Κρέμες προσώπου BB,CC,DD και ποιες είναι οι διαφορές τους

beautiful woman applying cosmetic cream

Κυκλοφορούν διάφορες κρέμες που στόχος τους είναι η τελειοποίηση της επιδερμίδας. Κρέμες προσώπου BB,CC,DD και ποιες είναι οι διαφορές τους – Γράφει η Χρύσα Βουλγαρίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

16807461_750821741753970_2434865709878759800_n  Skinatte – Χρύσα Βουλγαρίδου

H βιομηχανία καλλυντικών σε Ασιατικές χώρες δεν σταματάει ποτέ να πρωτοτυπεί και να λανσάρει προϊόντα τα οποία βοηθούν στην τελειοποίηση της επιδερμίδας.

Τα τελευταία χρόνια και στην χώρα μας κυκλοφορούν διάφορες κρέμες με ονομασίες ΒΒ,CC,DD  που στόχος τους είναι η τελειοποίηση της επιδερμίδας αλλά συγχρόνως να προκαλούν μία σύγχυση στο αγοραστικό κοινό ως προς τα οφέλη τους και τις διαφορές τους .

Το κοινό χαρακτηριστικό τους είναι η ενυδάτωση του δέρματος ,δίνοντας ταυτόχρονα ένα ελαφρύ χρώμα το οποίο καλύπτει τις ατέλειες.

Ας ενημερωθούμε λοιπόν σωστά για ποια κρέμα πρέπει να επιλέξουμε σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του δέρματος μας.

BB- Blemish balm , κρέμα κατά των ατελειών.

Πρόκειται για μία ενυδατική κρέμα η οποία λειτουργεί και ως μακιγιάζ. Καμουφλάρει τις ατέλειες του προσώπου χαρίζοντας ένα ελαφρύ ομοιογενές χρώμα. Προσφέρει αντιηλιακή προστασία με δείκτη προστασίας ο οποίος δεν είναι αρκετός ειδικά για τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι κατάλληλες για νεαρές ηλικίες που θέλουν να καλύψουν κάποιες ατέλειες από ακμή, για ξηρά δέρματα και επίσης ως θεραπεία μετά από αισθητικές επεμβάσεις. Γενικά είναι κατάλληλες για όλες τις γυναίκες που δεν τους αρέσει το βαρύ μακιγιάζ.

CC- Color correction , διόρθωση χρώματος.

Η διαφορά με τις ΒΒ κρέμες είναι ελάχιστη και στο μόνο που διαφέρουν είναι στην σύνθεση της η οποία η μία στοχεύει στην κάλυψη των ατελειών ενώ η άλλη στην αλλαγή του χρωματικού τόνου και στην αντιγήρανση.

Η CC στοχεύει στις χρωματικές ατέλειες του δέρματος όπως είναι οι δυσχρωμίες ,πανάδες, κοκκινίλες προσφέροντας στην επιδερμίδα φωτεινότητα. Είναι κατάλληλη για γυναίκες άνω των 30 ετών, με ευαίσθητο δέρμα ,λιγότερο ανεκτικό και όχι λιπαρό.

DD- Dynamic do ‘’all’’ , τις αποκαλούν σούπερ κρέμες.

Είναι κρέμες που συνδυάζουν όλα τα πλεονεκτήματα από τις BB & CC κρέμες και στοχεύουν κυρίως στην πρόληψη και μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών. Ενυδατώνουν και λειαίνουν την επιδερμίδα ενώ συγχρόνως καλύπτουν ομοιόμορφα τα σημάδια και τις ατέλειες του προσώπου. Έχουν αντηλιακή   προστασία και είναι κατάλληλη και για τα ποιο ευαίσθητα δέρματα.

*Σε ειδικές περιπτώσεις όπως είναι το έκζεμα,η ατοπική δερματίτιδα η σπασμένα αγγεία ενημερώνουμε τον γιατρό μας και ακολουθούμε την δερμοκαλλυντική θεραπεία που θα μας προτείνει.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Ποια είναι τα κριτήρια επιλογής ενός καλλυντικού προϊόντος;

poia-einai-ta-kritiria-epilogis-enos-kallintikou-proiontos

4 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ