Μάσκες προσώπου και τα οφέλη στην επιδερμίδα μας!

Η μάσκα προσώπου αποτελεί ένα πολύ σημαντικό σύμμαχο στη φροντίδα της επιδερμίδας σας. Μάσκες προσώπου και τα οφέλη στην επιδερμίδα μας. 

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Skinatte – Χρύσα Βουλγαρίδου

Ανάλογα με τα συστατικά της και τις ιδιότητές της, την ενυδατώνει, της χαρίζει λάμψη, την καθαρίζει, απαλύνει τις ρυτίδες και την ανανεώνει, με άμεσα αποτελέσματα. Η επιδερμίδα κάθε γυναίκας έχει διαφορετικές ανάγκες κι εκεί που σε κάποιες λείπει λάμψη και φρεσκάδα, κάποιες άλλες αναζητούν σύσφιγξη και αντιγήρανση ή καθαρισμό. Ανάλογα, λοιπόν, με την ηλικία και τις ανάγκες της επιδερμίδας σας μπορείτε να αναζητήσετε την κατάλληλη μάσκα για τις δικές σας ανάγκες αλλά ταυτόχρονα να περιποιείται σε βάθος την επιδερμίδα σας, αφήνοντάς τη λεία, καθαρή και φρέσκια.

Τα είδη που κυκλοφορούν στο εμπόριο είναι:

1. Καθαριστική: Ο σωστός καθαρισμός της επιδερμίδας σας είναι το Α και το Ω προκειμένου να φαίνεται υγιής και φρέσκια. Οι καθαριστικές μάσκες βοηθούν ώστε να καθαρίσουν το σμήγμα, να διώξουν τη λιπαρότητα από την επιδερμίδα σας και να την αφήσου καθαρή και αστραφτερή. Στην απόφραξη των πόρων συχνά βοηθούν και μάσκες με θερμαντική δράση, οι οποίες τους διαστέλλουν και τους καθαρίζουν, τα συστατικά που βρίσκουμε συνήθως σε αυτού του είδους μάσκες είναι ο άργιλος, η καολίνη ,και ο ενεργός άνθρακας. Επίσης στην απόφραξη των πόρων βοηθούν και μάσκες με θερμαντική δράση, οι οποίες τους διαστέλλουν και τους καθαρίζουν.

2. Ενυδατική: Μια ενυδατική μάσκα αποκαθιστά την υγρασία της επιδερμίδας σας και διώχνει την ξηρότητα και την αφυδάτωση, οι οποίες με τη σειρά τους προκαλούν ξεφλούδισμα, ρυτίδες, κουρασμένη όψη της επιδερμίδας, έλλειψη φωτεινότητας.

3. Λάμψης: Η θαμπή επιδερμίδα μπορεί να οφείλεται σε κούραση, άγχος, περιβαλλοντικές συνθήκες, κακό καθαρισμό. Τα συστατικά που βοηθούν στη λάμψη του δέρματος είναι τα οξέα φρούτων, το ρόδι, το πορτοκάλι, το υαλουρονικό οξύ, τα έλαια

4. Lifting: Οι μάσκες με lifting ιδιότητες και συστατικά όπως βιταμίνη Α, βιταμίνη Ε, αντιοξειδωτικές ουσίες, φυτικά εκχυλίσματα, παράγοντες άμεσου lifting οι οποίες επιδιώκουν να απαλύνουν τις ρυτίδες και να αποτρέψουν την εμφάνιση νεων.

5. Σύσφιγξης: Όταν τα χρόνια περνούν, η ελαστικότητα της επιδερμίδας χάνεται κι αυτή χαλαρώνει, αλλοιώνοντας τη νεανική μας όψη. Μια μάσκας σύσφιγξης, όμως, μπορεί να δράσει επανορθωτικά στο δέρμα, να του προσφέρει σύσφιγξη και να το προστατέψει από τη χαλάρωση.

6. Ύπνου: Οι μάσκες ύπνου ξεκουράζουν τα μάτια σας και εξασφαλίζουν ιδανική και λαμπερή όψη όταν θα ξυπνήσετε. Κάνουν το βλέμμα σας να φαίνεται ανανεωμένο και νεανικό .Συνήθως έχουν συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ, έλαια και βιταμίνες, που περιποιούνται το δέρμα σας την ώρα του ύπνου.

7. Ματιών: Όπως χρησιμοποιείτε διαφορετική ενυδατική κρέμα για τα μάτια σας, έτσι θα πρέπει να σκεφτείτε και στην περίπτωση της μάσκας. Τα μάτια έχουν διαφορετικές ανάγκες, πιο λεπτή κι ευαίσθητη επιδερμίδα, εμφανίζουν μαύρους κύκλους, σακούλες, πρηξίματα. Οι μάσκες που είναι ειδικές για την περιοχή μπορούν να αντιμετωπίσουν τέτοιου είδους προβλήματα.

8. Μάσκες που γίνονται αποκλειστικά σε ινστιτούτα ομορφιάς: Συνήθως περιλαμβάνει όλα τα είδη μασκών (θεραπεία) σύμφωνα με τις ανάγκες τις κάθε επιδερμίδας.

9. Σπιτικές μάσκες: Μάσκες με αγνά υλικά που κάθε σπίτι διαθέτει και συνήθως αναφέρονται ως συνταγές ομορφιάς της γιαγιάς.

Για να δράσουν καλύτερα όλες οι μάσκες, φροντίστε να τις απλώνετε σε καθαρό πρόσωπο και μετά την αφαίρεσή τους να εφαρμόζετε την κρέμα σας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ