Φτιάξτε κουνελάκια καλαθάκια με πλαστικά ποτηράκια!

Έχεις άδεια ποτηράκια; Έχετε κενό χρόνο με τα παιδιά στο σπίτι και θέλετε να κάνετε κάτι ευχάριστο και δημιουργικό; Φτιάξτε κουνελάκια καλαθάκια με πλαστικά ποτηράκια!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Αγαπάμε τις εύκολες, γρήγορες κατασκευές που απαιτούν λίγα υλικά και το αποτέλεσμά τους μας διασκεδάζει! Πλησιάζοντας το Πάσχα όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος σκεφτόμαστε τα δωράκια που θα κάνουμε σε συγγενείς και φίλους. Απλά δωράκια που συνήθως γεμίζουμε με λιχουδιές.

Αν σας περισσεύουν πλαστικά ποτηράκια και λίγα ακόμα υλικά που θα δούμε παρακάτω, τα πράγματα είναι πολύ εύκολα. Θα φτιάξετε σε λίγο χρόνο με τα παιδιά σας όμορφα κουνελάκια καλαθάκια. Το βασικότερο; Θα τα κρατήσετε απασχολημένα και μετά θα είναι υπερήφανα για την δημιουργία τους!

Πάμε να δούμε τα ΥΛΙΚΑ:

πλαστικά ποτηράκια σε ότι μέγεθος εσείς επιθυμείτε

ματάκια

μαύρο μαρκαδόρο

φύλλα τσόχας υφασμάτινης

πομ πομ για την μύτη

σύρμα πίπας

συραπτικό

κόλλα

Εκτέλεση:

Κολλάτε τα ματάκια, το πομ πομ για μύτη και με τον μαρκαδόρο αφήνετε τα παιδιά να φτιάξουν την μουσούδα στο κουνελάκι. Στην συνέχεια σχεδιάζετε στα υφασμάτινα φύλλα τσόχας αυτάκια για τα κουνελάκια με προτίμηση δύο διαφορετικά χρώματα. Ένα μεγαλύτερο και ένα μικρότερο και τα κολλάτε στο ποτήρι – φτιάχνοντας έτσι τα αυτάκια στο κουνελάκι.

ftiakste-kounelakia-kalathakia-me-plastika-potirakia-mommyjammi2

Στο τέλος προσαρμόζετε το σύρμα πίπας και το στερεώνετε στο ποτήρι με συρραπτικό στις δύο πλευρές. Έτοιμο το καλαθάκι μας και προαιρετικά μπορείτε να βάλετε στο εσωτερικό του πούπουλα και να το γεμίσετε με λιχουδιές ή ότι άλλο θέλετε. Εμείς το στολίσαμε στην τραπεζαρία μας και στην συνέχεια στο στείλαμε σε καλή μας φίλη… Έχουμε να φτιάξουμε και άλλα στην συνέχεια!

ftiakste-kounelakia-kalathakia-me-plastika-potirakia-mommyjammi3

Στο βάθος βλέπετε και γυάλινα βαζάκια κουνελάκια… ναι ναι έχουμε και συνέχεια με αναρτήσεις! Φέτος τα κουνελάκια θα έχουν την τιμητική τους σίγουρα! Ως την επόμενη ανάρτηση να σου δείξω και δύο όμορφα υφασμάτινα πουλάκια που έραψε μια φίλη (η οποία τα είχε χρησιμοποιήσει για μπομπονιέρες σε βάφτιση της εγγονής της – φοβερή ιδέα;) και τα έδεσα σε μία σύνθεση με κεριά που είχα φτιάξει και μπορείς να δεις ΕΔΩ

ftiakste-kounelakia-kalathakia-me-plastika-potirakia-mommyjammi4

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

DIY πασχαλινά βαζάκια με κεράσματα εύκολα και γρήγορα!

diy-pasxalina-vazakia-me-kerasmata-eukola-kai-grhgora1

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πόσο χαρούμενη με κάνατε που είμαι εγώ η καλή σας φίλη! Το χάρηκα τόσο πολύ που δεν λέγεται! Μαμά και κόρη είσαστε απίστευτο δίδυμο! Χίλια ευχαριστώ και από εδώ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ