Διαβάσαμε τα μαθητικά κατορθώματα από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Απευθύνονται στα παιδιά και στόχος είναι να τους δώσει φωνή να μιλήσουν για ότι τα απασχολεί! Διαβάσαμε τα μαθητικά κατορθώματα από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Αυτά τα δύο βιβλία νομίζω πως ήρθαν στην σωστή στιγμή μιας και φέτος η Κωνσταντίνα μου είναι πρωτάκι και έναν μη σου πω και δύο προβληματισμούς, τους έχουμε μάνα και κόρη. Μια σειρά από μικρές ιστορίες της καθημερινή σχολικής ζωής που στόχο έχουν να δώσουν φωνή στα παιδιά και να μιλήσουν για αυτό που τα προβληματίζει. Στους γονείς δίνει μικρά τρικ ενθάρρυνσης των παιδιών τους ώστε να προχωρήσουν και να ανακαλύψουν τον εαυτό τους.

diavasame-ta-mathitika-katorthwmata-apo-tis-ekdoseis-metaixmio-mommyjammi2

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Μαθητικά κατορθώματα: Τι κάνουν τα πρωτάκια;

ISBN: 978-618-03-1136-5
Σελίδες: 56
Ημερομηνία έκδοσης: 28/08/2017
Η Νεφέλη πηγαίνει πρώτη ημέρα στο σχολείο και είναι πρωτάκι… Στην αρχή όλα της φαίνονται δύσκολα, τρομακτικά και ενοχλητικά. Τα μεγαλύτερα παιδιά στο διάλειμμα φαντάζουν τεράστια στα μάτια της, νιώθει πως θα την κλωτσοπατήσουν! Μέσα στην τάξη η διπλανή της κοιτάζει διαρκώς την δασκάλα και η Νεφέλη βαριέται. Όμως κάτι αναπάντεχο θα συμβεί στην τάξη όπου θα τα αλλάξει όλα… Στο σχόλασμα η Νεφέλη θα φύγει με ένα πλατύ χαμόγελο! Τελικά το σχολείο μου αρέσει! Παράλληλα με την ιστορία της μικρής Νεφέλης στο τέλος του βιβλίου υπάρχουν διασκεδαστικές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε μαζί με τα παιδιά σας.
diavasame-ta-mathitika-katorthwmata-apo-tis-ekdoseis-metaixmio-mommyjammi3a
diavasame-ta-mathitika-katorthwmata-apo-tis-ekdoseis-metaixmio-mommyjammi4

Μαθητικά κατορθώματα: Τα ζωγραφιστά μυστικά

ISBN: 978-618-03-1137-2
Σελίδες: 56
Ημερομηνία έκδοσης: 28/08/2017
 Ο Ιάσονας είναι ένα παιδί που λατρεύει να ζωγραφίζει και πολύ λιγότερο να γράφει, για την ακρίβεια βαριέται αφόρητα το γράψιμο! Η μαμά του, βρίσκει μια τέλεια ιδέα ώστε να βοηθήσει τον Ιάσονα να εκφραστεί καλύτερα και να απολαμβάνει το χόμπι που αγαπάει τόσο. Βέβαια ο Ιάσονας είναι διπλά τυχερός γιατί στο σχολείο έρχεται νέος δάσκαλος στην τάξη του ο οποίος έχει κάτι κοινό με τον Ιάσονα… λατρεύει την ζωγραφική. Ο δάσκαλος αυτός θα βοηθήσει μέσα από την ζωγραφική να μάθει να γράφει γράμματα και αριθμούς και τελικά να το αγαπήσει και αυτό! Και τότε, όλα αλλάζουν… Ένα πανέξυπνο παραμύθι που δίνει έξυπνα τρικ σε γονείς αλλά και εκπαιδευτικούς σε αυτή τη δύσκολη μεταβατική περίοδο (από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό). Στο τέλος του βιβλίου υπάρχουν διασκεδαστικές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε μαζί με τα παιδιά σας.
diavasame-ta-mathitika-katorthwmata-apo-tis-ekdoseis-metaixmio-mommyjammi5a
diavasame-ta-mathitika-katorthwmata-apo-tis-ekdoseis-metaixmio-mommyjammi6
Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ