν δεν σταματά πουθενά, μπορείς να φτιάξεις ότι μπορείς να σκεφτείς! Ακόμα και μικρά καλαθάκια που θα τα γεμίσεις που διακοσμητικά στοιχεία που επιθυμείς και γλυκίσματα! Ποιος δεν αγαπά τις νεράιδες; Μια νεράιδα με ένα μαγικό μπουκαλάκι γεμάτο νεραιδόσκονη…

diy-pasxalina-vazakia-me-kerasmata-eukola-kai-grhgora6

Φτιάξτε κουνελάκια καλαθάκια με πλαστικά ποτηράκια!

ftiakste-kounelakia-kalathakia-me-plastika-potirakia-mommyjammi2

15 υπέροχες ιδέες για ανοιξιάτικη και πασχαλινή διακόσμηση στο σπίτι σας!

15-yperoxes-idees-gia-anoiksiatiki-kai-pasxalini-diakosmisi-sto-spiti-sas-mommyjammi1a

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τέλειο! Τα είδα σε διάφορα μαγαζιά και ήταν πανάκριβα! Και στις γιορτές θέλεις να χαρίσεις σε πολλούς φίλους, όχι σε ένα – δύο. Ωραία ιδέα!

  2. Τα βαζακια ειναι απο τα αγαπημένα μου υλικα και εχω ενα ντουλαπι γεματο!!!! τα κουνελακια σας με ξετρελαναν! οσο για το καλαθι, δεν εχω λογια!

  3. Σε ευχαριστώ πολύ Κοραλία μου! Έχεις δίκιο τα έχουν λίγο τσιμπημένα και τελικά μια χαρά μπορούμε να τα φτιάξουμε και σπίτι μας!

  4. ωωω ευχαριστούμε καλή μας φίλη και θα συμφωνήσω σε αυτό που λες! Αγαπημένο και εύκολο υλικό! Αγαπήσαμε και το δικό σας με το ζωάκι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ