Ερμής στον Κριό και οι εντάσεις ανεβαίνουν κατακόρυφα! Τι συμβαίνει σε κάθε ζώδιο;

Από τις 13 Μαρτίου Ερμής στον Κριό και οι εντάσεις ανεβαίνουν κατακόρυφα! Τι συμβαίνει σε κάθε ζώδιο; Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Αστρολογικές προβλέψεις από 13 έως 26 Μαρτίου

ο  Ερμής στον Κριό και στις 20 Μαρτίου ο Ήλιος στον Κριό,  δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα, ωστόσο μπορούμε να εκμεταλλευτούμε το πύρινο ταμπεραμέντο και να μετουσιώσουμε τα αδύναμα σημεία σας. Βέβαια σε καμιά περίπτωση, με την θέση της ανάδρομης Αφροδίτης δεν μπορούμε να περιμένουμε σταθερά αποτελέσματα και παρά τις επίμονες προσπάθειες μας, θα κολλήσουμε σε οικονομικά αλλά και προσωπικά ζητήματα. Ο Κρόνος συνεχίζει να πιέζει φέρνοντας απογοητεύσεις, καθώς καταλαβαίνουμε, ότι όλα δεν περνούν από το χέρι μας, ωστόσο έχουμε (ευτυχώς) κάποιες μέρες ξεκούρασης και στιγμιαίας ανακούφισης.

Κριός

Η παρουσία του Ερμή αλλά και του Ήλιου στο ζώδιο σας ευνοεί ξεκινήματα σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα που θα σας σπρώξουν για να ξεπεράσετε τις καθυστερήσεις της προηγούμενης περιόδου. Πιθανές επανασυνδέσεις με το ερωτικό σας παρελθόν, αναμένονται, γύρω στις 18 Μαρτίου, όπου ουσιαστικά θα πρέπει να επαναξιολογήσετε τις επιλογές σας ή να κρίνετε πιο αντικειμενικά τον/την σύντροφο σας. Βρείτε ευκαιρία να χαλαρώσετε,  όταν ο Ήλιος συναντήσει την ανάδρομη Αφροδίτη, στις 25 Μαρτίου-μιακαλή μέρα για να ξεχάσετε τα προβλήματα σας. Tips: Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και προσδιορίστε με περισσότερη σαφήνεια τους στόχους σας.

Ταύρος

Η παρουσία του Ερμή, αλλά και του Ήλιου στον Κριό, δίνει έμφαση σε παρασκηνιακές σχέσεις που σας ταλαιπωρούν και ίσως ήρθε ο καιρός να πείτε τα πράγματα με το όνομα τους. Πιθανές συζητήσεις και συναντήσεις με πρώην αγαπημένους , αναμένονται, γύρω στις 18 Μαρτίου, αλλά ξέρετε ότι δεν μπορείτε να προκαλείτε την τύχη σας και καλό είναι να μην μπλέκετε με ακατάλληλα άτομα. Βρείτε ευκαιρία να χαλαρώσετε, να ξεφύγετε από το άγχος της καθημερινότητας, όταν ο Ήλιος συναντήσει την ανάδρομη Αφροδίτη, στις 25 Μαρτίου,- μια καλή μέρα για να αναζωογονήσετε τις «κρυφές» σχέσεις σας. Τips:Μην περιμένετε οι φίλοι να καλύψουν τα λάθη σας και στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις.

Δίδυμοι

Η παρουσία του Ερμή, αλλά και του Ήλιου στον Κριό, φωτίζει τα όνειρα σας, είστε όλο και πιο κοντά στους στόχους σας και σιγά σιγά βρίσκετε τον παλιό, καλό σας εαυτό. Πιθανές ρομαντικές συναντήσεις θα γίνουν, γύρω στις 18 Μαρτίου, και θα σας δοθεί η ευκαιρία  να ξεπεράσετε τα τραύματα του παρελθόντος. Βρείτε επίσης χρόνο να διασκεδάσετε με τα αγαπημένα σας άτομα, την οικογένεια σας ή να δείτε παλιούς, καλούς φίλους, όταν ο Ήλιος συναντήσει την ανάδρομη Αφροδίτη, στις 25 Μαρτίου-μια καλή μέρα για να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας. Tips: Μην αφήνετε τους ανωτέρους σας να επηρεάζουν τη διάθεση σας. Οικονομική πίεση.

Καρκίνος

Η παρουσία του Ερμή, αλλά και του Ήλιου στον Κριό,δίνει προβάδισμα σε θέματα καριέρας ή ακόμα σας ωθεί να πάρετε γενναίες αποφάσεις σε σχέση με ένα γάμο και τον/την σύντροφο σας. Πιθανές  χαλαρωτικές συζητήσεις θα σας ανακουφίσουν, γύρω στις 18 Μαρτίου, όμως το σίγουρο είναι ότι θα νιώθετε μπερδεμένοι και δεν θα ξέρετε ακριβώς τι θέλετε να κάντε. Μπορείτε επίσης, να ανεβάσετε την δημοτικότητα σας και να φανείτε προς τα έξω, όταν ο Ήλιος συναντήσει την ανάδρομη Αφροδίτη, στις 25 Μαρτίου- μια καλή μέρα για να ανεβείτε κοινωνικά μέσα από μια αλλαγή στις επαγγελματικές σας συνθήκες. Tips: Μην παρασύρεστε από τα συναισθήματά σας.

Λέων

Η παρουσία του Ερμή, αλλά και του Ήλιου στον Κριό, αφήνει ανοιχτό το παράθυρο για δραστικές αλλαγές, σε σχέση με τον τόπο κατοικίας σας και στα επαγγελματικά σας σχέδια.Συναντήσεις με άτομα που είχατε καιρό να δείτε, θα γίνουν, εκεί γύρω στις 18 Μαρτίου και περιμένετε να ανέβει αρκετά η ψυχολογία σας. Τέλος, ψάξτε για νέες σπουδές, ή αρπάξτε ευκαιρίες για μελλοντική προσωρινή απασχόληση, όταν ο Ήλιος συναντήσει την ανάδρομη Αφροδίτη, στις 25 Μαρτίου-μια καλή μέρα για να συναντήσετε τα κατάλληλα άτομα και να μιλήσετε για τις προσδοκίες σας.Tips: Διατηρείστε τον πήχη ψηλά και απεγκλωβιστείτε από αδικαιολόγητες ανησυχίες.

Παρθένος

Η παρουσία του Ερμή, αλλά και του Ήλιου στον Κριό, δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με περιουσιακά ζητήματα, δάνεια, οφειλές, να τακτοποιήσετε δηλαδή όλες τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Ερωτικά ραντεβού με το άτομο που σας ενδιαφέρει, εκεί γύρω στις 18 Μαρτίου και σίγουρα θα μπείτε σε προσωπικά διλήμματα. Επίσης, μπορείτε να μιλήσετε με τα άτομα που μοιράζεστε χρήματα και έχετε κοινές πηγές εσόδων, όταν ο Ήλιος συναντήσει την ανάδρομη Αφροδίτη, στις 25 Μαρτίου-μια καλή μέρα για να συμφιλιωθείτε με τους δικούς σας ανθρώπους και να ξεπεράσετε παρεξηγήσεις. Tips: Μην αγνοείτε τη φωνή της συνείδησης σας και κρατήστε τουλάχιστον τα προσχήματα.

Ζυγός

Η παρουσία του Ερμή, αλλά και του Ήλιου στον Κριό, θα φέρει ανατροπές και ξεκαθαρίσματα στις επαφές σας με τους χρόνιους συνεργάτες ή τον/την σύντροφο της ζωής σας. Πιθανές επανασυνδέσεις ή βελτίωση της υπάρχουσας σχέσης σας, γύρω στις 18 Μαρτίου θα σας απασχολήσουν και θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, χωρίς να κολλάτε σε λεπτομέρειες. Βρείτε την ευκαιρία να φέρετε κοντά σας άτομα που σας αγαπούν, όταν ο Ήλιος συναντήσει την ανάδρομη Αφροδίτη, στις 25 Μαρτίου- μια καλή μέρα για να βρείτε την ισορροπία στα αισθηματικά σας. Τips: Μην εμμένετε σε λάθη του παρελθόντος, δείτε τα πράγματα πιο αντικειμενικά.

Σκορπιός

Η παρουσία του Ερμή, αλλά και του Ήλιου στον Κριό, σηματοδοτεί εκκινήσεις στον εργασιακό σας χώρο, όπου προσπαθείτε να βάλετε σε τάξη σχέσεις με συναδέλφους ή να διαμορφώσετε τον δικό σας χώρο. Φλερτ, απρόοπτα τηλεφωνήματα και συναντήσεις, εκεί γύρω στις 18 Μαρτίου, που θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα και θα αλλάξουν θετικά την ψυχολογία σας. Ομορφύνετε τέλος, την καθημερινότητα σας, με ενδιαφέρουσες συναντήσεις, όταν ο Ήλιος συναντήσει την ανάδρομη Αφροδίτη, στις 25 Μαρτίου-μια καλή μέρα για να χαλαρώσετε μαζί με τους δικούς σας ανθρώπους. Tips: Προσοχή στο άγχος που μπορεί να σας καταβάλλει.

Τοξότης

Η παρουσία του Ερμή, αλλά και του Ήλιου στον Κριό, ξυπνά μέσα σας το ρίσκο, για επιχειρηματικές δραστηριότητες και θέλετε να βγείτε από την μετριότητα, δημιουργώντας κάτι ξεχωριστό. Μπορείτε συγχρόνως να πειραματίζεστε με τον έρωτα, εκεί γύρω στις 18 Μαρτίου, να πλησιάσετε το άτομο που σας φλερτάρει εδώ και πολύ καιρό και να βγείτε από την μονοτονία. Έτσι εύκολα μπορείτε να έρθετε σε επαφή με πιο απελευθερωμένους ανθρώπους, νεώτερης ηλικίας, όταν ο Ήλιος συναντήσει την ανάδρομη Αφροδίτη, στις 25 Μαρτίου- μια καλή μέρα για να ξεφύγετε από το άγχος και να ξεκουραστείτε. Tips: Μην παίζετε τον ρόλο του κηδεμόνα.

Αιγόκερως

Η παρουσία του Ερμή, αλλά και του Ήλιου στον Κριό, βάζει σε φάση προτεραιότητας οικογενειακά ζητήματα, θέματα ακίνητης περιουσίας και έχετε την διάθεση να δημιουργήσετε το δικό σας καταφύγιο. Εκεί, γύρω στις 18 Μαρτίου, έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας για την ιδέα της συγκατοίκησης και να ξεπεράσετε , από κοινού τους προβληματισμούς σας. Χαρίστε επίσης, ποιοτικό χρόνο στην οικογένεια σας, όταν ο Ήλιος συναντήσει την ανάδρομη Αφροδίτη, στις 25 Μαρτίου, – μια καλή μέρα για να επανασυνδεθείτε με το παρελθόν σας. Tips: Για ότι έχει συμβεί, σταματήστε να κατηγορείτε το περιβάλλον σας

Υδροχόος

Η παρουσία του Ερμή, αλλά και του Ήλιου στον Κριό, βοηθάει για να επαναφέρετε στην επιφάνεια σχέδια, ιδέες που θέλατε εδώ και καιρό, να ακολουθήσετε και θα βρείτε τρόπο να φανείτε πιο δυναμικοί στα μάτια του περίγυρου σας.  Εκεί, γύρω στις 18 Μαρτίου, θα αισθανθείτε ότι χάνετε την ισορροπία στα αισθηματικά σας, καθώς εύκολα παρασύρεστε σε συναισθηματισμούς και συναντήσεις που γίνονται στα κρυφά. Ωστόσο, βελτίωση σε μια προσωπική σας σχέση, όταν ο Ήλιος συναντήσει την ανάδρομη Αφροδίτη, στις 25 Μαρτίου, – μια καλή μέρα για να νιώσετε ότι σας αγαπούν με ανιδιοτέλεια. Tips: Μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις.

Ιχθείς

Η παρουσία του Ερμή, αλλά και του Ήλιου στον Κριό, σας αναγκάζει να δείξετε τον «καλύτερο» σας εαυτό, σε πρακτικά ζητήματα και να διεκδικήσετε πιο ευνοϊκούς όρους στις συνεργασίες σας. Κρατήστε καλές επαφές με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν σε επαγγελματικά ζητήματα, εκεί γύρω στις 18 Μαρτίου και δείτε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. Με ευαισθησία και ρομαντική διάθεση, θα πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει,   όταν ο Ήλιος συναντήσει την ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό, στις 25 Μαρτίου, – μια καλή μέρα για να  γεμίσετε τα κενά του παρελθόντος. Tips: Κανείς δεν είναι..κανενός!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ