Baby Run Festival για 1η φορά στην Ελλάδα!

Το Baby Run Festival και ο Δήμος Γλυφάδας  υποστηρίζουν περήφανα το φορέα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Baby Run Festival για 1η φορά στην Ελλάδα!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

O Δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με την εταιρία ιmode διοργανώνει για 1η φορά στην Ελλάδα το Baby Run Festival. Πρόκειται για  ένα καλοκαιρινό αγώνα με ποδήλατα ισορροπίας, για νήπια από+ 18 μηνών έως 5 ετών,  που θα λάβει χώρα την Κυριακή 2 Ιουλίου στο 6ο Δημοτικό Γήπεδο Στίβου Γλυφάδας. Σκοπός της εκδήλωσης, κάθε παιδί να παίξει, να τρέξει και να νικήσει, μαθαίνοντας ότι στην ζωή η αγάπη πάντα θα νικάει.
Κάθε μικρός ποδηλάτης θα έχει την ευκαιρία να “τρέξει” με ένα ποδήλατο ισορροπίας στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα που θα κατασκευαστεί στο μέσο του γηπέδου, να διασκεδάσει με τους animateur, να σκαρφαλώσει και να συμμετέχει σε εκπαιδευτικά παιχνίδια και Liveshows.

Το Baby Run Festival και ο Δήμος Γλυφάδας  υποστηρίζουν περήφανα το φορέα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ως εκ τούτου κάθε επισκέπτης θα μπορεί να συνεισφέρει προαιρετικά το πόσο στου 1€ για την ενίσχυση του φορέα.
Σε αυτό τον αγώνα κάθε παιδί είναι νικητής και γι αυτό το λόγο όλα τα παιδιά, βραβεύονται με μετάλλια, επαίνους, καπέλα, σφυρίχτρες, μπαλόνια και πολλά άλλα πλούσια δώρα. Οι μεγάλοι νικητές των κατηγοριών ανταμείβονται με ένα πλήρες σετ ποδηλάτου αξίας 238€.


Προαπαιτούμενα Συμμετοχής:

▶Πιπίλα

▶Πάνες

▶Καλή Διάθεση

 

Το παιδί δεν χρειάζεται να ξέρει ποδήλατο για να πάρει μέρος αφού το ποδήλατο ισορροπίας δεν έχει πετάλια. Είναι εκπαιδευτικό και χρησιμοποιείται ως περπατούρα για την εκμάθηση της ισορροπίας

 

Για κάθε παιδί που δεν έχει ποδήλατο ισορροπίας, η γραμματεία θα φροντίσει ώστε να του παρέχει ένα στα πλαίσια τα eventένα ποδήλατο ισορροπίας, παιδικό κράνος ποδηλάτου και γάντια ποδηλάτου

 

Δηλώσεις Συμμετοχής :

▶Στα εκδοτήρια της εκδήλωσης .
▶Ηλεκτρονικά στοhttps://www.babyrun.gr/el/forma-summetoxis

babyrunnew

Ώρες Εγγραφών & Προσέλευσης:

10:00 – 17:00
ΜάθετεΠερισσότερα :
▶Website : https://www.babyrun.gr
▶Facebook : https://www.facebook.com/babyrunfestival
▶FacebookEvent : https://goo.gl/MBPT7e

▶Youtube :https://goo.gl/ZyP3qB
▶ Google+ : https://goo.gl/M8z2tX
▶ Google+ Event : https://goo.gl/sgMQGC

Χορηγοί Eπικοινωνίας : Nickelodeon
Mικρός Χορηγός : https://www.loutrina.gr

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ