Πασχαλινά κουνελάκια Easter cracker με ποτηράκια!

Όπως είπε μια καλή φίλη “οι ιδέες γεννιούνται όταν σου τελειώνουν τα υλικά”. Πράγματι αυτό συνέβη και σε εμάς και φτιάξαμε κάτι διασκεδαστικό! Πασχαλινά κουνελάκια Easter cracker με ποτηράκια!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Σου είχα μιλήσεις για τα πασχαλινά βαζάκια κουνελάκια που είχαμε φτιάξει παρακάτω:


DIY πασχαλινά βαζάκια με κεράσματα εύκολα και γρήγορα!

diy-pasxalina-vazakia-me-kerasmata-eukola-kai-grhgora1


Ξεμείναμε όμως από γυάλινα βαζάκια και θέλαμε να φτιάξουμε άλλο ένα κουνελάκι με λιχουδιές για μια φιλενάδα μας. Κάπου εκεί μου ήρθε η ιδέα να φτιάξουμε κάτι αντίστοιχο το οποίο να μοιάζει με το αγγλικό έθιμο Christmas cracker (χάρτινη μεγάλη καραμέλα με κομφετί εσωτερικά που την τραβούν από τα δύο μέρη και ανοίγει με έναν κρότο). Easter cracker σε κουνελάκι στυλ… γιατί όχι;

Δύο χάρτινα αφρώδη ποτηράκια κόλλα στην μέση στην ένωσή τους, κατάλληλη διακόσμηση, λιχουδιές και κομφετί στο εσωτερικό και είμαστε έτοιμοι! Δεν την σπάσαμε για να την δώσουμε… οπότε φτιάξτε την σπάστε την και αναμένω φωτογραφίες!!! Η φίλη μας πάντως την “έσπασε” στο σπίτι της και ενθουσιάστηκε!!!

Λέω να φτιάξω και για την Ανάσταση το βράδυ! Φαντασία, αγάπη, διάθεση και η έμπνευση δεν έχει τελειωμό!

pasxalina-kounelakia-easter-cracker-me-pothrakia-mommyjammmi2

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

DIY φτιάξε πασχαλινό στεφάνι στα γρήγορα!

diy-ftiaxe-pasxalino-stefani-sta-grhgora-mommyjammi1

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ