Έλαια προσώπου για θρέψη και αντιγηραντικές ιδιότητες!

Στην ένδειξη face oil οι περισσότερες γυναίκες δείχνανε αποστροφή διότι το συνέδεαν με έξτρα λιπαρότητα… Έλαια προσώπου για θρέψη και αντιγηραντικές ιδιότητες! – γράφει η Χρύσα Βουλγαρίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Skinatte – Χρύσα Βουλγαρίδου

Έλαια προσώπου. Ενώ στον χώρο της αισθητικής χρησιμοποιούνται για πάρα πολλά χρόνια στο εμπόριο τα συναντάμε τα τελευταία χρόνια και ομολογώ ότι έχει γίνει τάση στο κομμάτι της περιποίησης του προσώπου και όχι μόνο. Στην ένδειξη face oil οι περισσότερες γυναίκες δείχνανε αποστροφή διότι το συνέδεαν με έξτρα λιπαρότητα και αντιαισθητική υφή στο δέρμα. Αυτό βέβαια δεν ισχύει.

Λόγω του ότι είναι φυσικά, απορροφώνται πολύ καλά από το δέρμα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν άνετα και από άτομα με λιπαρό δέρμα. Δεν αφήνουν αίσθηση λιπαρότητας, αλλά αίσθηση θρέψης και αναζωογόνησης. Τα ξηρά λάδια προέρχονται από σπόρους, καρπούς και άνθη φυτών, όπως είναι η ελιά, το argan, το jojoba, το σταφύλι, το τριαντάφυλλο κ.α Είναι πλούσια σε αγνά, θρεπτικά συστατικά και ιδανικά για την υγεία της επιδερμίδας, αφού χαρίζουν την απαραίτητη τροφή και ενυδάτωση. Έχουν μαλακτικές, ενυδατικές και αντιγηραντικές ιδιότητες.

Χρησιμοποιούνται απευθείας πάνω στην επιδερμίδα του προσώπου προσφέροντας ενυδάτωση και θρέψη σε βάθος. Χαρακτηρίζεται πολυχρηστικό προϊόν διότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Είναι φυσικά προϊόντα (πολλές φορές μάλιστα και βιολογικά), άρα ασφαλέστερα για το δέρμα σε σχέση με τα συμβατικά προϊόντα ομορφιάς.

Ενδεικτικά θα αναφέρω κάποιες από τις ιδιότητες των ελαίων όπως το τριαντάφυλλο είναι άριστο στην καταπολέμηση των ρυτίδων όπως επίσης και το argan oil και επίσης είναι γνωστό για την ισχυρή επανορθωτική και αντιγηραντική του δράση. Το έλαιο σταφυλιού έχει ισχυρές αντιφλεγμονώδης, αντισηπτικές, αναπλαστικές και αντιγηραντικές ιδιότητες.

Τα οφέλη τους λοιπόν πολλά ,η ποικιλία μεγάλη και τα περισσότερα έλαια είναι πολύ οικονομικά. Η σωστή έρευνα αγοράς μπορεί να μας προσφέρει έξυπνες και οικονομικές λύσεις.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ