Ιδέες για παιδικό Party με θέμα το Halloween

Θέλεις να κάνεις ένα παιδικό party με θέμα το Halloween και ψάχνεις για ιδέες; Σε αυτή την ανάρτηση θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι. Δεν απαιτούνται πολλά για ένα τέλειο party, λίγοι καλοί φίλοι και καλή διάθεση αρκούν! Ιδέες για παιδικό Party με θέμα το Halloween

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!!!

Το Halloween χρόνο με το χρόνο κερδίζει έδαφος ακόμη και στην Ελλάδα και πολλοί είναι εκείνοι που διοργανώνουν υπέροχα events αλλά και πάρτι. Πολλές είναι και οι μαμάδες που διοργανώνουν με αφορμή το Halloween party για τα παιδιά τους αλλά φυσικά δεν είναι και λίγα τα παιδιά που αναζητούν αυτή την αφορμή! Αφορμή να δουν καλούς τους φίλους και να χαρούν τη διακόσμηση και το όλο scary του Halloween concept. Για εμένα προσωπικά το Halloween δεν είναι ούτε γιορτή ούτε έθιμο, σαφώς και είναι ξενόφερτο. Είναι μια εξαιρετική αφορμή για μασκαρέματα, για παιχνίδι, αφορμή να ανοίξω το σπιτικό μου σε καλούς φίλους και να περάσουμε όμορφα. Δεν είναι πολλά αυτά που απαιτούνται και σας προτείνω να καλέσετε 2-3 παιδάκια κολλητούς φίλους των παιδιών σας και όχι παραπάνω! Πιο ήρεμα, πιο ήσυχα πιο ελεγχόμενα…

Στο παρελθόν είχα κάνει ένα Halloween party τέλειο μεν αλλά disaster δε… ένας χαμός και αρκετές ζημιές που για τρία χρόνια ήταν και ο λόγος που δίσταζα να κάνω ξανά το οτιδήποτε σπίτι μας με αρκετά παιδιά. Έχω κάνει αρκετά παιδικά πάρτι στην κόρη μου σπίτι μας αλλά εκείνο συγκεκριμένα είχε πικρή γεύση στο τέλος… Συνεπώς 2-3 φίλους το παιδιών σας και όλοι θα μείνουν ενθουσιασμένοι-μικροί και μεγάλοι! Ο εξοπλισμός μας και όλα τα υλικά διακόσμησης θα τα βρείτε στο Teleioparty.gr καθώς και πολλά μαζί με γλυκίσματα στα Flying Tiger Hellas.

Ας ξεκινήσουμε με τον μπουφέ:

Αρχικά στόλισα την τραπεζαρία και έφτιαξα σοκολάτες σε φόρμες με φιγούρες για το Halloween. Χρησημοποίησα λευκή και μαύρη κουβερτούρα και κορν φλεικς. Βγήκαν πολύ όμορφα και εξαφανίστηκαν!

Επίσης έφτιαξα και cupcakes χρησιμοποιώντας και χρώμα ζαχαροπλαστικής. Λευκό frosting, μερικά μακαρόνς, σταγόνες σοκολάτας και ζαχαρόπαστες τα διακόσμησα αναλόγως! Στήνοντας ένα πραγματικά εντυπωσιακό σταντ με γλυκίσματα!

Σειρά είχαν τα broomsticks τα οποία τα έφτιαξα με τα μακρόστενα γνωστά μας κράκερς και τυρί του τοστ. Για το δέσιμο χρησιμοποίησα σελινόριζα. Απαιτούσε χρόνο αλλά το αποτέλεσμα μου αρέσει και φυσικά φαγώθηκαν όλα!

Εβρασα μίνι καροτάκια και μετά τους στερέωσα από ένα φύλλο σελινόριζας. Ήθελα να βρω και μανταρίνια για να τα κάνω pumpkins αλλά δεν βρήκα έτσι περιορίστηκα στα καροτάκια. Τους χυμούς τους τυλίξαμε με χαρτί υγεία και κολλήσαμε και μάτια!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Για δραστηριότητες της ημέρας ετοίμασα να κάνω τα εξής:

Face painting στα παιδιά

Photo booth και φωτογράφιση με Polaroid όπου πήραν μαζί τους αναμνηστικές φωτογραφίες

Τους φούσκωσα μπαλόνια και ζωγράφισαν τρομακτικά πρόσωπα

Διαγωνισμό χλαπάτσας (χτυπούσαν μια χλαπάτσα μάτι μέχρι να ανοίξει εντελώς και να επανέλθει μετά στην αρχική της μορφή)

Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού (τους έκρυβα αντικείμενα στο σπίτι και έπρεπε να τα βρουν)

και τέλος ταινία με πίτσα!!!

Τέλος τους είχα ετοιμάσει και δωράκια με γλυκίσματα!

ένα υπέροχο Σαββατόβραδο που απολαύσαμε μικροί και μεγάλοι!

 

ΕΔΩ πατώντας επάνω στο link θα δεις όλες τις αναρτήσεις στο mommyjammi.gr σχετικά με το Halloween

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ