Αγαπάμε την τάση της μόδας με τις υφασμάτινες χειροποίητες τσάντες!

Σήμερα θα σου δείξω την δική μου λατρεμένη τσαντούλα που μπορεί να γίνει και δική σου! Jazzberry my love! Αγαπάμε την τάση της μόδας με τις υφασμάτινες χειροποίητες τσάντες!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Μου αρέσουν οι χειροποίητες δημιουργίες είτε έχουν να κάνουν με κοσμήματα, τσάντες, ρούχα κλπ. Θαυμάζω την προσωπική δουλειά που έχει γίνει αλλά και το ξεχωριστό αποτέλεσμα. Ξέρεις πως αυτό που φοράς δεν υπάρχει σε πολλά κομμάτια και σίγουρα διαθέτει και μία διαφορετική προσωπικότητά.

Το Jazzberry το ανακάλυψα τώρα τελευταία και μπορώ να πω ότι με κέρδισε με τις δημιουργίες τις οποίες διαθέτει. Χειροποίητες τσάντες και αξεσουάρ που κάνουν κάθε εμφάνιση ξεχωριστή, διευκολύνουν με τη χρήση τους και αποτελούν φανταστικά δώρα! Κύριο χαρακτηριστικό όλων των σχεδίων είναι η δημιουργικότητα, η ποιότητα των υλικών, η προσεγμένη ραφή και η χρηστικότητα. Κάθε τσάντα κατασκευάζεται με την παραγγελία σας γι’αυτό και κάθε μια jazzberry bag είναι ξεχωριστή!

Origami in the Greek nature www.tinyurl.com/jazzberry #jazzberrygr #handmade #greeknature #uniquewomen

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jazzberry (@jazzberrygr) στις

Ορίστε και η δική μου origami τσάντα!!! Δεν είναι φανταστική;

In love with my New origami geometrical @jazzberrygr bag! .???? . #mommyjammi #jazzberrygr #handbag #handmade #women_in_style #mystyle #womansbag #bags #fashionblogger #fashion #suggestion #kindofmood #thefeedfeed #instavideo #instamoments #instafashion

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ????MommyJammi???? Mary Liodou ???? (@mommyjammi.gr) στις

agapame-tin-tasi-tis-modas-me-tis-yfasmatines-xeiropoihtes-tsantes-mommyjammi2 agapame-tin-tasi-tis-modas-me-tis-yfasmatines-xeiropoihtes-tsantes-mommyjammi3 agapame-tin-tasi-tis-modas-me-tis-yfasmatines-xeiropoihtes-tsantes-mommyjammi4

 

 

Ρίξε μια ματιά στις δημιουργίες από το Jazzberry στο Jamjar 

 

 

 

 

Το review μας φυσικά δεν τελειώνει εδώ. Μία τυχερή θα κερδίσει από το Jazzberry μία Τσάντα ώμου Origami Geometrical – ΕΛΗΞΕ – 

agapame-tin-tasi-tis-modas-me-tis-yfasmatines-xeiropoihtes-tsantes-mommyjammi5

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Τα βήματα για την συμμετοχή σας είναι τα παρακάτω:

Like στις σελίδες μας στο Facebook στο MommyJammi.gr και στο Jazzberry

Follow στο Instagram Mommyjammi.gr και στο Jazzberry

Share/Κοινοποίηση δημόσια τη φωτογραφία του Διαγωνισμού που θα βρεις ΕΔΩ

Καλή επιτυχία!!!

Όροι διαγωνισμού:

Λήξη διαγωνισμού Σάββατο 23/09/2017 ώρα 22΄00. Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στην σελίδα του MommyJammi στο Facebook με βίντεο. Η παρακίνηση σε like και follow μας βοηθά να συνεχίσουμε το έργο μας και να μεγαλώνουμε την παρέα μας, σε κάθε όμως περίπτωση δεν αποτελούν βασική προϋπόθεση για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό. Ο νικητής θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook και σε περίπτωση μη ανταπόκρισης εντός τριών ημερών η κλήρωση θα επαναληφθεί. Tο δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Ο νικητής παραλαμβάνει το δώρο του μέσω courier με έξοδα αποστολής του δωροθέτη. Ο Διαγωνισμός αφορά μόνο κατοίκους εντός Ελλάδος.

4 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ